Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w koleinach duże znaczenie ma też szerokość opon

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja przed wyjazdem na urlop dałem auto na sprawdzenie zawiechy. 2 dni auto stało na serwisie, przetrzepane wszystko i jedyne co znaleźli to wywalone poduchy pod silnikiem i skrzynią, które mi wymieniono na nowe. Reszta wg mechaników wzorcowa, 0 luzów czy innych niespodzianek. Dodatkowo zrobiona geometria i wyważone koła.

Być może przesadziłem i przeciążyłem auto i załatwiłem amory na amen, które miały na badaniu techniczną skuteczność jak nowe.

Opublikowano
panowie a ile amorki procent zużycia muszą mieć na przeglądzie żeby się kwalifikowały do wymiany czy wymienia się dopiero jak olej puszczą?

Nie patrz na to. U mnie wyszło 65 przód i 40 tył.

Przód jak wyjąłem z auta to w ogóle nie pracowały, z tyłem pewnie identycznie.

Opublikowano

ok myślalem że to ma jakiś wpływ

Opublikowano
panowie a ile amorki procent zużycia muszą mieć na przeglądzie żeby się kwalifikowały do wymiany czy wymienia się dopiero jak olej puszczą?

tzn jak wogóle nie pracowały? :jerk:
Opublikowano

65% i nie pracowały?? :whistling:

Opublikowano

No i d*pa. Kupiłem przełącznik z A4/A5/Q5 myślałem że będzie pasować ten środek ale jest za mały. pół centa różnicy w średnicy jest :doh:

Nie chce ktoś kupić stan idealny :decayed:

Opublikowano
No i d*pa. Kupiłem przełącznik z A4/A5/Q5 myślałem że będzie pasować ten środek ale jest za mały. pół centa różnicy w średnicy jest :doh:

ale przełącznik czego??

Opublikowano

tzn jak wogóle nie pracowały? :jerk:
65% i nie pracowały?? :whistling:

No jak wcisnąłem tłoczysko to się schowało i nie wyszło :decayed: Tyle warte jest badanie na stacji diagnostycznej, IMO.

Chociaż samochód normalnie się prowadził, tylko tył ucieka na wybojach.

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ----------

ale przełącznik czego??

Pewno świateł.

---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ----------

Ja jak tył będę wymieniał to od razu wrzucę nowe amorki KYB :wink:

Opublikowano

panie Kamil jakbyś wcisnął w takiej pozycji jak na aucie jest zamontowany i przede wszystkim w pionie to by amorek zadziałał :whistling:

Opublikowano
panie Kamil jakbyś wcisnął w takiej pozycji jak na aucie jest zamontowany i przede wszystkim w pionie to by amorek zadziałał :whistling:

:facepalm:

Kurcze, a ja myślałem, że amorek pracuje w poziomie i do góry nogami...

Opublikowano

:facepalm: Oczywiście świateł. Zapomniałem dodać. 3 godz snu to za mało dla mnie jednak hehe :polew:

Wczoraj w pracy cały dzień, całą noc w drodze z NL, tylko chwila snu i człowiek nie wie co pisze.:grin:

Miał być szybki mod na pierwszy dzień przyjazdu a tu lipa. :kwasny:

Opublikowano
:facepalm: Oczywiście świateł. Zapomniałem dodać. 3 godz snu to za mało dla mnie jednak hehe :polew:

Wczoraj w pracy cały dzień, całą noc w drodze z NL, tylko chwila snu i człowiek nie wie co pisze.:grin:

no zdarza się najlepszym :naughty:

ale za 3h snu i trasę to szacun...ale na przyszłość przed taką drogą to się lepiej wyśpij :naughty:

Opublikowano

przeca pisałem że nie będzie pasował tak hop hop :kox:

Opublikowano

Zawsze tak mam. Czwartek 23-24 spac, rano w piątek 7 do pracy cały dzień, potem szybko prysznic amciu i o 18 wyjazd całą noc w drodze kilka h snu i całą sobotę na nogach a jak mi się droga przeciąga to już nie ide spać bo mi się np o 6 rano nie opłaca spać he. Dzisiaj już odpadam powoli zaraz odkładam lapka i mam nadzieję że mnie rano nikt nie obudzi hehe :wink:

Ale ja go rozebrałem na części pierwsze i jest za mały i nie będzie pasował niestety. Musze szukać tego z tt. :wink:

Stary ma 4 cm średnicy to kółeczko z uchwytem a ten z Q5 ma 3,5 :kwasny:

Opublikowano

Witka dla tych co juz nie spia :)

Opublikowano
:siema::siema::siema:
Opublikowano
:hi::siema::siema::siema:
Opublikowano
:siema: evrabady:wink:
Opublikowano
:siema::hi: