niewek Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Elo elo Jaki polecacie odtwarzacz DVD pod RNS? Jak wgl podłącza się jakikolwiek odtwarzacz pod RNS'a ?
marcin9680 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Dzien dobry :hi: Pany pytanie o hamulce a mianowicie czy moze ktos podac ori numer czesci tylnych klockow pod tarcze 288mm ? oraz jakie klocki polecacie z Waszego doswiadczenia EBC Yellow Stuff lub Red Stuff czy moze Ferodo ? Heble z przodu 345mm zas z tylu 288mm + przewody w stalowym oplocie + plyn hamulcowy MOTUL RBF 600 FACTORY Chodzi mi o klocki , ktore nie traca swoich wslaciwosci hamowania w duzych temperaturach pracy a nadaja sie do uzytku na publiczne drogi i nie piszcza podczas hamowania jak zatrzymujacy sie Tramwaj
domin79 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Elo elo Jaki polecacie odtwarzacz DVD pod RNS? Jak wgl podłącza się jakikolwiek odtwarzacz pod RNS'a ? musisz miec pod to cudo adapter , a dvd najlepiej phantom:decayed: mam zestawik do opylenia jak cos:naughty:
turzol Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Turzol chrom:wink: to nie skorzystam
Wandej Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Elo elo Jaki polecacie odtwarzacz DVD pod RNS? Jak wgl podłącza się jakikolwiek odtwarzacz pod RNS'a ? musisz miec pod to cudo adapter , a dvd najlepiej phantom:decayed: mam zestawik do opylenia jak cos:naughty: Będziesz miał czas w sobote?? W końcu bym podjechał
turzol Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 ramke można zawsze przemalować Wszystko można, ale ja chce ori
H4mm3R Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Dzien dobry :hi:Pany pytanie o hamulce a mianowicie czy moze ktos podac ori numer czesci tylnych klockow pod tarcze 288mm ? oraz jakie klocki polecacie z Waszego doswiadczenia EBC Yellow Stuff lub Red Stuff czy moze Ferodo ? Heble z przodu 345mm zas z tylu 288mm + przewody w stalowym oplocie + plyn hamulcowy MOTUL RBF 600 FACTORY Chodzi mi o klocki , ktore nie traca swoich wslaciwosci hamowania w duzych temperaturach pracy a nadaja sie do uzytku na publiczne drogi i nie piszcza podczas hamowania jak zatrzymujacy sie Tramwaj Ferodo DS to bardzo dobry klocek, zaś do codziennej jazdy wystarcza ferodo premier.
jozek726 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 ramke można zawsze przemalować Wszystko można, ale ja chce ori On lubi tak jak ja wszystko oryginal
domin79 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Domin a ja mogę juz za duzo mam roboty na sobote:facepalm:
Gość harry19-19 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Artur ---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- Domin a ja mogę juz za duzo mam roboty na sobote:facepalm: Rozumiem mogę Ci pomóc o ile dostanę pozwolenie na zjazd
Wandej Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Wandej dawaj:decayed: Oki to będę tak przed południem. Czy później??
MARCIN607 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Domin a ja mogę juz za duzo mam roboty na sobote:facepalm: 11.10 myślałeś coś??
Rekomendowane odpowiedzi