Opublikowano 1 Października 201312 l albo poczebuje numer osłony słonecznej do pilota Homelink ale samej bez pilota nr masz w temacie o homelinku ale tylko z pilotem
Opublikowano 1 Października 201312 l Albo poczebuje numer osłony słonecznej do pilota homelink ale samej bez pilota nr masz w temacie o homelinku ale tylko z pilotem 8e1857551a
Opublikowano 1 Października 201312 l Pany jest w lampie albo odpowiedzialny za lampy bezpiecznik albo przekaznik który może powodować że jak gwaltownie rusze lampa gaśnie na.sekundę?? Jak tak to gdzie?
Opublikowano 1 Października 201312 l ale to to, to jest z pilotem ja chcę samą To oslona pod pilota. Sam pilot ma osobny nr
Opublikowano 1 Października 201312 l Ci co się śmieją z krawaciarzy szukają b6 ---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ---------- LED za 2 tyś, myślę że cena ok http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/kierownica-tt-rs-pikowana-rns-e-led-same-rarytasy-285402/ ale ze o co ci chodzi
Opublikowano 1 Października 201312 l już nie udawaj Żona do męża wieczorem: -Andrzej może byśmy dziś wyskoczyli razem do klubu 'Hot'? na co mąż -Nie chce mi się Alina! -No Andrzej ty nigdy ze mną nigdzie nie chodzisz tylko z kolegami. ... Po namowach Andrzej się zgodził. Pojechali do klubu, w szatni od razu szatniarz: -Dzień Dobry Panie Andrzeju Maż tłumaczy się żonie że to kolega z podstawówki. Barmanka podeszła i od razu: -To co zawsze Panie Andrzeju? Żona już zdenerwowana robi wyrzuty mężowi aż tu nagle kobitka na scenie urządzała striptiz i został jej tylko stanik padło pytanie: -Kto zdejmie stanik?! cały klub krzyczy 'Andrzej!, Andrzej!, Andrzej' żona nie wytrzymała wybiegła ten od razu za nią, wsiedli do taksówki i ta mu robi wyrzuty, krzyczy. Nagle obraca się taksówkarz i mówi : -No Andrzej jeszcze tak brzydkiej i pyskatej kur... nie wieźliśmy!
Opublikowano 1 Października 201312 l już nie udawaj Żona do męża wieczorem: -Andrzej może byśmy dziś wyskoczyli razem do klubu 'Hot'? na co mąż -Nie chce mi się Alina! -No Andrzej ty nigdy ze mną nigdzie nie chodzisz tylko z kolegami. ... Po namowach Andrzej się zgodził. Pojechali do klubu, w szatni od razu szatniarz: -Dzień Dobry Panie Andrzeju Maż tłumaczy się żonie że to kolega z podstawówki. Barmanka podeszła i od razu: -To co zawsze Panie Andrzeju? Żona już zdenerwowana robi wyrzuty mężowi aż tu nagle kobitka na scenie urządzała striptiz i został jej tylko stanik padło pytanie: -Kto zdejmie stanik?! cały klub krzyczy 'Andrzej!, Andrzej!, Andrzej' żona nie wytrzymała wybiegła ten od razu za nią, wsiedli do taksówki i ta mu robi wyrzuty, krzyczy. Nagle obraca się taksówkarz i mówi : -No Andrzej jeszcze tak brzydkiej i pyskatej kur... nie wieźliśmy!
Opublikowano 1 Października 201312 l ale to to, to jest z pilotem ja chcę samą To oslona pod pilota. Sam pilot ma osobny nr no ale Bartek pisze Osłona z Pilotem wiem że pilot ma osobne numery
Opublikowano 1 Października 201312 l No to ja jeszcze zapytam bo nie mam kompa przy sobie. Jaki nr ma ta gąbka dookoła silnika pod osłoną tą górną bo jak wczoraj zdjąłem to się sypie już cała.
Opublikowano 1 Października 201312 l Józek najlepiej czarne kombii AVF. Skórka, bixy, rnse dobrze jak by było na pokładzie tez zaczales poszukiwania B6 Wiem jestem wymagający, ale mi się nie pali z autem i będę tak długo szukał jak tylko będzie to potrzebne
Opublikowano 1 Października 201312 l a ile chcesz przeznaczyć ? 30k chciałbym się zamknąć. Chyba że było by coś godnego trochę drożej
Opublikowano 1 Października 201312 l a ile chcesz przeznaczyć ? 30k chciałbym się zamknąć. Chyba że było by coś godnego trochę drożej no to kupisz coś na prawdę fajnego
Opublikowano 1 Października 201312 l Dzisiaj na tablicy fajny s-line plus 2004r sie pojawil w tych pieniadzach.
Opublikowano 1 Października 201312 l Czasem jak przeglądam niektóre aukcje to nóż w kieszenie się otwiera Nie mam ciśnienia na kupno, także sporadycznie przeglądam auta. Założenie było kupić auto po nowym roku, chyba że się trafi wcześniej coś fajnego Auto Laguny bym z pocałowaniem kupił jak by jeszcze raz sprzedawał
Opublikowano 1 Października 201312 l Dzisiaj na tablicy fajny s-line plus 2004r sie pojawil w tych pieniadzach. Audi A4 S-LINE PLUS MAX WYPAS IDEAŁ 2004 Opole ? Tablica.pl Audi A4 31800.00 PLN. NYSA - OPOLE - WROCŁAW - KRAKÓW - KATOWIICE - otoMoto.pl ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- Czasem jak przeglądam niektóre aukcje to nóż w kieszenie się otwiera Nie mam ciśnienia na kupno, także sporadycznie przeglądam auta. Założenie było kupić auto po nowym roku, chyba że się trafi wcześniej coś fajnego Auto Laguny bym z pocałowaniem kupił jak by jeszcze raz sprzedawał jakie to ?
Opublikowano 1 Października 201312 l Tak ten. Fajna sztuka, ale wydaje mi sie ze taniej byla z rana wystawiona.
Opublikowano 1 Października 201312 l już nie udawaj Żona do męża wieczorem: -Andrzej może byśmy dziś wyskoczyli razem do klubu 'Hot'? na co mąż -Nie chce mi się Alina! -No Andrzej ty nigdy ze mną nigdzie nie chodzisz tylko z kolegami. ... Po namowach Andrzej się zgodził. Pojechali do klubu, w szatni od razu szatniarz: -Dzień Dobry Panie Andrzeju Maż tłumaczy się żonie że to kolega z podstawówki. Barmanka podeszła i od razu: -To co zawsze Panie Andrzeju? Żona już zdenerwowana robi wyrzuty mężowi aż tu nagle kobitka na scenie urządzała striptiz i został jej tylko stanik padło pytanie: -Kto zdejmie stanik?! cały klub krzyczy 'Andrzej!, Andrzej!, Andrzej' żona nie wytrzymała wybiegła ten od razu za nią, wsiedli do taksówki i ta mu robi wyrzuty, krzyczy. Nagle obraca się taksówkarz i mówi : -No Andrzej jeszcze tak brzydkiej i pyskatej kur... nie wieźliśmy! hahaha dobre , wiadome Andrzejek wszędzie był