Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak chcę :-P jaki koszt takiej zabawy? Może być pw

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jak by ktoś kiedyś widział w okazyjnej cenie kratki s-line w zderzak to dać mi znać proszę:wink:

Opublikowano
Panowie jak by ktoś kiedyś widział w okazyjnej cenie kratki s-line w zderzak to dać mi znać proszę:wink:

Czyli po ile?? Ja kupowałem nowe z ASO bodajże po 85zł:wink:

Opublikowano

nie wiem, w ASO za 85 ? To też dobra cena :wink:

Opublikowano
No i można przypisać do fury zegary RB8 w której wg viny powinny być RB4 :wink:

:banan:

---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

działa wszystko zero błędów... PIXI pojechał właśnie do domu zadowolony z zegarami RB8 w swojej B6 :wink:

Potwierdzam , jadąc do domu mało się nie rozjebałem ( bo nie mogłem się napatrzeć na kolorowego fis-a ) :grin:

---------- Post dopisany at 00:09 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ----------

Też tak chcę :-P jaki koszt takiej zabawy? Może być pw

... ile by nie kosztowało , to warto było .

Krzychu ma dużą wiedzę

Opublikowano
działa wszystko zero błędów... PIXI pojechał właśnie do domu zadowolony z zegarami RB8 w swojej B6 :wink:

Czyli znaczy, że nie muszę się sr** o zegary z 2001r z kolorowym fisem i RB4 tylko mogę kupić np. z B7?

Opublikowano

są spekulacje jeszcze :wink: wszyscy mówią że się nie da choć nie jest to koniec prób :naughty:

Opublikowano
Czasem jak przeglądam niektóre aukcje to nóż w kieszenie się otwiera :facepalm: Nie mam ciśnienia na kupno, także sporadycznie przeglądam auta. Założenie było kupić auto po nowym roku, chyba że się trafi wcześniej coś fajnego :wink: Auto Laguny bym z pocałowaniem kupił jak by jeszcze raz sprzedawał :slina::decayed:

Na wiosnę prawdopodobnie mój hebel będzie 4 sell :decayed:

I co ja w tym aucie zrobię jak ty wszystko już zrobiłeś? :decayed: Rzuć pewu. z ceną :wink:

Opublikowano
Czasem jak przeglądam niektóre aukcje to nóż w kieszenie się otwiera :facepalm: Nie mam ciśnienia na kupno, także sporadycznie przeglądam auta. Założenie było kupić auto po nowym roku, chyba że się trafi wcześniej coś fajnego :wink: Auto Laguny bym z pocałowaniem kupił jak by jeszcze raz sprzedawał :slina::decayed:

I co ja w tym aucie zrobię jak ty wszystko już zrobiłeś? :decayed: Rzuć pewu. z ceną :wink:

Do mnie tyż :decayed:

Siema z rana :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Jakby ktoś się wybierał do tego gościa nick allegro CZESCIAUDI4 z Radomia ul Kielecka 56 DRZWI AUDI A4 B6 MAŁYSZ SREBRNE LY7W PRAWE LEWE (3565432724) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to szczerze odradzam, przez telefon oczywiscie ladne nie malowane nie pogiete, a na zywo 3 na 4 sztuki malowane, te nie malowane dwie rysy(wgniecenie linia 15cm slepy by zauwazyl) pekniety lakier, nastepne pelno kropek od rdzy, zrobilem sobie wycieczke 450km i wrocilem z niczym :)

Opublikowano
Jakby ktoś się wybierał do tego gościa nick allegro CZESCIAUDI4 z Radomia ul Kielecka 56 DRZWI AUDI A4 B6 MAŁYSZ SREBRNE LY7W PRAWE LEWE (3565432724) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to szczerze odradzam, przez telefon oczywiscie ladne nie malowane nie pogiete, a na zywo 3 na 4 sztuki malowane, te nie malowane dwie rysy(wgniecenie linia 15cm slepy by zauwazyl) pekniety lakier, nastepne pelno kropek od rdzy, zrobilem sobie wycieczke 450km i wrocilem z niczym :)

Właśnie szukam drzwi w takim kolorze i miałem też do niego podjechać, więc dzięki za ostrzeżenie. Oszuści:kwasny:

Opublikowano

:hi:

śmiga ktoś na 1BE + springi H&R ?

Opublikowano

1BV + H&R:decayed:

Opublikowano

ja śmigałem przez chwile a co tam?

Opublikowano
Opublikowano

-35mm ? Jak ogolne wrażenia? Jakieś foto jak to wyglądało?

Nie wiem co wybrać , jedni pisza że Eibach niby ma komfort serii , ale słabo siada. Za to H&R podobno zawsze siada dużo więcej niż deklarują, a tutaj problem czy seryjny amor 1BE nie zesra się za szybko.

Opublikowano

-35mm ? Jak ogolne wrażenia? Jakieś foto jak to wyglądało?

Nie wiem co wybrać , jedni pisza że Eibach niby ma komfort serii , ale słabo siada. Za to H&R podobno zawsze siada dużo więcej niż deklarują, a tutaj problem czy seryjny amor 1BE nie zesra się za szybko.

wrażenia ogólnie dobre, ja nie narzekałem na komfort, lecz na wysokość :kox: i dlatego mam gwint

tak to u mnie wyglądało:

dsc9163m.th.jpg dsc9155r.th.jpg

kozaaaa :wink:

Opublikowano

Czyli po ile?? Ja kupowałem nowe z ASO bodajże po 85zł:wink:

Zagadaj do Wąskiego:wink:

Opublikowano

Zostaną sprawy kosmetyczne po zimie, np. nowe klosze lamp :decayed: myślałem o 40K ale to wszystko się jeszcze okaże :wink: