Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdz poziom plynu

Wystukane na parapecie

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko te nadkola do mnie nie przemawiaja :thumbdown:

Opublikowano

Wandej chcesz kabelki do MF B7 ?

Sent from my телефон

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ----------

Sie rozbilo nie chcacy. Na graty bedzie szla kto co by chcial ?

2anuny5e.jpgabu6emav.jpgmury5usa.jpga2u2uryn.jpgepe3epyd.jpg

Sent from my телефон

Opublikowano

Do,odratowania sztuka.

Opublikowano

Pany w B6 da rade tak zrobic lampy jak w B7 ?

KGr_Hq_V_qs_FId_M5_J4_g_BSLj_Wz_LJJw_60_12_1.jpg

Opublikowano

jak widać da rade ale nie wygląda to ciekawie :kwasny:

Opublikowano

Panowie jest coś takiego jak atrapa zamiast rejestracji do B6 na przód ?

Opublikowano

Pany potrzebowal bym malego wyjasnienia , w przyszlym tygodniu bede wymienial termostat gdyz dzisiaj zauwazylem podczas jazdy , ze na 100% nie trzyma 90 stopni ale przy okazji postanowilem odrazy wyplukac nagrzewnice aby cieplejsze powietrze lecialo z kratek i teraz czytajac ten watek: http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-czyszczenie-plukanie-nagrzewnicy-95626/

Autor tego watku w kroku III pisze "Plukanie sama goraca woda nagrzewnicy ze srodka do czyszczenia. Przelalem po prostu okolo 20 litrow cieplej wody przez nagrzewnice i bylo GIT. Na koncu przedmuchalem dla pewnosci cala nagrzewnice powietrzem z kompresora by zadnej wody nie zostalo w srodku. Jak zostanie pare kropel to nic sie nie stanie" i teraz mnie interesuje czy musze przedmuchiwac ta nagrzewnice czy tez nie? Skoro przez nagrzewnice przeplywa plyn chodniczy to raczej to nie stanowi zadnego problemu jezeli po plukaniu w nagrzewnicy zostanie woda czy moze sie myle ?

Opublikowano
Panowie jest coś takiego jak atrapa zamiast rejestracji do B6 na przód ?
hamerykańskie wersje mają blende w miejscu tablicy rejestracyjnej

Photos and complete review of AE Performance B6 S4 makeover

Opublikowano

Marcin tylko nie mow ze chcesz takie :shock3:

Nie no moze nie takie ale tak mysle zamowic u Gwertego kolejne Bixy ale juz z wbudowanymi diodami do jazdy dziennej a jakis czas temu ktos na forum sprzedawal wlasnie Bixy do B6 z wbudowanymi diodami z B7 tylko tyle ze byly ulozone w lampie w lini prostej zaraz pod soczewka nie tak wyprofilowane jak w B7

Opublikowano

To były lampy z LEDami z B8.

Opublikowano

a zastanowilo mnie wlasnie to , ze ktos dal rade upchnac te wyprofilowane diody z B7 w Bixach do B6 :eusathink:

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

a no widzisz kolego to w ogloszeniu chyba wkradl sie blad bo gosc pisal , ze wlasnie z B7 i tak sie zastanawialem czy to wogole da rade ulozyc te diody w lini prostej , teraz juz wszystko jasne a te diody to tak B8 w B7 takich nie bylo :facepalm:

Opublikowano

Wygląda to dla mnie jak kupa , tandetny tuning z allegro :facepalm:

LEDy te co były sprzedawane miały diody z tego co mi się zdaję z C6 czyli led był na dole reflektora :whistling:

Opublikowano
a zastanowilo mnie wlasnie to , ze ktos dal rade upchnac te wyprofilowane diody z B7 w Bixach do B6 :eusathink:

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

a no widzisz kolego to w ogloszeniu chyba wkradl sie blad bo gosc pisal , ze wlasnie z B7 i tak sie zastanawialem czy to wogole da rade ulozyc te diody w lini prostej , teraz juz wszystko jasne

100000% napisane, że B8.

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ----------

LEDy te co były sprzedawane miały diody z tego co mi się zdaję z C6 czyli led był na dole reflektora :whistling:

Z C6 to miał młody. Te były z B8.

---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/lampy-prawa-lewa-b6-bixenon-chrom-kompletne-ledami-a4-b8-dzienne-286817/

Opublikowano

Możliwe możliwe , auta już się mylą :decayed:

Opublikowano

a no widzisz kolego to w ogloszeniu chyba wkradl sie blad bo gosc pisal , ze wlasnie z B7 i tak sie zastanawialem czy to wogole da rade ulozyc te diody w lini prostej , teraz juz wszystko jasne

100000% napisane, że B8.

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ----------

Z C6 to miał młody. Te były z B8.

---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/lampy-prawa-lewa-b6-bixenon-chrom-kompletne-ledami-a4-b8-dzienne-286817/

Ok zwaracam honor Moja wina , teraz juz wsio wiadomo co i jak. Musze chyba isc do lekarza od oczu :grin:

---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ----------

Pany potrzebowal bym malego wyjasnienia , w przyszlym tygodniu bede wymienial termostat gdyz dzisiaj zauwazylem podczas jazdy , ze na 100% nie trzyma 90 stopni ale przy okazji postanowilem odrazu wyplukac nagrzewnice aby cieplejsze powietrze lecialo z kratek i teraz czytajac ten watek: http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-czyszczenie-plukanie-nagrzewnicy-95626/

Autor tego watku w kroku III pisze "Plukanie sama goraca woda nagrzewnicy ze srodka do czyszczenia. Przelalem po prostu okolo 20 litrow cieplej wody przez nagrzewnice i bylo GIT. Na koncu przedmuchalem dla pewnosci cala nagrzewnice powietrzem z kompresora by zadnej wody nie zostalo w srodku. Jak zostanie pare kropel to nic sie nie stanie" i teraz mnie interesuje czy musze przedmuchiwac ta nagrzewnice czy tez nie? Skoro przez nagrzewnice przeplywa plyn chodniczy to raczej to nie stanowi zadnego problemu jezeli po plukaniu w nagrzewnicy zostanie woda czy moze sie myle ?

Pany i jak ktos moze mi cos podpowiedziec w tym temacie ? :wink: Ktos z Was robil plukanie nagrzewnicy czy tez calego ukladu chlodzenia itp.

Opublikowano

no i przyszla paczuszka tylni boczek kanapy z rs4

noweczka :decayed: za jedyne 10 funta :grin:

cena z aso powala :facepalm:

nkvz.jpg

Opublikowano

Albo tam taka taniocha jest na ori elementy starych modeli audi albo masz mega upusty