Opublikowano 26 Listopada 201312 l Zależy jaką potrzebujesz bo można golić się na mokro albo sucho no i ile masz do przeznaczenia...
Opublikowano 26 Listopada 201312 l no i właśnie tu zadajesz pytania na które nie znam odpowiedzi przeznaczyć, nie wiem sam,200-250 zł ewentualnie jak by coś było dobrego to bym dał i 300
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Co Ty chcesz kupić za 200 zł kosiarkę tu masz przykładową aukcję jedną z tańszych z tej wyższej półki GOLARKA PHILIPS PT920 POWER TOUCH BAZA CZYSZCZĄCA (3734048934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zauważ że golarka ta ma trzy głowice i w środku w każdej są jeszcze trzy nie zależne ostrza, taką się elegancko ogolisz a zwykłą która ma tylko trzy głowice z jednym ostrzem nie zawracaj sobie głowy bo słabo to goli i wydasz 200 zł w błoto:wink:
Opublikowano 26 Listopada 201312 l no i właśnie tu zadajesz pytania na które nie znam odpowiedzi przeznaczyć, nie wiem sam,200-250 zł ewentualnie jak by coś było dobrego to bym dał i 300 polecam:
Opublikowano 26 Listopada 201312 l no i właśnie tu zadajesz pytania na które nie znam odpowiedzi przeznaczyć, nie wiem sam,200-250 zł ewentualnie jak by coś było dobrego to bym dał i 300 polecam: http://dariuszfoint.pl/wp-content/uploads/2013/09/szlifierka-katowa-bosch_3048.jpg Taką sobie Józek kupi do paznokci:polew:---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- Ty Józek a Tobie już wąsy rosną...?:polew:
Opublikowano 26 Listopada 201312 l no i właśnie tu zadajesz pytania na które nie znam odpowiedzi przeznaczyć, nie wiem sam,200-250 zł ewentualnie jak by coś było dobrego to bym dał i 300 polecam: http://dariuszfoint.pl/wp-content/uploads/2013/09/szlifierka-katowa-bosch_3048.jpg Taką sobie Józek kupi do paznokci:polew:---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- Ty Józek a Tobie już wąsy rosną...?:polew:
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Co Ty chcesz kupić za 200 zł kosiarkę tu masz przykładową aukcję jedną z tańszych z tej wyższej półki GOLARKA PHILIPS PT920 POWER TOUCH BAZA CZYSZCZĄCA (3734048934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zauważ że golarka ta ma trzy głowice i w środku w każdej są jeszcze trzy nie zależne ostrza, taką się elegancko ogolisz a zwykłą która ma tylko trzy głowice z jednym ostrzem nie zawracaj sobie głowy bo słabo to goli i wydasz 200 zł w błoto:wink: konkretna odpowiedź to już wiem że trzeba dołożyć i kupić coś innego,lepszego a do paznokci to ja już kupiłem o to to : Nożyce do prętów drutu 900 mm YATO YT-1855 (3740618639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ---------- no i właśnie tu zadajesz pytania na które nie znam odpowiedzi przeznaczyć, nie wiem sam,200-250 zł ewentualnie jak by coś było dobrego to bym dał i 300 polecam: http://dariuszfoint.pl/wp-content/uploads/2013/09/szlifierka-katowa-bosch_3048.jpg Taką sobie Józek kupi do paznokci:polew:---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- Ty Józek a Tobie już wąsy rosną...?:polew: No właśnie coś zaczęło kiełkować i zaczynam wrzucam do "świnki" oszczędności na maszynke
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Nie no lipa za s-linowe 750 to dużo:kwasny: ja 2lata temu dałem za es 800 z kw :decayed: Ty się tak nie ciesz tylko tunel oddawaj:polew: ja bylem pierwszy:polew:
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Nie no lipa za s-linowe 750 to dużo:kwasny: ja 2lata temu dałem za es 800 z kw :decayed: Ty się tak nie ciesz tylko tunel oddawaj:polew: ja bylem pierwszy:polew: się wydało krętaczu http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/czytaj-to-zanim-cos-kupisz-forum-lista-nierzetelnych-sprzedawcow-216962/index25.html#post3920596
Opublikowano 26 Listopada 201312 l odpisałem-dla mnie temat zamknięty. zadnych pięniędzy od nikogo nie wziąłem-tylko chłopakowi nie odpowiedziałem. niepotrzebny wstyd :thumbdown:
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Rozjaśnijcie mi trochę sytuację. Przytarłem babkę przy zmianie pasa, 100% mojej winy. Zniżki lecą wszystkie, czy jak? Jak teraz naprawić swój samochód? Na jakiej to zasadzie się odbywa w tym momencie?
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Wszystkie nie , zniżki leca w zaleznosci od kosztow naprawy uszkodzonego przez Ciebie auta i np. odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu , jak przytarles zapewne poleci 10 % . Swoje auto naprawiasz sam z własnych pieniedzy jezeli nie posiadasz AC ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- btw. zależnie od TU mogą potracić 10-25 % zniżek
Opublikowano 26 Listopada 201312 l No babce tylko zderzak odpadł (nie wiem na czym on się w ogóle wcześniej trzymał, ma trochę pogięty błotnik i małe rysy na drzwiach, no i pęknięty kołpak. Nikomu nic się nie stało, bo zmieniałem pas i nie zauważyłem babki w lusterku, do teraz nie wiem jak to jest możliwe... Mam MiniCasco w PZU, nada się do naprawy? Do tego 6pkt i 450 zł madnatu :/ U mnie prawy tylny bok do malowania, zderzak do wymiany. No trudno, jutro telefon do PZU i będę się dowiadywał co z tym zrobić. Gdyby to był tylko lakier i rysy to tam uj sam bym zrobił tymczasowo, ale chyba błotnik się pogniótł i ślizgi ucierpiały od strony koła :/
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Jak Pzu to zapewne 10 % stracisz , moja baba rok temu też przytarła na parkingu starego nissana kilka rys i zbity kierunek w błotniku , polecialo 10% w Pzu , z MiniCasco niech sie wypowie ktos kto takie cos posiada , ja nie mam pojecia
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Przeczytałem, że uj z minicasco w tym wypadku, bo obejmuje: "zniszczenie lub uszkodzenia pojazdu wskutek innych zdarzeń, za wyjątkiem uszkodzeń będących skutkiem zetknięcia pojazdu z innym pojazdem lub przedmiotem (ruchomością lub nieruchomością) znajdującym się na zewnątrz pojazdu"
Opublikowano 26 Listopada 201312 l No babce tylko zderzak odpadł (nie wiem na czym on się w ogóle wcześniej trzymał, ma trochę pogięty błotnik i małe rysy na drzwiach, no i pęknięty kołpak. Nikomu nic się nie stało, bo zmieniałem pas i nie zauważyłem babki w lusterku, do teraz nie wiem jak to jest możliwe...Mam MiniCasco w PZU, nada się do naprawy? Do tego 6pkt i 450 zł madnatu :/ U mnie prawy tylny bok do malowania, zderzak do wymiany. http://i.imgur.com/re5TKDos.jpg http://i.imgur.com/hsQ764ws.jpg No trudno, jutro telefon do PZU i będę się dowiadywał co z tym zrobić. Gdyby to był tylko lakier i rysy to tam uj sam bym zrobił tymczasowo, ale chyba błotnik się pogniótł i ślizgi ucierpiały od strony koła :/ Lipa:kwasny: Ps. Widzialem chyba dzisiaj Ciebie niedaleko Piotra i Pawla na Twojej wiosce:wink:
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Ps. Widzialem chyba dzisiaj Ciebie niedaleko Piotra i Pawla na Twojej wiosce:wink: Dokładnie tak