Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie to w a3 jeszcze ok ale 17 w a4 słabo, no może w 18 by jako tako to wyszło, to kup sobie flaty z a8 i oddaj do polerki :naughty:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A to chodzi o leda:whistling:

Tak. RNS-E LED. Auto mam poltora miesiaca i nigdy nie widzialem takiego komunikatu. Dopiero dzisiaj... zauwazylem ze kiedy on sie wyswietla to przestaje grac mp3 i wlacza sie tuner.

jest gdzieś o tym na Audizine albo audiforum.us , to jest jakieś zabezpieczenie serwisowe albo coś takiego

kurcze nie mogę teraz znaleźć :kwasny:

Opublikowano

takie pytanko ma ktos swiatla do jazdy dziennej w przeciwmgielnych ?? jakis patent na to

Opublikowano
jak dla mnie to w a3 jeszcze ok ale 17 w a4 słabo, no może w 18 by jako tako to wyszło, to kup sobie flaty z a8 i oddaj do polerki :naughty:
Poka:naughty:
Opublikowano

ale wzór felgi chcesz??

Opublikowano
takie pytanko ma ktos swiatla do jazdy dziennej w przeciwmgielnych ?? jakis patent na to
Żarówki led plus rezystorki i naprzód:wink:
Opublikowano

Opublikowano

żarówki led h7 i cała naprzód , o ile ma się lampy bixy :D , bo w xenonie nie włączysz wtedy długie jeżli chodzi o jazdę w nocy

Opublikowano
Czy u kogos z Was rowniez pojawila sie "Wazna informacja" na RNS-E, na niebieskim tle napis: Alarm!.

Problem albo i nie problem opisany tutaj: http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/nawigacja-rns-e-wyswietlaczu-pojawila-sie-informacja-alarm-306572/

Dzisiaj wsiadam do auta a tam zamiast muzyki z Karty SD gra radio, patrze na wyswietlacz a tam napis Alarm.

Wie ktos o co biega?

Kradziony :grin:

Opublikowano

I co... 2 miesiace u mnie, wczesniej u poprzedniego wlasciciela radio chodzilo i gra dalej tylko od czasu do czasu pokazuje sie Alarm i z SD przelacza na Radio? Zartujesz czy gdzies o tym wyczytales?

---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

Dodam ze zawsze mialem przekreslona ikonke TCM (obok TP) a teraz ta ikonka nie jest przekreslona.

Opublikowano
Czy u kogos z Was rowniez pojawila sie "Wazna informacja" na RNS-E, na niebieskim tle napis: Alarm!.

Problem albo i nie problem opisany tutaj: http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/nawigacja-rns-e-wyswietlaczu-pojawila-sie-informacja-alarm-306572/

Dzisiaj wsiadam do auta a tam zamiast muzyki z Karty SD gra radio, patrze na wyswietlacz a tam napis Alarm.

Wie ktos o co biega?

Kradziony :grin:

:grin:
Opublikowano

Wie ktos o co biega?

To są ostrzeżenia o fotoradarach nadawane przez system TMC

3s szukania w googlach

Unexpected RNS-E message - "police announcement"

Opublikowano

Eee nie bądź taki Only You:whistling::grin::grin::grin:

Opublikowano

Juz wczesniej sciagnalem instrukcje... niestety nic nie znalazlem. Informacja jest na niebieskim tle - tak jakby chodzilo o Navi (tylko gdybam).

Opublikowano

Wie ktos o co biega?

To są ostrzeżenia o fotoradarach nadawane przez system TMC

3s szukania w googlach

Unexpected RNS-E message - "police announcement"

Tak myslalem ze chodzi o ten TMC, bo wczesniej byl przekreslony... ale nie moge go wylaczyc. Jutro wsiadam do auta z instrukcja w rece i dzialam :)

PS. Ja z angielskim na bakier - gdybym mial menu po angielsku to i w google bym to znalazl... dzieki za poswiecony czas.

Opublikowano

Puszczam info że potrzebuję pare sztuk i reszta sama sie robi a tak na poważnie to nigdy sie nie pytam o legalne pochodzenie. Jest okazja to kupuje ;)

Tapnięte z audiczki :)

Opublikowano

TMC to komunikaty odnośnie korków, wypadków itp. ale u nas nie działa:kwasny:

Opublikowano

dokładnie, ale jak jechałem do chorwacji to mi działało po drodze, tylko nic nie rozumiałem :decayed:

Opublikowano

No wlasnie - w PL nie dziala wiec do tej pory mialem przekreslona ikonke a dzisiaj ta ikonka caly dzien byla podswietlona i aktywna.

Opublikowano
dokładnie, ale jak jechałem do chorwacji to mi działało po drodze, tylko nic nie rozumiałem :decayed:
Jak jechałem do Włoszech to jakoś i tak dziwnie działało bo ciągle kierowała mnie jakimś objazdem nawet jak nic się na drodze nie działo:whistling: