fantowski Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Poczytałem trochę i gwintach i mam paździerz w głowie Gwint za tysiąc nie, bo to, bo tamto, bierz za 3k. Nie bierz za 3k, bo twardy jak beton, weź tańszy. Weź droższy, bo tańszy jest miękki. No w d*pę ilu ludzi tyle opinii... H4mm3r miał ostatnio KW na sell, zapytaj czy jeszcze ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jeśli chcesz dobry gwint ale komfortowy to polecam weitec, vogtland, ma być dobry i twardy to na pewno kw, o tych za 1000-1200 się nie wypowiadam bo nie znam tematu, te 3 co podałem są sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nawet nie czujecie ze rymujecie Siemka Sent from my телефон Młody nie czuje że mu się rymuje:decayed: Co Ty jadasz, że tak gadasz? Rymy składasz jak Mickiewicz Adam :-P Jadam rybkę czasem wyliżę cipkę czasem coś przyrezam żeby się otworzył sezam potem opierd...ćwiare no i dalej evrybady józek:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nawet nie czujecie ze rymujecie Siemka Sent from my телефон Młody nie czuje że mu się rymuje:decayed: Co Ty jadasz, że tak gadasz? Rymy składasz jak Mickiewicz Adam :-P Jadam rybkę czasem wyliżę cipkę czasem coś przyrezam żeby się otworzył sezam potem opierd...ćwiare no i dalej evrybady józek:polew::polew: nie no Wladi to potym filecie z wieloryba:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No co Ty nawet jeszcze go nie próbowałem...więc może lepiej niech tak zostanie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nawet nie czujecie ze rymujecie Siemka Sent from my телефон Młody nie czuje że mu się rymuje:decayed: Co Ty jadasz, że tak gadasz? Rymy składasz jak Mickiewicz Adam :-P Jadam rybkę czasem wyliżę cipkę czasem coś przyrezam żeby się otworzył sezam potem opierd...ćwiare no i dalej evrybady józek:polew::polew: nie no Wladi to potym filecie z wieloryba:polew::polew: Masz cos do cwiary? wlasnie sie obudzilem. Wigilia ciezka byla. A dzis poprawiny. A pilismy tu: Dawny szpital Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Grzes znalazłes jakies wolne wątroby:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wszystkie po krozji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 wariaty co tu dziś za rymy odchodzą... Wladi Ty od rana pijesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 wariaty co tu dziś za rymy odchodzą... Wladi Ty od rana pijesz??Broń boże ja trzeźwiutki jak....świnia:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 o ku... ale glowa boli i suszy :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 o ku... ale glowa boli i suszy :facepalm: no to jest nas dwoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jeśli chcesz dobry gwint ale komfortowy to polecam wietec, vogtland, ma być dobry i twardy to na pewno kw, o tych za 1000-1200 się nie wypowiadam bo nie znam tematu, te 3 co podałem są sprawdzone dlatego po sobie polecam fk ak street - łącznie przetrwał u mnie 50kkm, komfort porównywalny z 1BE jak dla mnie, a na zakrętach wychyłów mocnych nie odczuwałem - do B6 raczej też zawita. także tego, juzd ajfołn waj topatok ---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- btw - mam na sprzedaż lewy xenon do b6, wszytkie uchwyty całe, tylko trzeba soczewke włożyć. chce ktoś? także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pany ma ktoś na sprzedaż przetwornice 4 pin do xenonu do b6 żarnik d1s po przeróbce od gwertego mam same problemy:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Panowie kiedy na narty ? jutro jadę do zdjęcia gipsu :banan::banan::banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://img585.imageshack.us/img585/9348/1whz.jpgPanowie kiedy na narty ? jutro jadę do zdjęcia gipsu :banan::banan::banan::banan: teraz to uważaj na nogi zwłaszcza jak będziesz jeździł na nartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://img585.imageshack.us/img585/9348/1whz.jpgPanowie kiedy na narty ? jutro jadę do zdjęcia gipsu :banan::banan::banan::banan: Ja 20-go jadę do Zieleńca więc jak coś ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://img585.imageshack.us/img585/9348/1whz.jpgPanowie kiedy na narty ? jutro jadę do zdjęcia gipsu :banan::banan::banan::banan: Ja 20-go jadę do Zieleńca więc jak coś ktoś myślę że Cię złapię tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 nawet jak bym chciał to nie wiem w jakiej formie będzie moja noga a po drugie miałem się w tym roku uczyć jeździć na desce a tu nie ma u nas ani śniegu ani zdrowia :thumbdown: ---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- a jakie plany na sylwestra panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://img585.imageshack.us/img585/9348/1whz.jpgPanowie kiedy na narty ? jutro jadę do zdjęcia gipsu :banan::banan::banan::banan: Ja 20-go jadę do Zieleńca więc jak coś ktoś Pewnie przez Wroclaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi