Opublikowano 22 Grudnia 201312 l No pewnie tak ale jadę służbowo autokarem więc nie będziemy się zatrzymywać
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l No pewnie tak ale jadę służbowo autokarem więc nie będziemy się zatrzymywać Jak trepy jada autokarem to jest wesoło alkoholowy autobus Sent from my телефон
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l nawet jak bym chciał to nie wiem w jakiej formie będzie moja noga a po drugie miałem się w tym roku uczyć jeździć na desce a tu nie ma u nas ani śniegu ani zdrowia :thumbdown:---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- a jakie plany na sylwestra panowie ? Coś czuje ze na desce od klopa ponezdzisz:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l nawet jak bym chciał to nie wiem w jakiej formie będzie moja noga a po drugie miałem się w tym roku uczyć jeździć na desce a tu nie ma u nas ani śniegu ani zdrowia :thumbdown:---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- a jakie plany na sylwestra panowie ? a co do planów na sylwestra to nie wiem , sam kombinuję gdzie jechać , mam jakieś plany ale które wybiorę to nie wiem ;/ , chyba że dasz propozycje żeby była impreza klubowa , wtedy to na pewno odpuszczam Paryż, Holandię i Pragę i jestem na imprezie klubową
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l No pewnie tak ale jadę służbowo autokarem więc nie będziemy się zatrzymywać Jak trepy jada autokarem to jest wesoło alkoholowy autobus Sent from my телефон No a ile to roboty? :polew:
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l mam na sprzedaż lewy xenon do b6, wszystkie uchwyty całe, tylko trzeba soczewke włożyć. chce ktoś? żodyn nie chce? soczewke mam, przesłonke i odbłyśnik też. także tego, juzd ajfołn waj topatok
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l Ja ni wiem ale ponoć najlepiej kupić jakieś firmy AVON , nie mylić z kosmetykami Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l poduszki siedzą avon i nie bierz zamienników, żadne febi itd, tylko oryginał używany w dobrym stanie
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l poduszki siedzą avon i nie bierz zamienników, żadne febi itd, tylko oryginał używany w dobrym stanie czyli jakaś tam wiedza jeszcze w głowie jest
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l poduszki siedzą avon i nie bierz zamienników, żadne febi itd, tylko oryginał używany w dobrym stanie a napisz jeszcze jak rozpoznać dobrą, używaną poduchę??
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l pany mam question czy środkowy tunel i nie chodzi mi tu a kosz i górną część bo wiem że to jest inne, tylko sam tunel jako panel w B6/B7 cabrio jest taki sam jak w sedanie i avancie ? ---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- Mikaszi i jak dorwales numer tej raczki pod skaldane lusterka? Tak:wink: 8E1867171A na 2 szyby z prądem 8E1867171C na 4 szyby z prądem Dla UK 8E2867172A na 2 szyby z prądem 8E2867172C na 4 szyby z prądem i kolory E82 platynowy 2XE błękit maritim 27X swing (ciemnoszary) 5QQ twist (beż) 7PE soul (czarny)
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l poduszki siedzą avon i nie bierz zamienników, żadne febi itd, tylko oryginał używany w dobrym stanie a napisz jeszcze jak rozpoznać dobrą, używaną poduchę?? 1. nie może być lekka 2. nie może w niej po potrząśnięciu chlupotać płyn 3, guma przy mocowaniu gwintu nie może być popękana
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l pany mam question czy środkowy tunel i nie chodzi mi tu a kosz i górną część bo wiem że to jest inne, tylko sam tunel jako panel w B6/B7 cabrio jest taki sam jak w sedanie i avancie ? ponawiam
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l czy środkowy tunel i nie chodzi mi tu a kosz i górną część bo wiem że to jest inne, tylko sam tunel jako panel w B6/B7 cabrio jest taki sam jak w sedanie i avancie ? - no na zdjęciach widać, że góra inna, a jak góra inna to i tak nie podejdzie do av/se
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l czy środkowy tunel i nie chodzi mi tu a kosz i górną część bo wiem że to jest inne, tylko sam tunel jako panel w B6/B7 cabrio jest taki sam jak w sedanie i avancie ? - no na zdjęciach widać, że góra inna, a jak góra inna to i tak nie podejdzie do av/se już znalazłem info że inne ale dzięki