Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o takiej feldze do B6?

3828329504_5

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czy ja wiem:eusathink:ciekawe jak na aucie lezy

Opublikowano

myślę że słabo :whistling:

Opublikowano

kiedyś mi robili vt i tak nie wiem właśnie :kwasny:

2fd665150c06f986.jpg

gvgvgth.jpg

bygtyh.jpg

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

I jeszcze takie vt

534daabe5ec49484.jpg

Opublikowano

RSy ładniejsze :wink: ale w 19 calach

---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

quattro

Opublikowano

Nie tylko 18 wchodzi w gre bo mam opony kupione nowki wiec nie bede kupował zaś. a takie?

3833084505_1

Opublikowano
Witam!

Szanowni koledzy teraz ja potrzebuje Waszej pomocy a mianowicie mogl by ktos podrzucic linka jakiegos lub jakas nazwe , adres dobrego warsztatu w Polsce , ktory zajmuje sie regeneracja turbosprezarek do naszych b6-tek miedzy innym ?

Warsztatu gdzie mozna zwrocic swoja uszkodzona turbine i w dobrej kasie zakupic od nich ju zregenerowana z jakas gwarancja itp. Bardzo prosze bo juz mnie .uj szczela z ta cieknaca turbina , rzekomo prawie jak nowa z przebiegiem 15 tys. km miala byc a wali olejem w uklad :kwasny: , moja stara ori turbina w lepszym byla stanie jak ja zmienialem od tej niby nowej , szlak by to trafil :facepalm:

Prosze o wszelkie info i z gory dziekuje.

:hi:

masz dobry pretekst wrzucić większą turbawkę :whistling:
Opublikowano
Nie tylko 18 wchodzi w gre bo mam opony kupione nowki wiec nie bede kupował zaś. a takie?

http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/38/33/08/45/3833084505_1

:thumbdown::thumbdown::thumbdown: ciężko jakieś fajne koło w 18 calach ogarnąć :kwasny:

mój kolor?:naughty:

Opublikowano

Hehehe a dopiero co niedawno 18 to było coś :grin:

Jeszcze o tych myślałem. Szukam czegoś oem wiec też to trochę utrudnia wybór.

esar.jpg

Opublikowano

http://img163.imageshack.us/img163/686/esar.jpg

a może chciałbyś Flaty z A8D3? 5 sztuk by się znalazło :naughty:

Opublikowano

Nie to mi się nie widzi he :wink: Qwa pustka w głowie normalnie. Dobrze że dużo czasu jest na zastanawianie się. :grin:

Opublikowano
Witam!

Szanowni koledzy teraz ja potrzebuje Waszej pomocy a mianowicie mogl by ktos podrzucic linka jakiegos lub jakas nazwe , adres dobrego warsztatu w Polsce , ktory zajmuje sie regeneracja turbosprezarek do naszych b6-tek miedzy innym ?

Warsztatu gdzie mozna zwrocic swoja uszkodzona turbine i w dobrej kasie zakupic od nich ju zregenerowana z jakas gwarancja itp. Bardzo prosze bo juz mnie .uj szczela z ta cieknaca turbina , rzekomo prawie jak nowa z przebiegiem 15 tys. km miala byc a wali olejem w uklad :kwasny: , moja stara ori turbina w lepszym byla stanie jak ja zmienialem od tej niby nowej , szlak by to trafil :facepalm:

Ja bym chyba kupił używkę z małym przebiegiem niż regenerowane turbo.

No wlasnie Ja tak kolego zrobilem , jak zaczelo padac fabryczne ori turbo to szukalem i szukalem drugie i znalazlem tu w klubie ogloszenie o sprzedazy prawie nowej turbiny z przebiegiem jak dobrze pamietam chyba 15 albo 8 tys km (juz nie pamietam) i jeszcze niby na gwarancji ale po okolo 3-4 miesiacach jazdy , normalnej jazdy swiezo po remoncie na cacy glowicy silnika zauwazylem , ze owe turbo puszcza olej i tak z miesiac na miesiac co raz wiecej i wiecej. Teraz co miesiac srednio dolewam 500ml na okolo 1500km gdzie wczesniej przez okres 15 tys km dolewalem doslownie 100ml max a turbo od spodu zarzygane jest olejem i na kazdym laczeniu rur od dolotu saczy sie olej.

---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ----------

Witam!

masz dobry pretekst wrzucić większą turbawkę :whistling:

Wiem wiem kolego i takie mialem plany nawet juz termin byl ugadany i czesc gratow zakupiona aby wstawic GTB2260VK ale jak w marcu uszkodzilem glowice silnika co kosztowalo mnie majatek a pozniej na dluzszy okres stracilem prace to wszystkie plany szlak trafil i teraz bujam sie z tym cieknacym turbo i zastanawiam czy nie wyczyscic i zalozyc starej ori turbinki bo chyba mniej lala olejem jak ta obecna :facepalm:

Opublikowano
jerzu jak tam auto ? zrobione ? :wink:

Autko zrobione :) Odebrałem wczoraj z serwisu. W przyszłym tygodniu wybieram się do Gruchy z KingSoftu, żeby sprawdził co i jak :) Mam nadzieję, że wypluje moc przynajmniej taką jak miał wcześniej...

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------

Wiem wiem kolego i takie mialem plany nawet juz termin byl ugadany i czesc gratow zakupiona aby wstawic GTB2260VK ale jak w marcu uszkodzilem glowice silnika co kosztowalo mnie majatek a pozniej na dluzszy okres stracilem prace to wszystkie plany szlak trafil i teraz bujam sie z tym cieknacym turbo i zastanawiam czy nie wyczyscic i zalozyc starej ori turbinki bo chyba mniej lala olejem jak ta obecna :facepalm:

Zadzwoń do Bartka i pogadaj, bo może się okazać że Twoje turbo nie jest wcale zle i on Ci je naprawi i odda. Ja brałem od niego turbo do A3 i lata aż miło :)

Opublikowano
jerzu jak tam auto ? zrobione ? :wink:

Autko zrobione :) Odebrałem wczoraj z serwisu. W przyszłym tygodniu wybieram się do Gruchy z KingSoftu, żeby sprawdził co i jak :) Mam nadzieję, że wypluje moc przynajmniej taką jak miał wcześniej...

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------

Zadzwoń do Bartka i pogadaj, bo może się okazać że Twoje turbo nie jest wcale zle i on Ci je naprawi i odda. Ja brałem od niego turbo do A3 i lata aż miło :)

Tak zrobie , zadzwonie pogadam i moze da rade cos z tym zrobic a narazie chyba zaloze fabryczne turbo.

Opublikowano
RSy ładniejsze :wink: ale w 19 calach

---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

quattro

chcialbym aby taka zima u mnie byla :decayed:

Opublikowano

korniki na blotnikach aułdyy

Opublikowano

Wszystko przez ten posrany styropian :whistling:

Opublikowano

http://img163.imageshack.us/img163/686/esar.jpg

a może chciałbyś Flaty z A8D3? 5 sztuk by się znalazło :naughty:

Ile $?