Opublikowano 4 Marca 201412 l w servisie nie maja nic takiego jak folia chrom pod klapa na zderzaku tyl gdzie dorwe cos takiego ???
Opublikowano 4 Marca 201412 l Jezeli potrzebujesz takiej listwy to mam gorna czesc zderzaka niepotrzebna w garazu z taka listwa i moge zrobic deal z Panem Dealtak jak wymontiwac taka listwe listwa ta chromowana sedan avant rozni sie? ---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- E tam andr3i ja mam jakis tam drugi komplet listewek w garazu i chyba w koncu wezme okleje je jakas tasma 3M ala carbon i tez bedzie git za mniej no i zona nie pokrzyczy mnie hehe
Opublikowano 4 Marca 201412 l nie mam pojecia czy sie rozni ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ---------- wymontuj jak mozesz i przepasuj do jakiegos avanta
Opublikowano 4 Marca 201412 l Zrob pomiar i daj znac, jak na zlosc u mnie w robocie ludzie maja B6tki ale wszystko w sedanie jak i moja hehe. Ale moze dorwe cos na parkingu to zrobie przymiarke tej listwy a jest w swietnym stanie
Opublikowano 4 Marca 201412 l zaraz sprawdze lece do garazu ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- szeroka 4.5cm dl 107cm
Opublikowano 4 Marca 201412 l Jezeli potrzebujesz takiej listwy to mam gorna czesc zderzaka niepotrzebna w garazu z taka listwa i moge zrobic deal z Panem Dealtak jak wymontiwac taka listwe listwa ta chromowana sedan avant rozni sie?---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- E tam andr3i ja mam jakis tam drugi komplet listewek w garazu i chyba w koncu wezme okleje je jakas tasma 3M ala carbon i tez bedzie git za mniej no i zona nie pokrzyczy mnie hehe byl zestaw na ebayu taki oklejany pomalowany 3 warstwami bezbarwnego wygladalo to dosc pokaznie ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ---------- Troche kasy na podlodze Stary carbon wymontowany i akurat musialo zaczac deszczem jeb... Grubo
Opublikowano 4 Marca 201412 l Cześć Koledzy, Napisze w Divisionie bo chyba najszybciej i najpewniej dostanę odp. Czy w A4 B6 wszystkie silniki 2,5 TDi są kiepskie? Bo są wersje 163KM i 179/180KM i nie wiem czy jest sens nad którąś się wogóle zastanawiać Drugie moje pytanie to automat, raczej szukam manuala ale znalazłem B6 z silnikiem benzynowym 3.0 z automatem. Nie wiem czy w B6 były TIPy czy MULTI a takiej informacji zawartej nie ma. Czy lepiej nie myśleć o tej skrzyni w B6? Siemka
Opublikowano 4 Marca 201412 l Cześć Koledzy,Napisze w Divisionie bo chyba najszybciej i najpewniej dostanę odp. Czy w A4 B6 wszystkie silniki 2,5 TDi są kiepskie? Bo są wersje 163KM i 179/180KM i nie wiem czy jest sens nad którąś się wogóle zastanawiać Drugie moje pytanie to automat, raczej szukam manuala ale znalazłem B6 z silnikiem benzynowym 3.0 z automatem. Nie wiem czy w B6 były TIPy czy MULTI a takiej informacji zawartej nie ma. Czy lepiej nie myśleć o tej skrzyni w B6? Siemka ad pytanie numer 2 nie lepiej BEXA 190PS w manualu i program ?bedzie to lepiej jechac
Opublikowano 4 Marca 201412 l Automat w b6 jak ktoś nie ma pojęcia co i jak to się szuka quattro i wtedy skrzynia na pewno ok bo tam lipnej nie było.
Opublikowano 4 Marca 201412 l Power-Kris ok dzięki za cenną uwagę andr3i no tez jest to jakies rozwiązanie, bede szukał dalej. fakt ze jak benzyna to do założenia LPG, bo miesiecznie robie koło 2 tys km wiec szybko by sie zwrocilo
Opublikowano 4 Marca 201412 l swieca sie jak psu jajca http://i.imgur.com/XPbMnyL.jpg oj też choruje na takie
Opublikowano 4 Marca 201412 l Pany na szybko jaki otwór centrujący nasze mają audice? 57,1mm Dzięki Turzol:hi: