Opublikowano 23 Marca 201412 l A dzieki dzieki za potwierdzenie moich przypuszczen. Okazuje sie, ze musze dalej szukac do swojej B6 tylnych boczkow pod elektryke, czarny soul, bo chwycilem na allegro po 35zl w idealnym stanie kompletne boczki bez wiazki ale to chyba jeden z 4 Swing' ów i odstapilem od finalizacji transakcji :/
Opublikowano 23 Marca 201412 l sam się na to nie dam, chyba że z Arturem w BT razem z Whisky i 2 Monikami:decayed: nie ma problemu jakis perfum bedzie a reszta jest zawsze (czyli cos do krecenia)
Opublikowano 23 Marca 201412 l Plyn wspomagania do sevotronica, jaka specka? mam na minimum i musze dolac, bo czuje wspomaganie oslablo (wyciek z przewodu). Mam zwykly mineralny Febi, moge dolac? Dzieki!
Opublikowano 23 Marca 201412 l Potrzebował bym numerki tych spinek drzwi, białych i czarnych, ma ktoś?
Opublikowano 23 Marca 201412 l Tylko żeby rdza nie przeskoczyła:whistling::grin: Twojego nie ma to nie przeskoczy
Opublikowano 23 Marca 201412 l A dzieki dzieki za potwierdzenie moich przypuszczen. Okazuje sie, ze musze dalej szukac do swojej B6 tylnych boczkow pod elektryke, czarny soul, bo chwycilem na allegro po 35zl w idealnym stanie kompletne boczki bez wiazki ale to chyba jeden z 4 Swing' ów i odstapilem od finalizacji transakcji :/ jak sie ogarne troche na chacie to podesle ci wieczorem te zdjecia bo wczoraj powalczylem troche i nie dalbym rady nic wyslac:facepalm:
Opublikowano 23 Marca 201412 l Spox andr3i, wlasnie mam przerwe na pizze i ide dalej walczyc z montazem spryskow, zderzak sline wkooooncu wyrezalem na tip top, troche innowacji wnioslem w tym modzie czesci do elektryki szyb tyl, dopiero do mnie zjezdzac beda po niedzieli
Opublikowano 23 Marca 201412 l Potrzebował bym numerki tych spinek drzwi, białych i czarnych, ma ktoś? -spinki do tapicerki drzwi 8E0 868 243 czarne, 8E0 867 276 białe
Opublikowano 23 Marca 201412 l Spox andr3i, wlasnie mam przerwe na pizze i ide dalej walczyc z montazem spryskow, zderzak sline wkooooncu wyrezalem na tip top, troche innowacji wnioslem w tym modzie czesci do elektryki szyb tyl, dopiero do mnie zjezdzac beda po niedzieli to sie pochwal jak ci wyszedl modzik:naughty:
Opublikowano 23 Marca 201412 l Narazienowy zdesio sline wyglada tak, teraz walcze zdemontazem starego zdesia, oprocz demontazu lewego przedniego kola i nadkola musze z prawej strony tez cos odkrecic kryjacego sie za nadkolem? Czy tylko po 3 sruby z obu stron trzymajace zderzak?