Opublikowano 26 Marca 201412 l siema z rana, jak by ktoś chciał robić mocne 1.8t to mam kit na handel:wink: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/turbo-kit-1-8t-moce-300hp-322143/
Opublikowano 26 Marca 201412 l witam w ten szary i smutny jak piz*a angielski poranek kaju jak dla Ciebie piz*a jest smutna to :wink:
Opublikowano 26 Marca 201412 l Panowie montujac fotochrom wew i zew, aby moc dodatkowo korzystac z funkcji Coming home (oczywiscie musze miec ten wlacznik CLH) potrzebuje jeszcze jakies niezbedniki? Wlacznik swiatel z funkcja Auto jest niezbedny w tym przypadku czy mozna i bez niego obejsc sie przy zakladaniu tej funkcji ustawiajac tryb skandynawski?
Opublikowano 26 Marca 201412 l Mistrzowie divisionu jak poznac czy lusterko b6 s line ma konpas? najszybciej po numerze, albo pod światło delikatnie chyba widać ten prostokącik na litery ale już na bank nie pamiętam
Opublikowano 26 Marca 201412 l Panowie montujac fotochrom wew i zew, aby moc dodatkowo korzystac z funkcji Coming home (oczywiscie musze miec ten wlacznik CLH) potrzebuje jeszcze jakies niezbedniki? Wlacznik swiatel z funkcja Auto jest niezbedny w tym przypadku czy mozna i bez niego obejsc sie przy zakladaniu tej funkcji ustawiajac tryb skandynawski? lustro masz z czujnikiem zmierzchu rozumiem i jaki masz mce?
Opublikowano 26 Marca 201412 l A no nie pamietam jaki mam MCE, musze zainstalowac windows XP, chyba ze VCDS lite dziala na windows 7 64bit to podlacze dzis i sprawdze. Lustro od domininka z czujką swiatla Ps. Dzieki Andrzeju za swietne fotostory elektryki szyb, napewno bedzie latwiej z montazem i co najwazniejsze szybciej
Opublikowano 26 Marca 201412 l A no nie pamietam jaki mam MCE, musze zainstalowac windows XP, chyba ze VCDS lite dziala na windows 7 64bit to podlacze dzis i sprawdze. Lustro od domininka z czujką swiatla Ps. Dzieki Andrzeju za swietne fotostory elektryki szyb, napewno bedzie latwiej z montazem i co najwazniejsze szybciej Spoko:hi: w razie czego pisz bo pamietam jakby to bylo wczoraj