Opublikowano 27 Marca 201412 l siema,dzisiaj znalazłem ogłoszenie moich byłych alu:decayed:, gość sprzedaje, mogę śmiało polecić Felgi + opony audi a4 b5 17" cali 5x112 Gdańsk Siedlce tak wyglądały u mnie na aucie http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/197/7tu.JPG To jakiś zestaw do dragracing'u? są to felgi torowe, również do dragu, fajne lekkie alu:wink:
Opublikowano 27 Marca 201412 l Czy brzeczek w liczniku podchodzi z czegos innego (tanszego) ? Nie dziala mi ten glosniczek i pasowaloby go wymienic na jakis sprawny... ew. czy wiecie czy ktos sprzedaje liczniki na czesci? BRZĘCZEK GLOŚNICZEK GLOSNIK LICZNIKA AUDI A4 B6 B7 (4092071154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 27 Marca 201412 l Dzieki za namiar. Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma.
Opublikowano 27 Marca 201412 l Dzieki za namiar.Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma. Musisz kluczyk przyuczyć...
Opublikowano 27 Marca 201412 l Dzieki za namiar.Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma. opusc je maksymalnie na dol i przytrzymaj troche przycisk i to samo u gory powinno zadzialac wtedy juz
Opublikowano 27 Marca 201412 l opusc je maksymalnie na dol i przytrzymaj troche przycisk i to samo u gory powinno zadzialac wtedy juz
Opublikowano 27 Marca 201412 l Dzieki za namiar.Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma. Musisz kluczyk przyuczyć... Mimo tego ze normalnie otwiera i zamyka drzwi z pilota? Po odpieciu aku wlasnie nie otwieral mi pilotem drzwi - wlozylem w stacyjke przekrecilem zaplon i zaczal otwierac i zamykac auto normalnie ale wtedy nie zwrocilem uwagi na szyby.
Opublikowano 27 Marca 201412 l Dzieki za namiar.Domin, Ty tu jestes GURU w elektronice... wczoraj zauwazylem ze nie domykaja mi sie szyby z pilota (ani nie otwieraja)... myslalem ze po odpieciu aku modul komfortu sie rozkodowal albo cos takiego... podlaczylem VAG'a, pozniej VCDS'a i zaczalem sie bawic w kodowanie - kodowanie przyjmuje a szyby nadal sie nie otwieraja / zamykaja. Ani z pilota ani z kluczyka. Inne funkcje dzialaja poprawnie po zakodowaniu (selektywny zamek, ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h itp itd). Spotkales sie z czyms takim? Bledow zadnych w module komfortu (46) nie ma. Musisz kluczyk przyuczyć... Mimo tego ze normalnie otwiera i zamyka drzwi z pilota? Po odpieciu aku wlasnie nie otwieral mi pilotem drzwi - wlozylem w stacyjke przekrecilem zaplon i zaczal otwierac i zamykac auto normalnie ale wtedy nie zwrocilem uwagi na szyby. Tak samo szyby, opuść szybę max w dół i przytrzymaj przycisk, to samo w górę. Wtedy jak lekko pociągniesz przycisk to szyba sama poleci do końca.
Opublikowano 27 Marca 201412 l KANAL przecie napisalem wyzej co i jak i beda smigac Dzieki wielkie. Dziala A juz sie balem ze jakas awaria
Opublikowano 27 Marca 201412 l Siema powoli bede szukał modulu F.... niestety zachcialo sie fotochromu i moze CLH :/ U mnie sie taki przewala:whistling:
Opublikowano 27 Marca 201412 l panowie mam problem - nie ma dźwięku jak wyskakuje błąd, rezerwa itp.. Głośniczek licznika do wymiany ?
Opublikowano 27 Marca 201412 l panowie mam problem - nie ma dźwięku jak wyskakuje błąd, rezerwa itp.. Głośniczek licznika do wymiany ? Tak
Opublikowano 27 Marca 201412 l panowie mam problem - nie ma dźwięku jak wyskakuje błąd, rezerwa itp.. Głośniczek licznika do wymiany ? Tak BRZĘCZEK GLOŚNICZEK GLOSNIK LICZNIKA AUDI A4 B6 B7 (4099652012) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. taki ? wylutować trzeba czy na jakiejś taśmie jest ?