Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Aj tam ja H7 mijania jak i postojowki wymieniam bez wykrecania lamp, takie zwinne chinskie raczki ma sie ale chyba nie bixy Napewno jeszcze bez otwierania maski.... Jozek, dostałeś klubowicza, czy miałeś, a nie widziałem? Zasłużyłem i dostałem Gratulacje:naughty:
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Aj tam ja H7 mijania jak i postojowki wymieniam bez wykrecania lamp, takie zwinne chinskie raczki ma sie ale chyba nie bixy Napewno jeszcze bez otwierania maski.... Jozek, dostałeś klubowicza, czy miałeś, a nie widziałem? Zasłużyłem i dostałem
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Guys przy nabywaniu modułu komfortu ma jakies znaczenie czy pochodzi on z B6 eu lub uk? A mowiac o wymianie zarowek mialem na mysli zwykla lampe na zarowy H7
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l opłaca się to? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/b6-lusterko-fotochrom-clh-324137/
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Opłacać się opłaca, ale górnej osłonki nie dokupisz, a dolna zatrzaskuje się na górną, także d*pa blada. Mam takie samo, tylko z osłonkami jak chcesz.
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Opłacać się opłaca, ale górnej osłonki nie dokupisz, a dolna zatrzaskuje się na górną, także d*pa blada. Mam takie samo, tylko z osłonkami jak chcesz. Ile chcesz za swoje? Fotochrom + CLH.
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Opłacać się opłaca, ale górnej osłonki nie dokupisz, a dolna zatrzaskuje się na górną, także d*pa blada. Mam takie samo, tylko z osłonkami jak chcesz. Ile chcesz za swoje? Fotochrom + CLH. masz w sygnaturze napisane:facepalm: na czerwono
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Siemka. Czy jest ktoś z okolic Wrocławia/Milcza i były chętny do pomocy przy aucie? Chodzi między innymi o heble 320, CLH, AUTO, wymiana tunelu i sporo innych rzeczy?
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l rezacze ja kwyciagnac zamek z schowka jes tz boku sruba torx a co dalej nie chce nic na sile i wole nie urwac czegos jakis zaczep tam siedzi czy cos ?
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Panowie ogarniał ktoś z was swapa przedniego zderzaka(seria) z dokładką sline? jak to ma się w codziennej eksploatacji? bo szybciej znajdę igłę w stogu siana niż taki jak mi trzeba:grin:
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Siemka. Czy jest ktoś z okolic Wrocławia/Milcza i były chętny do pomocy przy aucie? Chodzi między innymi o heble 320, CLH, AUTO, wymiana tunelu i sporo innych rzeczy? cwiara.
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Ja narazie nic nie biore z braku czasu. Musze dokonczyc ten papier diagnosty.
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Ja mam od okolo miesiaca zrobiony zdesio gora seria z dolem sline i super to wyglada i trzyma sie jak fabryczny sline. Kolega Łęga ma o tym watek. ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- Domin szlifowales juz te przyciski chrom z B8 do naszych ?
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Ja narazie nic nie biore z braku czasu. Musze dokonczyc ten papier diagnosty. ja musze najpierw u siebie to ogarnąć, poza tym ja czasowo to oesu
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l Domin szlifowales juz te przyciski chrom z B8 do naszych ? co chcesz wiedzieć?? mam coś takiego:wink:
Opublikowano 10 Kwietnia 201412 l co was interesuję?? nie do końca p&p:facepalm: a tak na poważnie -przyciski pojedyncze trzeba trochę doszlifować po bokach bo są minimalnie szersze klawisze(po operacji nic nie widać na aucie), -przełącznik drzwi kierowcy u siebie zmieniałem same przyciski z racji blokady tyłu szyb(klawisze pasują bez szlifowania ale trzeba mieć bebechy swoje z 03r w starszych były inne klawisze i nie pasują ) -instalacja w autach z przed 03r trzeba zmienić wtyczki w przyciskach pasażerów,w nowszych pasują