Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Co tam Panowie ? Kasztelan dzisiaj a u Ciebie? pochwal się, jak przyjdzie przesyłka Daj manual jak to wywiercic:bag:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l koledzy w sobotę moje wesele także jak ktoś ma blisko zapraszam na kielicha udało namówić się szefa na wypożyczenie Audi R8 także mam podwójnego stresa
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l A wstawiles Tomek juz ta kiere TT? Czy dalej siedzi B7 sline? byla ale ja wyjalem i dalem do obszycia dla Reggi na specjalne zyczenie:decayed: ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- koledzy w sobotę moje wesele także jak ktoś ma blisko zapraszam na kielicha udało namówić się szefa na wypożyczenie Audi R8 także mam podwójnego stresa no panie R8 ja pierdziele:slina:szacun.
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Ale ja Wy się tam zmieścicie w te R8:grin: myślę, że dla 2 osób miejsca jest tam w sam raz
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Witam potrzebna blokada rozrzadu do 2.7 v6 Bit. Ma ktos pozyczyc, oczywiscie za opłata.
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Ale ja Wy się tam zmieścicie w te R8:grin: myślę, że dla 2 osób miejsca jest tam w sam raz Eeee to co to za wesele bez świadków:grin:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Ale ja Wy się tam zmieścicie w te R8:grin: myślę, że dla 2 osób miejsca jest tam w sam raz Eeee to co to za wesele bez świadków:grin: beda biegli z tylu:decayed:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l beda biegli z tylu:decayed: znaczy pchali R8 pchac hmmm napewno ciekawy bylby widok:grin:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling: rs6 moze byc niebieska Może:kox: Prezes? ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- R7 JAREK do tablicy wzywany:whistling:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling: Avant to nie R8:grin:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling: swoim ALT nie chcesz jechac:naughty:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling: Avant to nie R8:grin: ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling: rs6 moze byc niebieska Może:kox: Prezes? nom Pogadamy rzeczowo przy następnej wizycie:naughty: tomcrack:ssij: W 2 osoby ledwo jadę a w 5 bym tarł po glebie na każdej nierówności:bag: