Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling: swoim ALT nie chcesz jechac:naughty: no co Ty, żeby młodej cało suknie upierdoloł od oleju?
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l ale przynajmniej dostal bys od gosci sporo oleju:decayed: Ale w nagraniu chociaż byłoby coś słychać a nie kle kle kle:przebiegly: Znowu zaczynacie:decayed: ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling: swoim ALT nie chcesz jechac:naughty: no co Ty, żeby młodej cało suknie upierdoloł od oleju? Wiedziałem że mnie upokorzy znowu:bag:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Wiedziałem że mnie upokorzy znowu:bag: poczkej, wódka sie poleje, to inaczej będziem szczekać
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l ale przynajmniej dostal bys od gosci sporo oleju:decayed: Ale w nagraniu chociaż byłoby coś słychać a nie kle kle kle:przebiegly: Znowu zaczynacie:decayed: ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling: swoim ALT nie chcesz jechac:naughty: no co Ty, żeby młodej cało suknie upierdoloł od oleju? Wiedziałem że mnie upokorzy znowu:bag: :sarcastic:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Wiedziałem że mnie upokorzy znowu:bag: poczkej, wódka sie poleje, to inaczej będziem szczekać Na OEM`ie musimy się wspierać bo reszta ma bezawaryjne i nie biorące oleju silniki:decayed: Odpalaj zapisy lejem hajs bo jeszcze wydam na głupoty:naughty:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l musimy ekipe zebrać i przyjechać na poltra Zapraszam:naughty: Chyba bym się popłakał jakby ekipa wpadła B6D:friends:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Wandej, ja swój wycinałem dremelem i wszedł bez problemu. Do do ALT to do ślubu się nie nadaje bo między kosciołem a salą trzeba by trzy razy stawać uzupełnić oleum z drugiej strony nie trzeba by było się wysilać ze stawianiem bram
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Wiedziałem że mnie upokorzy znowu:bag: poczkej, wódka sie poleje, to inaczej będziem szczekać Na OEM`ie musimy się wspierać bo reszta ma bezawaryjne i nie biorące oleju silniki:decayed: Odpalaj zapisy lejem hajs bo jeszcze wydam na głupoty:naughty: bądź czujny misiaczku - za kilkadziesiąt godzin musimy ekipe zebrać i przyjechać na poltra Zapraszam:naughty: Chyba bym się popłakał jakby ekipa wpadła B6D:friends: także tego
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Było małe Spa http://sprint-bus.pl/zdjecia/Rozne/1.jpg http://sprint-bus.pl/zdjecia/Rozne/2.jpg http://sprint-bus.pl/zdjecia/Rozne/3.jpg http://sprint-bus.pl/zdjecia/Rozne/4.jpg no i pięknie ja swoją w sobote odbieram:naughty:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l domin - jak sprawdzić czy czujniki sprzęgła lub stopu walnięte w 1.8t? bo nie dokończyłeś
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l A może ktoś zorganizuje zlot gdzie w okolicy w tym czasie:whistling: Domin:whistling:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Wandej, ja swój wycinałem dremelem i wszedł bez problemu. Do do ALT to do ślubu się nie nadaje bo między kosciołem a salą trzeba by trzy razy stawać uzupełnić oleum z drugiej strony nie trzeba by było się wysilać ze stawianiem bram ta,nie pierwszej bramce by się okazało że w bagaju zamiast wódy oliwa
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Wandej, ja swój wycinałem dremelem i wszedł bez problemu. Do do ALT to do ślubu się nie nadaje bo między kosciołem a salą trzeba by trzy razy stawać uzupełnić oleum z drugiej strony nie trzeba by było się wysilać ze stawianiem bram ta,nie pierwszej bramce by się okazało że w bagaju zamiast wódy oliwa Bydlak:przebiegly:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Będą chyba robili raczej za wentylki:decayed: A Ty co się czepiasz:przebiegly: Ja szukam RS`a na 2015 na weselicho:whistling: swoim ALT nie chcesz jechac:naughty: no co Ty, żeby młodej cało suknie upierdoloł od oleju? :polew:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l ta,nie pierwszej bramce by się okazało że w bagaju zamiast wódy oliwa umarłem
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l ta,nie pierwszej bramce by się okazało że w bagaju zamiast wódy oliwa umarłem Po secie Valvo VR1 i mozna chlać całą noc:decayed: A Ty się nie śmiej bo 300km to i tak dwaipół by nie dojechało. Chyba ze połowa na lawecie:decayed:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l ta,nie pierwszej bramce by się okazało że w bagaju zamiast wódy oliwa umarłem Po secie Valvo VR1 i mozna chlać całą noc:decayed: A Ty się nie śmiej bo 300km to i tak dwaipół by nie dojechało. Chyba ze połowa na lawecie:decayed: nawet nie wspomniała o żodnej lawecie w święta przy 1kkm+ a Twój ALT ile na takim odcinku ma wymian (czyt dolewek) oleju na świeży?
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l ta,nie pierwszej bramce by się okazało że w bagaju zamiast wódy oliwa umarłem Po secie Valvo VR1 i mozna chlać całą noc:decayed: A Ty się nie śmiej bo 300km to i tak dwaipół by nie dojechało. Chyba ze połowa na lawecie:decayed: nawet nie wspomniała o żodnej lawecie w święta przy 1kkm+ a Twój ALT ile na takim odcinku ma wymian (czyt dolewek) oleju na świeży? Od dzisiaj do powrotu z Ostrowa nie doleje:przebiegly: