Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a moje wałki nadal nie wytarte... :bag::polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
kup teraz sobie silnik 2.7 bit i bedziesz gosc:wink:

Olac 2.7 dzisiaj doszła dokladka od siemiana w mega promocji:decayed: to mnie pociesza. Jutro mam nadzieję ze to czujnik(który już kupiłem i leży w domu) i odpadli sucz:wink:

co ci z dokladki jak nie odpali:decayed:

Opublikowano

Tak się wkurfilem że już 3 browar odpalam i już mniej się denerwuje:decayed: Tomek c**j ze stoi ale będzie wyglądać:kox: Jeszcze listwy w promocji by się przydały:whistling:

Opublikowano

kurfa:grin:no tak najwazniejsze ze wyglada:decayed:

Opublikowano

Nie no swiruje ale najpóźniej jutro myślę ze odpali:whistling:

Opublikowano

Panowie ile oliwy wchodzi do BEXa z multitronikiem ?

Opublikowano

Endriu na pocieszenie pomyśl ze Kajowi w,końcu też,maszyna,pier.nie to tylko kwestia czasu :polew: . Mi też ten czujnik padł ale,na szczęście u Nosba na garażu tuż przed jego wymianą.

:siema: z rana. Pierwsze prsepalanie dpf-u za,mną. Ale jest kuźwa,dziadostwo-auto na,950km 900 lata,po trasie a kure....stwo i tak,się,zapchalo :doh:. Trza było na 4ce kawałek jechać i już jest spokój.

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Wstawać obiboki-pół polski zalane a wy Kuźwa spicie :doh:

Opublikowano

:hi:

Nie załamuj mnie z tą pogoda, w sobotę na wesele ide i mam nadzieje, że się coś poprawi :facepalm:

Opublikowano
Endriu na pocieszenie pomyśl ze Kajowi w,końcu też,maszyna,pier.nie to tylko kwestia czasu :polew: . Mi też ten czujnik padł ale,na szczęście u Nosba na garażu tuż przed jego wymianą.

:siema: z rana. Pierwsze prsepalanie dpf-u za,mną. Ale jest kuźwa,dziadostwo-auto na,950km 900 lata,po trasie a kure....stwo i tak,się,zapchalo :doh:. Trza było na 4ce kawałek jechać i już jest spokój.

wykrakaliście kutasy - moja wczoraj tak 2,5 przegoniła, że rozjebało dolną rure, która łączy intercoolery - puściło na łączeniu :kox: ale ogień na tłokach musiał być :grin:

Opublikowano

wykrakaliście kutasy - moja wczoraj tak 2,5 przegoniła, że rozjebało dolną rure, która łączy intercoolery - puściło na łączeniu :kox: ale ogień na tłokach musiał być :grin:

Kup skodę i plaszcz. :kox:

Opublikowano

Jak na razie czuję się znakomicie :kox:

Opublikowano
Jak na razie czuję się znakomicie :kox:

:polew:

Opublikowano

siema mordy:decayed::hi:

Opublikowano

Pewnie przy 100km/h tak się stało co?:bag: ciesz się bo to znaczy ze turbo pompuje:wink:

Opublikowano
Opublikowano

nie, zahaczyła gdzieś o krawężnik i lekko ściąnęła wąż łączący z interem (nie mam osłony...) i jak jej dała w gaz z kick-downem to puściło całkiem. Ale już jeździ jak należy :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Wladi kuźwa ani Cie na,ukrainę nie wyslali ani na,pomoc powodzianom-co Ty tam cAłe dni robisz?

O kukurydzy rozmyslasz?:kox::decayed: