tomcrack27 Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 kup teraz sobie silnik 2.7 bit i bedziesz gosc:wink: Olac 2.7 dzisiaj doszła dokladka od siemiana w mega promocji:decayed: to mnie pociesza. Jutro mam nadzieję ze to czujnik(który już kupiłem i leży w domu) i odpadli sucz:wink: co ci z dokladki jak nie odpali:decayed:
Wandej Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Tak się wkurfilem że już 3 browar odpalam i już mniej się denerwuje:decayed: Tomek c**j ze stoi ale będzie wyglądać Jeszcze listwy w promocji by się przydały:whistling:
tomcrack27 Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 kurfa:grin:no tak najwazniejsze ze wyglada:decayed:
Wandej Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Nie no swiruje ale najpóźniej jutro myślę ze odpali:whistling:
slo Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Panowie ile oliwy wchodzi do BEXa z multitronikiem ?
MARCIN607 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Endriu na pocieszenie pomyśl ze Kajowi w,końcu też,maszyna,pier.nie to tylko kwestia czasu . Mi też ten czujnik padł ale,na szczęście u Nosba na garażu tuż przed jego wymianą. z rana. Pierwsze prsepalanie dpf-u za,mną. Ale jest kuźwa,dziadostwo-auto na,950km 900 lata,po trasie a kure....stwo i tak,się,zapchalo . Trza było na 4ce kawałek jechać i już jest spokój.
MARCIN607 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Wstawać obiboki-pół polski zalane a wy Kuźwa spicie
Gość Edyta Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Nie załamuj mnie z tą pogoda, w sobotę na wesele ide i mam nadzieje, że się coś poprawi
kaju Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Endriu na pocieszenie pomyśl ze Kajowi w,końcu też,maszyna,pier.nie to tylko kwestia czasu . Mi też ten czujnik padł ale,na szczęście u Nosba na garażu tuż przed jego wymianą. z rana. Pierwsze prsepalanie dpf-u za,mną. Ale jest kuźwa,dziadostwo-auto na,950km 900 lata,po trasie a kure....stwo i tak,się,zapchalo . Trza było na 4ce kawałek jechać i już jest spokój. wykrakaliście kutasy - moja wczoraj tak 2,5 przegoniła, że rozjebało dolną rure, która łączy intercoolery - puściło na łączeniu ale ogień na tłokach musiał być
MARCIN607 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Endriu na pocieszenie pomyśl ze Kajowi w,końcu też,maszyna,pier.nie to tylko kwestia czasu . Mi też ten czujnik padł ale,na szczęście u Nosba na garażu tuż przed jego wymianą. z rana. Pierwsze prsepalanie dpf-u za,mną. Ale jest kuźwa,dziadostwo-auto na,950km 900 lata,po trasie a kure....stwo i tak,się,zapchalo . Trza było na 4ce kawałek jechać i już jest spokój. wykrakaliście kutasy - moja wczoraj tak 2,5 przegoniła, że rozjebało dolną rure, która łączy intercoolery - puściło na łączeniu ale ogień na tłokach musiał być Kup skodę i plaszcz.
Wandej Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Endriu na pocieszenie pomyśl ze Kajowi w,końcu też,maszyna,pier.nie to tylko kwestia czasu . Mi też ten czujnik padł ale,na szczęście u Nosba na garażu tuż przed jego wymianą. z rana. Pierwsze prsepalanie dpf-u za,mną. Ale jest kuźwa,dziadostwo-auto na,950km 900 lata,po trasie a kure....stwo i tak,się,zapchalo . Trza było na 4ce kawałek jechać i już jest spokój. wykrakaliście kutasy - moja wczoraj tak 2,5 przegoniła, że rozjebało dolną rure, która łączy intercoolery - puściło na łączeniu ale ogień na tłokach musiał być Pewnie przy 100km/h tak się stało co? ciesz się bo to znaczy ze turbo pompuje:wink:
kaju Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 nie, zahaczyła gdzieś o krawężnik i lekko ściąnęła wąż łączący z interem (nie mam osłony...) i jak jej dała w gaz z kick-downem to puściło całkiem. Ale już jeździ jak należy
MARCIN607 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Wladi kuźwa ani Cie na,ukrainę nie wyslali ani na,pomoc powodzianom-co Ty tam cAłe dni robisz? O kukurydzy rozmyslasz?
Rekomendowane odpowiedzi