Andrzej07 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Mogą jedynie wyprosić na czas przygotowania do cesarki;) ja byłem przy cesarce , z tym jak już pisałem wprowadzili mnie jak już byli gotowi;) ps: było to w Irlandi ale chyba w Polsce też tak robią
Gość Edyta Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Edytko w 18" gra slabiej bo alusek ma duza srednice i tuba w kolo ma pusta przestrzen a nie powinna, czyli najlepiej jak jest na styk przytulona do scianek kola ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ---------- Tomek ja to i przy cesarce moglbym byc, takie widoki to mi nie straszne ani nie smaczne, moge jesc przy tym sniadanie ale ja dobrze o tym wiem swoja droga panowie pytanie - dalej wywala mi abs i esp, wszystko sprawdone i dziala jak powinno, doniek sprawdził jak ostatnio byl, mozliwe, ze slabe aku ma na to wplyw?
tomcrack27 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Mogą jedynie wyprosić na czas przygotowania do cesarki;) ja byłem przy cesarce , z tym jak już pisałem wprowadzili mnie jak już byli gotowi;) ps: było to w Irlandi ale chyba w Polsce też tak robią a w Norwegii tak nie robia
kaju Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Edytko w 18" gra slabiej bo alusek ma duza srednice i tuba w kolo ma pusta przestrzen a nie powinna, czyli najlepiej jak jest na styk przytulona do scianek kola ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ---------- Tomek ja to i przy cesarce moglbym byc, takie widoki to mi nie straszne ani nie smaczne, moge jesc przy tym sniadanie ale ja dobrze o tym wiem swoja droga panowie pytanie - dalej wywala mi abs i esp, wszystko sprawdone i dziala jak powinno, doniek sprawdził jak ostatnio byl, mozliwe, ze slabe aku ma na to wplyw? zniknęłoby po przejechaniu kilku metrów, bynajmniej u mnie tak było.
kaju Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 zniknęłoby po przejechaniu kilku metrów, bynajmniej u mnie tak było. not tru kaju , to nie chodzi o chwilowy bład esp , tu idzie cala choinka wujek, to bym napisał, że zniknie, napisałem, "zniknęłoby" wiem, że choinka, bo mi truskawek mówiła
amaradaar Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Lejdis od strony kierowcy jest klakson ?? wysoko czy nisko.. jaki ma number
serfin Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 jak zdejmowałem niedawno zdesia to widziałem tego ala klaskona po stronie kierowcy, ale byłem po kilku mocniejszych browcach więc mogłem pomylić lewą z prawą
amaradaar Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 no patrz ja żartowałem pisząc lejdis a tuuu są dwa niskotonowy i wysoko tonowy jeden z jednej strony drugi z drugiej mi nawala ten od strony kierowcy (czasem mam taki nijaki mierny mono dzwięk) tylko nie pamietam jaki to i tym bardziej nei wiem jaki ma numer
barrowiec1 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 co myślicie o czymś takim na zimówki??
wladi Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 co myślicie o czymś takim na zimówki??http://images61.fotosik.pl/1027/684efe245a027832med.jpg Marcin ma takie u siebie na lato?
Gość Edyta Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Artur powiedz mi Łukasz dojechał z fotelami? wladi kochanie:decayed: stówka, zdrówka i wszystkiego naj , nie kończącej się kasy na mody:buziak::kwiatek::kwiatek:
Bieniek Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Licznik zamkniety:kox::kox:a idzie dalej:kox:
wladi Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Artur powiedz mi Łukasz dojechał z fotelami?wladi kochanie:decayed: stówka, zdrówka i wszystkiego naj , nie kończącej się kasy na mody:buziak::kwiatek::kwiatek: Dzięki Edytka dupeczko:wink:
wladi Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Wladi Skarbie Najlepszego!!! Ty chyba coś kombinujesz.....grabarzu:grin::grin: dzięki Juzek:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi