Wandej Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 a co to za klocki są ? Lepszych drogowych chyba nie ma:kox:
Wandej Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Słabe:bag: http://img.sadistic.pl/pics/827ec13d5d69.jpg :polew:
Fr0styyy. Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 :banan: Vincetone tymrazem słabo...
rav85 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Panowie. Ktos cos wie na temat jakis zamienników ewentualnie zestawów śrubek mocowan do osłon pod silnikiem ?? ja mam zamienniki osłony pod silnik i skrzynie , z tego co mi mówili to pasują oryginalne spinki z aso
serfin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witka o 7:00 niunia odstawiona do serwisu na wymiane rozrzadu, klina i koncowek kier juz nie moge doczekac sie odbioru furacza hell yeah ---------- Post dopisany at 07:53 ---------- Poprzedni post napisany at 07:49 ---------- Nirwiele brskowalo a bym kupil wiazke kompletna Bose od A8 D2, ale dopatrzylem sie na fotkach, ze w tej budzie nie bylo glosnika centralnego, wiec lipton i odpuscilem sobie ta wiazke
andr3i Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pozdro z Bułgarii Załoga wzajemnie baw sie dobrze ---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:26 ---------- Witka o 7:00 niunia odstawiona do serwisu na wymiane rozrzadu, klina i koncowek kier juz nie moge doczekac sie odbioru furacza hell yeah---------- Post dopisany at 07:53 ---------- Poprzedni post napisany at 07:49 ---------- Nirwiele brskowalo a bym kupil wiazke kompletna Bose od A8 D2, ale dopatrzylem sie na fotkach, ze w tej budzie nie bylo glosnika centralnego, wiec lipton i odpuscilem sobie ta wiazke centralny dorezac to 15 min roboty czemu sam nie zrobisz sobie wiazki? ja bede mial wtyke i troche kabla niedlugo bo srebnego wzmaka jak cos
serfin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie moge znalezc kabla sygnalowego 6 żyłowego i mnie to zniecheca, bo dorwac kabel dwuzylowy pociac na 3 rowne kawalki i puscic na przod tj + - Przednich glosnikow to zadna filozofia. Odpalilem sobie dobry kawalek i przod mi pierdzi z radia i musze sluchac na 30% przy 100% tylnych, i uznalem ze trzeba zrobic 101% Bose
Wandej Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pozdro z Bułgarii Załoga O yebany:slina: odpoczywaj mordo:hi:
jozek726 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Taki to ma dobrze wypij nasze zdrowko
Rekomendowane odpowiedzi