Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a co to za klocki są ?

hamulcowe :bag:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a co to za klocki są ?

Lepszych drogowych chyba nie ma:kox:

Opublikowano

:kox::banan2::banan::banan::dancing:

Opublikowano

Słabe:bag:

Opublikowano

Słabe:bag:

827ec13d5d69.jpg

:grin:

Opublikowano

Vincetone tymrazem słabo...

Opublikowano

Siemka :-)

Opublikowano
Panowie. Ktos cos wie na temat jakis zamienników ewentualnie zestawów śrubek mocowan do osłon pod silnikiem ??

ja mam zamienniki osłony pod silnik i skrzynie , z tego co mi mówili to pasują oryginalne spinki z aso

Opublikowano

Witka ;) o 7:00 niunia odstawiona do serwisu na wymiane rozrzadu, klina i koncowek kier ;) juz nie moge doczekac sie odbioru furacza hell yeah

---------- Post dopisany at 07:53 ---------- Poprzedni post napisany at 07:49 ----------

Nirwiele brskowalo a bym kupil wiazke kompletna Bose od A8 D2, ale dopatrzylem sie na fotkach, ze w tej budzie nie bylo glosnika centralnego, wiec lipton i odpuscilem sobie ta wiazke

Opublikowano

Pozdro z Bułgarii Załoga :banan:

Opublikowano

:hi: wzajemnie

baw sie dobrze

---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:26 ----------

Witka ;) o 7:00 niunia odstawiona do serwisu na wymiane rozrzadu, klina i koncowek kier ;) juz nie moge doczekac sie odbioru furacza hell yeah

---------- Post dopisany at 07:53 ---------- Poprzedni post napisany at 07:49 ----------

Nirwiele brskowalo a bym kupil wiazke kompletna Bose od A8 D2, ale dopatrzylem sie na fotkach, ze w tej budzie nie bylo glosnika centralnego, wiec lipton i odpuscilem sobie ta wiazke

centralny dorezac to 15 min roboty

czemu sam nie zrobisz sobie wiazki? ja bede mial wtyke i troche kabla niedlugo bo srebnego wzmaka jak cos

Opublikowano

Nie moge znalezc kabla sygnalowego 6 żyłowego i mnie to zniecheca, bo dorwac kabel dwuzylowy pociac na 3 rowne kawalki i puscic na przod tj + - Przednich glosnikow to zadna filozofia. Odpalilem sobie dobry kawalek i przod mi pierdzi z radia i musze sluchac na 30% przy 100% tylnych, i uznalem ze trzeba zrobic 101% Bose

Opublikowano

O yebany:slina: odpoczywaj mordo:hi:

Opublikowano

Taki to ma dobrze :) wypij nasze zdrowko :)