Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te mądrala :grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nie miałaś czasu myśleć o pierścionkach, to trzeba było poczekać aż skończy się studia i licencjat i o wszystkim na spokojnie pomyśleć, o to mi chodziło.

A coś Ty się tych studiów uczepil?:whistling: Nie którym dyplomów nie trzeba do lepszego samopoczucia:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
nie miałaś czasu myśleć o pierścionkach, to trzeba było poczekać aż skończy się studia i licencjat i o wszystkim na spokojnie pomyśleć, o to mi chodziło.

A coś Ty się tych studiów uczepil?:whistling: Nie którym dyplomów nie trzeba do lepszego samopoczucia:wink:

ja się broń boże nie czepiam, niczego ani nikogo, tylko nie było czasu bo były studia, dlatego mówię że można było spokojnie po studiach ogarnąć weselicho :decayed:

Opublikowano

Gooool dla NL yeeeeaaa

Opublikowano

ja się broń boże nie czepiam, niczego ani nikogo, tylko nie było czasu bo były studia, dlatego mówię że można było spokojnie po studiach ogarnąć weselicho :decayed:

Zmieniałeś dławik w klimie? Polepszyło się coś od tego? Bo koszt żaden jest:whistling:

Opublikowano

dławik i osuszacz i dmucha DUŻO lepiej:naughty:

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ----------

WjlMFpO.jpg

:naughty:

Opublikowano

2 do jaja dla NL yeee

Opublikowano
https://www.facebook.com/inneobraczki

może komuś podsunę fajny pomysł :wink:

Niektóre faktycznie ciekawe :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ----------

http://i.imgur.com/WjlMFpO.jpg

Skąd masz zdjęcia Magdy???

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:10 ----------

Pany ktoś ma konto na ebay'u ?

Ma :)

a czy ja od ciebie kiedys lamp nie brałem :)

całkiem możliwe Adaś :decayed:

Opublikowano

Skąd masz zdjęcia Magdy???

a co znasz ją ? :decayed: na FB się tam gdzieś przewinęło :wink:

Opublikowano
Mialem rezac klape u mnie w Avancie, ale niestety odpuszczam... Sily wyzsze. Zatem mam na sprzedaz dwie klapy US: sedan czarna (spolerowac i na auto) i do cabrio. Sedan powiedzmy ze 300zl + przesylka, cabrio jeszcze nie wiem, musze to do siebie na plac zwiezc. Jak ktos cos, to walic na PW, na pewno na dniach bedzie wisiec w ogloszeniach :hi:

o proszę, jaki kod tego czarnego lakieru ?? :naughty:

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

:slina::decayed:

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

Ani ja, stąd pomysł na taką tablicę.

O tu lepsze zdjęcie, na zdjęciu tablica zlotowa. Mam też z normalnymi numerami rejestracyjnymi. Tylko trzeba uważać i nie zgubić bo jak trafi na policję czy do urzędu komunikacji to nie chcą oddać:decayed:

http://s12.postimg.org/vyirg5q2l/P1050858.jpg

a co w tej tablicy USA jest nie tak że policja zabiera?? jak ja widze zderzak s4 to dostaje ślinotoku:slina:

Opublikowano

fantowski nie wiem, chyba ly9b

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ----------

wymiar sie nie zgadza z zapisem w przepisach i nie ma naklejki homologacyjnej.

Opublikowano
kurde ale jeszcze nie widziałem klapy z b6 avant USA na sprzedaż :whistling:

he, ja chciałem wymienić klapę, bo tylna szyba nie działała i kupiłem na allegro. Dopiero jak przyszła, okazało się że to US :kox:

Opublikowano

he, ja chciałem wymienić klapę, bo tylna szyba nie działała i kupiłem na allegro. Dopiero jak przyszła, okazało się że to US :kox:

:shock3:

Opublikowano
fantowski nie wiem, chyba ly9b

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ----------

wymiar sie nie zgadza z zapisem w przepisach i nie ma naklejki homologacyjnej.

a uj z tym powiem im że ważne że w ogóle jest :grin: jak mi mają dowód zabrać to za szyby, brak regulacji bixów, naciąg i może jeszcze przysapaliby się o coś :grin:

ja mam LZ9W więc poszłaby do malowania, pisz ile chcesz za nią :decayed:

Opublikowano

no to 300+kw z 30 i tyle :wink:

Opublikowano

taki to ma szczęście :shock3:

Opublikowano

Te klapy us są paskudne:bag: