Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tyle tego mialem i poszlo w swiat a numerow nie spisalem...

1J0 937 723

1J0 937 724

to te co z podlogi wychodza i skadaja sie one z 2 czesci w 1 calosc

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Scielo mnie i przysnalem sobie, za wczesnie dzis czlowiek na wolnym wstal ;) a no doszedl ja juz po opisach i schematach, ze te kabelki z wtyczki w slupku B maja isc won. Szczerze to wogole wypialem stara wtyczke z kabelkami, a majac wiazke pod BOSE i wiazke pod tylna elektryke do slupkow B, kabelki z obu wiazek ze soba popodlaczalem w jedna wtyczke, musze jeszcze cany popodlaczac w slupku A. Ale ciezko jakos zabrac mi sie za to.

Opublikowano

Daniel przyjedz do mnie w sierpniu to porezamy :wink:

---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ----------

Darek to o to chodzi

2 piny

8 pinow

3_B0972732.jpg

3_B0972734.jpg

Opublikowano

Na chlopski rozum, polozylem wiazke BOSE i czy kabel zasilajacy tj. czerwony i brazowy z tej wiazki podlaczyc do kabli do ktorych byly podlaczone kable zwyklego tylnego wzmaka audi?

Opublikowano

Sprzedam komplet skorzanych boczkow bose 4x elektryka za 350 pln ?

Opublikowano

jezeli kladles cala to zasilanie masz od bez i wtedy podpinasz pod wzmak czy musiales sie gdzies mostkowac wczesniej tymi dwoma?

Opublikowano

Chodzi mi dokladnie o to, ze mam kable z wiazki BoSe zasilajace i czy moge uciac wiazke stara z systemu audio audi i tsm wlutowac te kable? a9ynuju4.jpg:

---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ----------

Wiazka Bose nie jest idealnie kompletna zasilajacy kabel i masa brazowy sa uciete na wysokosci konsoli za climatronikiem

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ----------

Aha i gdzie podlaczyc ten brazowy kabelek z wiazki sygnalowej bose? Ten kabelek w wiazce jest czarny a potem juz brazowy. ehyte2ad.jpg

Opublikowano

no jak masz uciete i nie ida do bez i do masy no to mostkowac sie musisz

a ten brazowy nie wiem

ja mailem wzmak srebrny wiec i tak nie pomoge a to bylo juz dawno kiedy to robilem

wez rozpiske i przeczytaj z 10 razy moze cos wykminisz ja tak doszedlem do bledu jaki zrobiem na pocztku i dlatego mialem piski w glosnikach

Opublikowano

Czyli smialo ciac kable zasilajace ze starej wiazki wzmaka za konsola i lutowac z kablami zasilajacymi z dokladanej wiazki BoSe tak?

Opublikowano

tylko ze bose sa grubsze niz te ori zwykle audio

ja w sumie mostkowalem sie z 30 cm przed wzmakiem z kazdym kablem

i mam zasilanie w sumie na ori i nigdy nic sie nie dzialo

powiedz jeszcze raz odkad masz te bose zasilania dokad

do wzmka ida czy nie?

Opublikowano

Mam ori wiazke od wzmaka az do glosnikow i wtyczke sygnalowa do radia, natomiast kable zasilajace czerwony i braz sa ucietecwctej wiazce i koncza sie za radiem, czyli kable zasilajace ori ida od wzmaka az do radiacictam sa uciete, takze nie podlacze ich brzposrednio pod skrzynke z bezpiecznikami bo kable nie siegna, i mysle zeby uciac za radiem kable czerwony i brazowy ktore zasilaly stary wzmak audi jak i obecny Bose jak dzialalem na bose stage I

Opublikowano

k**wa jaki motyw. dwoch kolesi do mnie przyjechalo po szybe czolowa do b5. jebali sie godzine z wycinaniem bo byla wstawiana w uk i pajace najebali trzy kilo kleju po rogach, ale to c**j - przy wkładaniu do nich do auta do bagaznika...

jebła :facepalm:

Opublikowano

to się musieli wkur....ć

Opublikowano

ja z góry powiedziałem, że się tego nie tykam, bo nie mam narzędzi etc i hajs przytuliłem przed samym rozcinaniem, więc miałem wyjebane, ale z drugiej strony żal mi się trochę chłopaków zrobiło, to dałem im na otarcie łez pół litra... wody z żywca o smaku owoców leśnych :grin:

Opublikowano

Szybunia piznęła...amen

Opublikowano

Był relax...full BOSE stage III+ wyrezany...7ypysegu.jpg

---------- Post dopisany 20-07-2014 at 02:42 ---------- Poprzedni post napisany 19-07-2014 at 18:17 ----------

Upaa wszyscy biwakuja chyba :P

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

siema:hi:

letko suszitsu:decayed:

Opublikowano

Siema miszcze ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano
:siema::bry: