serfin Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja wyrezalem elektryke szyb tyl i pelny BOSE, i chyba drugi raz bym za to nie zabral sie ale oko cieszy, no i przyciski chrom z B8 pieknie leza w boczkach B6
siwy2326 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja wyrezalem elektryke szyb tyl i pelny BOSE, i chyba drugi raz bym za to nie zabral sie ale oko cieszy, no i przyciski chrom z B8 pieknie leza w boczkach B6 Podkładałeś w końcu furę do kupy ???
POWER-KRIS Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Mieszka ktoś w okolicy Luboń Poznań, bo trza pomoc a do mnie ma za daleko. http://a4-klub.pl/showthread.php?t=337221
serfin Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Wachacze firmy MAXIS co to za twór? Wiem, że robia tez akumulatory,
kaju Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Wachacze firmy MAXIS co to za twór? Wiem, że robia tez akumulatory, masz u Wandeja sprawdzone Master Sporty, to po co kombinować?
serfin Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Nie kombinuje zamowione sa juz dawno, tylko dla siorki mechanik chcial wcisnac te Maxis za niecale 600zl juz po mega znizkach, zadzwonilem i powiedzialem, ze w zyciu bo to pewnie szmelc. Ma ktos nr tel do Wandeja?
mycha1236 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Maxis chyba robia dla autolandow ---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ---------- Nie kombinuje zamowione sa juz dawno, tylko dla siorki mechanik chcial wcisnac te Maxis za niecale 600zl juz po mega znizkach, zadzwonilem i powiedzialem, ze w zyciu bo to pewnie szmelc. Ma ktos nr tel do Wandeja? Ma nr tel. w sygnaturce obok loga Ferodo
kaju Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Nie kombinuje zamowione sa juz dawno, tylko dla siorki mechanik chcial wcisnac te Maxis za niecale 600zl juz po mega znizkach, zadzwonilem i powiedzialem, ze w zyciu bo to pewnie szmelc. Ma ktos nr tel do Wandeja? wejdź w jego profil jest w sygnaturce
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Mordziaki jak coś chcecie to piszcie bo od jutra forum nie bangla:facepalm:
tomcrack27 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Mordziaki jak coś chcecie to piszcie bo od jutra forum nie bangla:facepalm: wandej fajna koszula:decayed:
kaju Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Mordziaki jak coś chcecie to piszcie bo od jutra forum nie bangla:facepalm: wandej fajna koszula:decayed: on tak bardzo mnie już nie nawidzi, a Ty go jeszcze dobijasz
serfin Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Ok temat ogarniety dzieki Andrzeju a co do info marki Maxis to faktycznie obok zakladu mechanikow stoi Autoland i z niego biora pewnie rzeczy, bo akumulator juz zdarzyla siostra wziac ;( ---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ---------- Nie kombinuje zamowione sa juz dawno, tylko dla siorki mechanik chcial wcisnac te Maxis za niecale 600zl juz po mega znizkach, zadzwonilem i powiedzialem, ze w zyciu bo to pewnie szmelc. Ma ktos nr tel do Wandeja? wejdź w jego profil jest w sygnaturce Moj Tapatalk nie wyswietla mi tych danych nawet bedac w profilu mam tylko w sygnaturce "wachacze Mastersporty" i tyle ;P
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Od piątku :-P kurfa fakt źle na kalendarz spojrzałem.Myślałem że jutro już 1:doh:
kaju Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Ok temat ogarniety dzieki Andrzeju a co do info marki Maxis to faktycznie obok zakladu mechanikow stoi Autoland i z niego biora pewnie rzeczy, bo akumulator juz zdarzyla siostra wziac ;(---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ---------- Nie kombinuje zamowione sa juz dawno, tylko dla siorki mechanik chcial wcisnac te Maxis za niecale 600zl juz po mega znizkach, zadzwonilem i powiedzialem, ze w zyciu bo to pewnie szmelc. Ma ktos nr tel do Wandeja? wejdź w jego profil jest w sygnaturce Moj Tapatalk nie wyswietla mi tych danych nawet bedac w profilu mam tylko w sygnaturce "wachacze Mastersporty" i tyle ;P mój też
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Ok temat ogarniety dzieki Andrzeju a co do info marki Maxis to faktycznie obok zakladu mechanikow stoi Autoland i z niego biora pewnie rzeczy, bo akumulator juz zdarzyla siostra wziac ;(---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ---------- Nie kombinuje zamowione sa juz dawno, tylko dla siorki mechanik chcial wcisnac te Maxis za niecale 600zl juz po mega znizkach, zadzwonilem i powiedzialem, ze w zyciu bo to pewnie szmelc. Ma ktos nr tel do Wandeja? wejdź w jego profil jest w sygnaturce Moj Tapatalk nie wyswietla mi tych danych nawet bedac w profilu mam tylko w sygnaturce "wachacze Mastersporty" i tyle ;P Maxis to marka Autoladnu. Bez szału. A wahacze to już w ogóle porażka:decayed:
kajzera Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Pany kto miał przekaźniki itp. do klimatroników z B7 co by tylnia szyba chodziła normalnie ?? :)
tomcrack27 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 wez przeloz bebechy ze starego i nie bedzie ci potrzebny przekaznik:wink:
Bielun22 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 turbina ogarnieta.. tym razem zabanglała... jest moc... tylko inni kierowcy maja mega mgłe:grin: bo musze olej z calego wydechu wypalić ... Jutro wycieczka do Siedlec... Biggman daj namiar na pw to podjade...
Rekomendowane odpowiedzi