Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Domin i jak wstawiles do siebie te przyciski szyb z B8 w chromie? Jest cień nadziei, że daloby sie uruchomic blokade szyb tylnych czy ten przelacznik poprostu nie zatrybi z elektronika z B6?

Andrzeju koncze robote o 15:30 jade do domu i przelewam hajsiwo, wiec jeszcze dzis do 18:00 powinno byc na koncie ;) paczuszki juz puszczone?

A jak:kox: To jest deal najpierw dostaje się towar później płaci:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:Orientuje sie ktoś czy klimatroniki z b7 kazde były od 16 st. C ? , jezeli nie to ma ktos nr. tych ktore miały taka regulacje ?

Opublikowano
:hi:Orientuje sie ktoś czy klimatroniki z b7 kazde były od 16 st. C ? , jezeli nie to ma ktos nr. tych ktore miały taka regulacje ?

http://a4-klub.pl/klimatyzacja-98/klimatroniki-rodzaje-zakres-temperatur-272571/

Opublikowano
Domin i jak wstawiles do siebie te przyciski szyb z B8 w chromie? Jest cień nadziei, że daloby sie uruchomic blokade szyb tylnych czy ten przelacznik poprostu nie zatrybi z elektronika z B6?

Andrzeju koncze robote o 15:30 jade do domu i przelewam hajsiwo, wiec jeszcze dzis do 18:00 powinno byc na koncie ;) paczuszki juz puszczone?

nie ruszy

poszukaj sobie jakiegoś szrota z b6/b7 ze scioranymi klawiszami szyb tak aby tylko blokada była ok,i przełóż same przyciski

---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ----------

przy tej ikonie klawisz nie pasujedsc_1198.jpg

przy takich ikonach klawisze pasują imgres.jpg

Opublikowano

Eee tam to wszystko juz wiedzialem, ale te z B8 przyciski maja ciekawsze styki przy otwieraniu i zamykaniu szyb, ale dzieki za propozycje ;) domin a idź lenisz sie patrze, mi przystosowanie tych przyciskow z B8 zajelo jakies 20min. Siedza juz od ponad miesiaca i pieknie chodza ;)

---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ----------

http://a4-klub.pl/wnetrze-99/swap-przelacznikow-szyb-a8-b7-242939/

te są najlepsze ale tyłu nie zablokujesz :decayed:

Dokladnie takie sobie wstawilem i z takich domin zrezygnowal [emoji13]

Opublikowano

http://a4-klub.pl/klimatyzacja-98/klimatroniki-rodzaje-zakres-temperatur-272571/

Dzieki Józek czyli ten ktory wrzuciles w ciekawe aukcje jest od 16 st. C :banan:

Opublikowano

Będzie mi was brakowało w weekend:wstydliwy: Ale na szczęście cały weekend będe w natarciu:decayed:

Opublikowano

Andrzeju kaska za wachacze i piora jest juz na wskazanym koncie od 4minut [emoji12]

Opublikowano

jutro w droge 2450 km :decayed:

Opublikowano

Przywiez Nam jakies fanty z wysp ;)

Opublikowano

Pany, a orientujecie się, czy z panelu drzwi kierowcy można przełożyć dekielki przełączników do drzwi pasażera?

Mam swój zjechany i chciałem kupić nowy, lecz z moim "obrazkiem" już nie dostanę. Albo szukać używki, której też nigdzie nie ma, albo wymienić we wszystkich drzwiach na nowe, a koszt ok. 500zł:facepalm:

Tak sobie pomyślałem, że może bym kupił panel od kierowcy i poprzekładał:decayed:

Opublikowano
Pany, a orientujecie się, czy z panelu drzwi kierowcy można przełożyć dekielki przełączników do drzwi pasażera?

Mam swój zjechany i chciałem kupić nowy, lecz z moim "obrazkiem" już nie dostanę. Albo szukać używki, której też nigdzie nie ma, albo wymienić we wszystkich drzwiach na nowe, a koszt ok. 500zł:facepalm:

Tak sobie pomyślałem, że może bym kupił panel od kierowcy i poprzekładał:decayed:

musisz kupić z takimi samymi ikonkami i przełożysz :wink:

Opublikowano

No właśnie tak sobie myślałem, ale dziwna sprawa jest z tymi ikonami. Kupiłem drugi przełącznik bez literki na końcu i doopa. Nie dość, że nie podchodzi pod kostkę, to jeszcze ikona jest jakby inaczej ułożona na przycisku, w ogóle jest jakby cieńsza.....

Pod mój win już nie produkują przełączników, które mam. Muszę kupić z literką C na końcu.

Upoluje na necie przełącznik od kierowcy, zaryzykuje, i może da się przełożyć i bedzie SI.......

Opublikowano

pozostaje ci szukać ze starymi ikonami,albo zmienić kostki a wtedy już nie będziesz miał problemu

Opublikowano

Z ASO nowe z końcówką numeru C niby podchodzą P&P. One wyparły w 2002r te co ja mam, ale ponad 500zł dać, to tak trochę dużo. Nawet jak swoje sprzedam, to i tak ze 300zł muszę dać.....

Będę szukał ze starymi ikonami, dzięki:wink:

Opublikowano

no i forum bangla :) trzeba sie teraz oswoic :decayed:

Opublikowano

:hi::hi:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

:hi:

Kto z licznych członków Dovisionu gościł dzisiaj w Darłówku . Czarne kombi dobrze porobione , niestety nie zauważyłem numerów ale wlepe B6 DIVISION dostrzegłem z daleka :kox: