Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l eeee na młode dziunie w sam raz a i nie pierdolta że nie czuć różnicy miedzy mp3 320kbit a FLAC grrrrDaniel zjedz snickersa:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l eeee na młode dziunie w sam raz a i nie pierdolta że nie czuć różnicy miedzy mp3 320kbit a FLAC grrrrDaniel zjedz snickersa:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie chce mi sie isc do sklepu [emoji13] poza tym czekam na wyklucie sie potomka bo to juz tuz tuz mial byc na piatek a ten maly skrzat dalej nie chce zobaczyc swojej karocy tj. srebrnej strzały ktora bedzie sie woził [emoji12]
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l Hammeryslisz ze to przeguby a nie dwumasa ? Sent from my телефон Tam jest przegub trójpalczasty i jak ma luz to puka w każdej płaszczyźnie także może to wydawać dźwięki. Po za tym ja kiedyś jak miałem wywaloną poduszkę skrzyni to nawet jak mi silnik szarpnął na wolnych obrotach to było stukanie.Przy gaszeniu i odpalaniu również
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l A no i Andrzeju poki co wycieraki ladnie zbieraja zobaczymy jak bedzie w listopadzie
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l A no i Andrzeju poki co wycieraki ladnie zbieraja zobaczymy jak bedzie w listopadzie Mówiłem że są git. Tomkowi coś się kiepsko trafiły.. W sumie pierwsze U mnie już 3 rok śmigaja
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l U mnie już 3 rok śmigaja nie dziwota, jak w deszcze z garażu nie wyjeżdżasz
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l U mnie już 3 rok śmigajanie dziwota, jak w deszcze z garażu nie wyjeżdżasz Niestety garażowanie odpada przez gwint
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l Pnematyczne wrzuc sobie Andrzeju i bedzie po klopocie pssssss up pssssss down
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l Pany potrzebuje czujnik poziomu paliwa o numerze 8E0919673AL.... na już!! ma ktoś coś?
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l No to ja juz nie wiem czy wymieniać kmpl sprzęgła teraz czy szukac dalej przyczyny Sent from my телефон Dwumas sprawdza się tak > jedziesz 70kmh wrzucasz najwyższy bieg, opuszczasz szybę i gaz do końca. Jak czujesz wibracje i słyszysz niepokojący dźwięk to dwumas się kończy. A jak podczas ruszania masz stuki, chrobotanie, wibracje na kierownicy to przeguby na skrzyni. Jak przy skręcie strzela to przeguby na kołach.
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l No to ja juz nie wiem czy wymieniać kmpl sprzęgła teraz czy szukac dalej przyczyny Sent from my телефон Dwumas sprawdza się tak > jedziesz 70kmh wrzucasz najwyższy bieg, opuszczasz szybę i gaz do końca. Jak czujesz wibracje i słyszysz niepokojący dźwięk to dwumas się kończy. A jak podczas ruszania masz stuki, chrobotanie, wibracje na kierownicy to przeguby na skrzyni. Jak przy skręcie strzela to przeguby na kołach. Ja własnie w ten sposób sprawdzałem i nic się nie działo, dopiero jak wjechalo auto na podnośnik to słychać lekkie stuki z DM Poza tym czuć wibracje na postoju na lewarku i kierownicy