Opublikowano 20 Września 201411 l Rapalka nie bądź taki Only You a Ty Ostasek będziesz buraki na polu czesał :lol: memory five wladi i wszystko jasne :-)juz nie raz czesalem po Twoim instruktarzu i powiem Ci nawet dobrze szło jednak masz praktykę Sent from my телефон
Opublikowano 20 Września 201411 l Siemota Chłopy i Dziewoje chlopy to pracują w polu zwracaj sie tak do wladiego on lubi w polu odrabiać My jestesmy panowie Sent from my телефон Na Pana trzeba mieć wygląd i pieniondze....menelu i ze niby Ty masz ?? :grin: Nie powiedziałem że ja mam...ale widocznie Ty uważasz że masz jak się odzywasz Bo ja prosty chop z wiesi jestem...
Opublikowano 20 Września 201411 l Co można przełożyć z angola do naszych furek?przecież on Cie z torbami puści
Opublikowano 20 Września 201411 l Hej Ho Halastro.Kiedy temat o skodzie zakładasz? jak tylko wyciągnie płaszcz ze spodni
Opublikowano 20 Września 201411 l A 1600 za zderzak S4 używkę bez kratki środkowej i jednej bocznej to mało czy dużo?Duzo, za nowke ori dalem 600pln
Opublikowano 20 Września 201411 l Chłopaki co to jest? Mam w środku w tym urządzeniu pęknietą membranę. Jakie to może dawać objawy? Można kupić samą membranę czy tylko całe to ustrojstwo? A jest to w okolicach EGR-u:) Edytowane 20 Września 201411 l przez RicS3
Opublikowano 20 Września 201411 l Siłownik klapy gąszcej objawy takie że przy gaszeniu silnika telepie budą że hoho. Samej nowej części nie kupisz. Jedynie używke. Edytowane 20 Września 201411 l przez Kshyhu87
Opublikowano 20 Września 201411 l Siłownik klapy gąszcej objawy takie że przy gaszeniu silnika telepie budą że hoho. Samej nowej części nie kupisz. Jedynie używke. A czemu nie kupię?
Opublikowano 20 Września 201411 l Trza wykapac dziada w kwasach ekologia:kwasny:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 20 Września 201411 l Artur lepiej zalej go benzyna ze 2 3 razy i wypal potem karcherem i błyszczy się jak nówka. Ja tak robiłem i nic się nie stało a czyściutki był że hoho