tomcrack27 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 nie pod kierownica tylko modul swiatel znajduje sie za schowkiem pasazera .przejzyj watek z xenonami tam jest wszystko co trzeba
RicS3 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Przeciez masz w warsztacie caly watek o dolozeniu samopoziomu. Wszystko tam jest napisane. nie pod kierownica tylko modul swiatel znajduje sie za schowkiem pasazera .przejzyj watek z xenonami tam jest wszystko co trzebaDzięki chłopaki:)A jeszcze pytanko, samopoziom podejdzie z angola do naszych? Może i głupie pytanie ale wolę zapytać Edytowane 21 Września 2014 przez RicS3
nitroo Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Panowie, poratujcie. Okazało się wg wyposażenia, że i ja powinienem posiadać taki moduł (U2A), ale rzecz jasna on nie działał (4B0 919 145 A). Kupiłem moduł 8K0 919 145 A i go zamontowałem. Niestety, od wczoraj we Wrocławiu antenka mi się nie pojawiła. Po zmianie modułu odłączany był akumulator, wyciągany bezpiecznik nr 15, ustawiany zegar na 2:58 oraz zmieniałem kodowanie na chwilę, by od razu przywrócić w licznikach na 31001. Niestety, palmy jak nie było, tak nie ma, co jeszcze sprawdzić? A może coś źle robię?Nowy modul kupiles czy jakis szrot z allegro? Nic nie trzeba ustawiac na 2.58 czy jakies inne cuda. Ja kupilem nowke modul zamontowałem, zamknalem auto i po 10 minutach palemka sie pokazała. Używkę allegro, bo w Aso powiedzieli mi 220 zeta. No cóż, wyciągnę ten moduł i oddam. Dozbieram na nówkę.
Gość cwiara Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Panowie, poratujcie. Okazało się wg wyposażenia, że i ja powinienem posiadać taki moduł (U2A), ale rzecz jasna on nie działał (4B0 919 145 A). Kupiłem moduł 8K0 919 145 A i go zamontowałem. Niestety, od wczoraj we Wrocławiu antenka mi się nie pojawiła. Po zmianie modułu odłączany był akumulator, wyciągany bezpiecznik nr 15, ustawiany zegar na 2:58 oraz zmieniałem kodowanie na chwilę, by od razu przywrócić w licznikach na 31001. Niestety, palmy jak nie było, tak nie ma, co jeszcze sprawdzić? A może coś źle robię?Nowy modul kupiles czy jakis szrot z allegro? Nic nie trzeba ustawiac na 2.58 czy jakies inne cuda. Ja kupilem nowke modul zamontowałem, zamknalem auto i po 10 minutach palemka sie pokazała. Używkę allegro, bo w Aso powiedzieli mi 220 zeta. No cóż, wyciągnę ten moduł i oddam. Dozbieram na nówkę. Ja placilem chyba 180zl w aso vw w motorpolu.
dariuszqw Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Cwiara licznik z manuala będzie pasował do automatu? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Cwiara licznik z manuala będzie pasował do automatu? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka to to samo przecież
Gość cwiara Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Tak, tylko kodowanie sie zmienia
dariuszqw Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 A samemu w warunkach domowych kodowanie zmienię? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 A samemu w warunkach domowych kodowanie zmienię? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka tak:
dariuszqw Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego
dariuszqw Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Oki, dzięki za pomoc musze poszukać w dobrej kasie jakiegoś koloru bo mnie ta czerwień urwia :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
POWER-KRIS Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Najnowszy sprzęt Boscha do rozkodowania z rozczlonkowniem. 2 w 1.[emoji12] Edytowane 21 Września 2014 przez POWER-KRIS
wladi Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego Vcdsem ma zmienić z czerwonego na kolor? Coś chyba poyebałeś
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego Vcdsem ma zmienić z czerwonego na kolor? Coś chyba poyebałeś odstaw to, potem prześledź posty
dariuszqw Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego Vcdsem ma zmienić z czerwonego na kolor? Coś chyba poyebałeś odstaw to, potem prześledź posty Potwierdzam [emoji1] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
wladi Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 No pisze że chce na kolor zmienić....to musi mieć pin i wsad licznika czy źle coś interpretuje
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 No pisze że chce na kolor zmienić....to musi mieć pin i wsad licznika czy źle coś interpretuje no w c**j źle, bo pytał o zmiane kodowania, kolor wtrącił na sam koniec
wladi Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 No dlatego czytam całość postu a nie tak ja Ty tylko patrzysz po łebkach
Rekomendowane odpowiedzi