Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie pod kierownica tylko modul swiatel znajduje sie za schowkiem pasazera .przejzyj watek z xenonami tam jest wszystko co trzeba

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Przeciez masz w warsztacie caly watek o dolozeniu samopoziomu. Wszystko tam jest napisane.

nie pod kierownica tylko modul swiatel znajduje sie za schowkiem pasazera .przejzyj watek z xenonami tam jest wszystko co trzeba

Dzięki chłopaki:)

A jeszcze pytanko, samopoziom podejdzie z angola do naszych? Może i głupie pytanie ale wolę zapytać

Edytowane przez RicS3
Opublikowano

Panowie, poratujcie. Okazało się wg wyposażenia, że i ja powinienem posiadać taki moduł (U2A), ale rzecz jasna on nie działał (4B0 919 145 A). Kupiłem moduł 8K0 919 145 A i go zamontowałem. Niestety, od wczoraj we Wrocławiu antenka mi się nie pojawiła. Po zmianie modułu odłączany był akumulator, wyciągany bezpiecznik nr 15, ustawiany zegar na 2:58 oraz zmieniałem kodowanie na chwilę, by od razu przywrócić w licznikach na 31001. Niestety, palmy jak nie było, tak nie ma, co jeszcze sprawdzić? A może coś źle robię?

Nowy modul kupiles czy jakis szrot z allegro?

Nic nie trzeba ustawiac na 2.58 czy jakies inne cuda. Ja kupilem nowke modul zamontowałem, zamknalem auto i po 10 minutach palemka sie pokazała.

Używkę allegro, bo w Aso powiedzieli mi 220 zeta. No cóż, wyciągnę ten moduł i oddam. Dozbieram na nówkę.
Opublikowano

Podejdzie

Opublikowano

Panowie, poratujcie. Okazało się wg wyposażenia, że i ja powinienem posiadać taki moduł (U2A), ale rzecz jasna on nie działał (4B0 919 145 A). Kupiłem moduł 8K0 919 145 A i go zamontowałem. Niestety, od wczoraj we Wrocławiu antenka mi się nie pojawiła. Po zmianie modułu odłączany był akumulator, wyciągany bezpiecznik nr 15, ustawiany zegar na 2:58 oraz zmieniałem kodowanie na chwilę, by od razu przywrócić w licznikach na 31001. Niestety, palmy jak nie było, tak nie ma, co jeszcze sprawdzić? A może coś źle robię?

Nowy modul kupiles czy jakis szrot z allegro?

Nic nie trzeba ustawiac na 2.58 czy jakies inne cuda. Ja kupilem nowke modul zamontowałem, zamknalem auto i po 10 minutach palemka sie pokazała.

Używkę allegro, bo w Aso powiedzieli mi 220 zeta. No cóż, wyciągnę ten moduł i oddam. Dozbieram na nówkę.

Ja placilem chyba 180zl w aso vw w motorpolu.

Opublikowano

Cwiara licznik z manuala będzie pasował do automatu?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cwiara licznik z manuala będzie pasował do automatu?

to to samo przecież

Opublikowano

A samemu w warunkach domowych kodowanie zmienię?

Opublikowano

A samemu w warunkach domowych kodowanie zmienię?

tak:

GWS24230JBV_prof.jpg

:decayed:

Opublikowano

Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać :wink:

Opublikowano

Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać :wink:

:grin: bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego :wink:

Opublikowano

Oki, dzięki za pomoc :hi: musze poszukać w dobrej kasie jakiegoś koloru bo mnie ta czerwień urwia :-P

Opublikowano (edytowane)

Najnowszy sprzęt Boscha do rozkodowania z rozczlonkowniem. 2 w 1.[emoji12]

b2eda568d84cdc0bcdeba3893f19c9a1.jpg

Edytowane przez POWER-KRIS
Opublikowano

:grin: bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego :wink:

Vcdsem ma zmienić z czerwonego na kolor? Coś chyba poyebałeś :decayed:

Opublikowano

odstaw to, potem prześledź posty :grin:

Opublikowano

odstaw to, potem prześledź posty :grin:
Potwierdzam [emoji1]

Opublikowano

No pisze że chce na kolor zmienić....to musi mieć pin i wsad licznika czy źle coś interpretuje :P

Opublikowano

No pisze że chce na kolor zmienić....to musi mieć pin i wsad licznika czy źle coś interpretuje :P

no w c**j źle, bo pytał o zmiane kodowania, kolor wtrącił na sam koniec :grin:

Opublikowano

No dlatego czytam całość postu a nie tak ja Ty tylko patrzysz po łebkach :P:grin: