Opublikowano 21 Września 201411 l nie pod kierownica tylko modul swiatel znajduje sie za schowkiem pasazera .przejzyj watek z xenonami tam jest wszystko co trzeba
Opublikowano 21 Września 201411 l Przeciez masz w warsztacie caly watek o dolozeniu samopoziomu. Wszystko tam jest napisane. nie pod kierownica tylko modul swiatel znajduje sie za schowkiem pasazera .przejzyj watek z xenonami tam jest wszystko co trzebaDzięki chłopaki:)A jeszcze pytanko, samopoziom podejdzie z angola do naszych? Może i głupie pytanie ale wolę zapytać Edytowane 21 Września 201411 l przez RicS3
Opublikowano 21 Września 201411 l Panowie, poratujcie. Okazało się wg wyposażenia, że i ja powinienem posiadać taki moduł (U2A), ale rzecz jasna on nie działał (4B0 919 145 A). Kupiłem moduł 8K0 919 145 A i go zamontowałem. Niestety, od wczoraj we Wrocławiu antenka mi się nie pojawiła. Po zmianie modułu odłączany był akumulator, wyciągany bezpiecznik nr 15, ustawiany zegar na 2:58 oraz zmieniałem kodowanie na chwilę, by od razu przywrócić w licznikach na 31001. Niestety, palmy jak nie było, tak nie ma, co jeszcze sprawdzić? A może coś źle robię?Nowy modul kupiles czy jakis szrot z allegro? Nic nie trzeba ustawiac na 2.58 czy jakies inne cuda. Ja kupilem nowke modul zamontowałem, zamknalem auto i po 10 minutach palemka sie pokazała. Używkę allegro, bo w Aso powiedzieli mi 220 zeta. No cóż, wyciągnę ten moduł i oddam. Dozbieram na nówkę.
Opublikowano 21 Września 201411 l Panowie, poratujcie. Okazało się wg wyposażenia, że i ja powinienem posiadać taki moduł (U2A), ale rzecz jasna on nie działał (4B0 919 145 A). Kupiłem moduł 8K0 919 145 A i go zamontowałem. Niestety, od wczoraj we Wrocławiu antenka mi się nie pojawiła. Po zmianie modułu odłączany był akumulator, wyciągany bezpiecznik nr 15, ustawiany zegar na 2:58 oraz zmieniałem kodowanie na chwilę, by od razu przywrócić w licznikach na 31001. Niestety, palmy jak nie było, tak nie ma, co jeszcze sprawdzić? A może coś źle robię?Nowy modul kupiles czy jakis szrot z allegro? Nic nie trzeba ustawiac na 2.58 czy jakies inne cuda. Ja kupilem nowke modul zamontowałem, zamknalem auto i po 10 minutach palemka sie pokazała. Używkę allegro, bo w Aso powiedzieli mi 220 zeta. No cóż, wyciągnę ten moduł i oddam. Dozbieram na nówkę. Ja placilem chyba 180zl w aso vw w motorpolu.
Opublikowano 21 Września 201411 l Cwiara licznik z manuala będzie pasował do automatu? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Września 201411 l Cwiara licznik z manuala będzie pasował do automatu? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka to to samo przecież
Opublikowano 21 Września 201411 l A samemu w warunkach domowych kodowanie zmienię? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Września 201411 l A samemu w warunkach domowych kodowanie zmienię? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka tak:
Opublikowano 21 Września 201411 l Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Września 201411 l Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego
Opublikowano 21 Września 201411 l Oki, dzięki za pomoc musze poszukać w dobrej kasie jakiegoś koloru bo mnie ta czerwień urwia :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Września 201411 l Najnowszy sprzęt Boscha do rozkodowania z rozczlonkowniem. 2 w 1.[emoji12] Edytowane 21 Września 201411 l przez POWER-KRIS
Opublikowano 21 Września 201411 l Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego Vcdsem ma zmienić z czerwonego na kolor? Coś chyba poyebałeś
Opublikowano 21 Września 201411 l Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego Vcdsem ma zmienić z czerwonego na kolor? Coś chyba poyebałeś odstaw to, potem prześledź posty
Opublikowano 21 Września 201411 l Dzięki kaju :-) widzę że już sam młotek nie wystarcza trzeba poważniejszych sprzętów używać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka bez problemu zmienisz, jak masz vcds'a lub coś tego typu pochodnego Vcdsem ma zmienić z czerwonego na kolor? Coś chyba poyebałeś odstaw to, potem prześledź posty Potwierdzam [emoji1] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Września 201411 l No pisze że chce na kolor zmienić....to musi mieć pin i wsad licznika czy źle coś interpretuje
Opublikowano 21 Września 201411 l No pisze że chce na kolor zmienić....to musi mieć pin i wsad licznika czy źle coś interpretuje no w c**j źle, bo pytał o zmiane kodowania, kolor wtrącił na sam koniec
Opublikowano 21 Września 201411 l No dlatego czytam całość postu a nie tak ja Ty tylko patrzysz po łebkach