lukas231 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Joołłłłł ----NOTE3---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Szacuken Chopacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Szkoda że go na Oemie nie sięgłem memory five wladi i wszystko jasne :-) na oemie to tylko z butelka mogles kogoś sięgnąć Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 wandej a te twoje fele to chyba repliki co bo tak sie pogiely? No jasne chyba nie sądzisz ze wydalbym 5k zł na felgi:decayed: Po za tym w tym kraterze w który wpadłem nie wiem czy oryginalną by wytrzymała:hi:Siema z rana Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 http://www.directupload.net/file/d/3766/yqtom3zd_jpg.htm a taki ladny był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 jeżeli kielichy całe i tylko zawieche z amorami wystarczy zmienic + nowa blacharka na przod to autko jeszcze byloby OK, nawet poduchy całe wiec kwestia jak bardzo powyginało podwozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Siema. Da się kupić same tuleje do regulacji tylnych sprężyn zawieszenia? Bo po gwincie wspomnienie zostało jak yebło od przyczepy na sam dół. Edytowane 5 Października 2014 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Siema. Tydzień temu byłem na ćwiczeniach w wojsku, a mojej kobiecie odpadło tylne lewe koło Akurat zjeżdżała na pobocze, więc prawie nic się nie stało. Prawie. 1 śruba zerwała/naderwała gwint w piaście. Co robić? Koło obecnie trzyma się na 4 śrubach. Zdjęcia autorstwa mojej Dupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Pany orientuje się ktoś co to może być? auto bardzo kurzy jak się mu da po garach, nie było chipa jeszcze, egr czysty, kolektor czysty ale jest fajny myk. Jak odpinam rurkę od egr to cisza, nie kopci no może troszeczkę ale to jak każdy diesel jak mu się walnie sandała. Ale 90% mniej niż jak rurka jest podpięta. Egr jest zwalony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Wandej masz wahacze na szt czy tylko komplety?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 jeżeli kielichy całe i tylko zawieche z amorami wystarczy zmienic + nowa blacharka na przod to autko jeszcze byloby OK, nawet poduchy całe wiec kwestia jak bardzo powyginało podwozie oski wyrwane sa, a co do kielichow to nie wiadomo bo wlasciciel auta w szpitalu jest i nikt maski nie podnosil no ale bede wiedzial bo to kumpel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Wandej masz wahacze na szt czy tylko komplety?? Jak pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jaki imbus wchodzi do nakrętki od gwintu KW inox? Chodzi mi o tył a nie chcę mi się tego mierzyć to bym od razu z kluczem do roboty przystąpił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Pany orientuje się ktoś co to może być? auto bardzo kurzy jak się mu da po garach, nie było chipa jeszcze, egr czysty, kolektor czysty ale jest fajny myk. Jak odpinam rurkę od egr to cisza, nie kopci no może troszeczkę ale to jak każdy diesel jak mu się walnie sandała. Ale 90% mniej niż jak rurka jest podpięta. Egr jest zwalony? Siemka, nikt nic w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi