Opublikowano 13 Października 201411 l masz może takie 2 na zbyciu? na allegro jest sporo za dobrą cenę http://a4-klub.pl/index.php?/topic/291992-wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ głosujemy ?
Opublikowano 13 Października 201411 l panowie nie ma ktos pewnej turbiny do sprzedanie 1.8T BFB. Moja puszcza troche olej w dolot i szukam czegos pewnego. Moge jeszcze troche posmigac? Czy juz konieczna jest wymiana turba?
Opublikowano 13 Października 201411 l wiem tyle ze chlopaki dzisiaj zabrali sie za rozrzad i odpieli waz ten krotki od icka i tam troche oleju bylo... Moze to byc odma? Bo samochod ani nie kopci zapierdziela rowno jesli odma wykazuje takie oznaki jak pisalem to co z nia ?
Opublikowano 13 Października 201411 l Nie swiruj, tam zawsze jest olej. Ten typ tak ma. Przemyć co się da i git.
Opublikowano 13 Października 201411 l Nie swiruj, tam zawsze jest olej. Ten typ tak ma. Przemyć co się da i git. no właśnie bo ja też mam olej tam
Opublikowano 13 Października 201411 l Nie swiruj, tam zawsze jest olej. Ten typ tak ma. Przemyć co się da i git. no właśnie bo ja też mam olej tam Lepiej powiedz gdzie Ty nie masz oleju....w głowie?
Opublikowano 13 Października 201411 l Najwiecej oleju w odlocie jest przez odme i jest to normalna rzecz , jak nie leje sie strumieniami z dolotu , nie cieknie to nie ma sie czym przejmować
Opublikowano 13 Października 201411 l Nie ma opcji, zeby nie bylo olio w dolocie, jezeli odme mamy w niego wpieta, sa 2 wyjscia - oil catch tank, lub zaslepienie w dolocie otworu z odmy, a odme puscic gdzieeeees se pod auto.
Opublikowano 13 Października 201411 l Kurcze przedwczoraj wymieniłem wąż od turbo do IC a dziś na trasie znów rozerwało drugi w tym samym miejscu... Te aftermarkowe szmelce, już uplotłem nowy z dwóch kolanek i łącznika, ciekawe jak się będzie on sprawować . Najgorsze jest to iż stało się to jedyne 80km od domu, przez pierwsze 30km Batory na każdym biegu tylko przy 70km/h spokój, później już się tak nauczyłem jechać iż nawet przy ruszaniu nie puścił dymka . Przejazd przez Sieradz był niezapomniany dla osób postronnych .
Opublikowano 13 Października 201411 l najlepiej to nie jeździć autem - nic nie cieknie, niczym sie nie przejmujesz, siadasz na rower - oszczędność paliwa, samo zdrowie Kurcze przedwczoraj wymieniłem wąż od turbo do IC a dziś na trasie znów rozerwało drugi w tym samym miejscu... Te aftermarkowe szmelce, już uplotłem nowy z dwóch kolanek i łącznika, ciekawe jak się będzie on sprawować . Najgorsze jest to iż stało się to jedyne 80km od domu, przez pierwsze 30km Batory na każdym biegu tylko przy 70km/h spokój, później już się tak nauczyłem jechać iż nawet przy ruszaniu nie puścił dymka . Przejazd przez Sieradz był niezapomniany dla osób postronnych . ja bym się zainteresował logami, szczególnie turba - z jakiegoś powodu Ci ro***erdala te węże, na dzień dobry prawdopodobieństwo przeładowania.
Opublikowano 13 Października 201411 l No chyba musze wam uwierzyc ;D Przerzucilem sie dopiero co z b5 z diesla i tam wszedzie mialem sucho wiec troche tutaj mnie to zmartwilo...
Opublikowano 13 Października 201411 l Logi przeanalizowane, turbo nie przeładowuje. Problemem było to iż jakieś tam chińskie węże zamiast bawełnianego oplotu miały drucianą spiralę jako zbrojenie a guma między nią była niczym niezbrojona i wydymało ją jak kondoma i po czasie pękała . Jakby przeładowywał prędzej by puścił wąż na którymś z łączeń, w szczególności iż jedno mam specjalnie słabsze właśnie po to aby w razie "W" uchronić węże, bo zawsze łatwiej połączyć wąż z rurką niż załatać dziurę w dolocie. Ogólnie z obserwacji to OCT jest rzeczą niezbędną w tej jednostce. Wszystko w pobliżu rozerwania zarzygane mgiełką olejową
Opublikowano 13 Października 201411 l najlepiej to nie jeździć autem - nic nie cieknie, niczym sie nie przejmujesz, siadasz na rower - oszczędność paliwa, samo zdrowie Kurcze przedwczoraj wymieniłem wąż od turbo do IC a dziś na trasie znów rozerwało drugi w tym samym miejscu... Te aftermarkowe szmelce, już uplotłem nowy z dwóch kolanek i łącznika, ciekawe jak się będzie on sprawować . Najgorsze jest to iż stało się to jedyne 80km od domu, przez pierwsze 30km Batory na każdym biegu tylko przy 70km/h spokój, później już się tak nauczyłem jechać iż nawet przy ruszaniu nie puścił dymka . Przejazd przez Sieradz był niezapomniany dla osób postronnych . ja bym się zainteresował logami, szczególnie turba - z jakiegoś powodu Ci ro***erdala te węże, na dzień dobry prawdopodobieństwo przeładowania.a slony pot po jajach to nie cienkie?zapytaj Wladiego:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 13 Października 201411 l Mi cieknie bo mam jaja ogolone nie tak ja Ty....i Ci potem nieźle zapier....
Opublikowano 13 Października 201411 l slony pot po jajach widzę, że masz c**jową robote, skoro doznałeś takich smaków...
Opublikowano 13 Października 201411 l Nie swiruj, tam zawsze jest olej. Ten typ tak ma. Przemyć co się da i git. no właśnie bo ja też mam olej tam Lepiej powiedz gdzie Ty nie masz oleju....w głowie? Nie no co Ty , mam tam z 1/4