Opublikowano 15 Października 201411 l Pany jest jakaś różnica między verva on a zwykłe on? Jadę w trasę i się zastanawiam czy jest sens tankować verva on?
Opublikowano 15 Października 201411 l Pany jest jakaś różnica między verva on a zwykłe on? Jadę w trasę i się zastanawiam czy jest sens tankować verva on?no jest. Jest to cena:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 15 Października 201411 l Pany jest jakaś różnica między verva on a zwykłe on? Jadę w trasę i się zastanawiam czy jest sens tankować verva on?no jest. Jest to cena:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Miałem właśnie dopisać "poza ceną"
Opublikowano 15 Października 201411 l na telefonie całe g...... widziałem jego post, teraz na kompie zauwazylem, żar to jest ale w kominku który własnie rozpaliłem gościuPrzed założeniem sprawdz czy tasma nie jest w skrajnym położeniu , zeby jej nie zerwać przy kręceniu kiera. Wciśnij ten przycisk blokujący ,obkrec tasme do konca i wróć 2,5 obrotu. Wtedy bedzie na srodku Edytowane 15 Października 201411 l przez cwiara
Opublikowano 15 Października 201411 l Dzieki na szczescie autem nie jezdzilem teraz szybki demontaz kiery aby to sprawdzic na telefonie całe g...... widziałem jego post, teraz na kompie zauwazylem, żar to jest ale w kominku który własnie rozpaliłem gościuPrzed założeniem sprawdz czy tasma nie jest w skrajnym położeniu , zeby jej nie zerwać przy kręceniu kiera. Wciśnij ten przycisk blokujący ,obkrec tasme do konca i wróć 2,5 obrotu. Wtedy bedzie na srodku Ta bardzo cenna informacja dotyczaca wyregulowania tasmy powinna byc dopisana w watku modu w B6 kierownic z B7 B8 i TT. Kupujac bowiem tasmy m.in. Z allegro mozemy dostac tasme przekrecona, bo skad mamy wiedziec czy przed demontazem wyprostowali kola w aucie. Ktory tu jest wladny niech dopisze te info do watku z modem kiery. Zaraz jade na nocke do robo, tasma juz wyregulowana, raz jeszcze wielkie dzieki cwiara
Opublikowano 15 Października 201411 l pany szybka porada zanim wygładze morde w krawacie. gładzić na full US zderzak czyli bez miejsca na blache, czy wstawić ori blende mocowaną w tylnych klapach US? tak to wygląda: oczywiście przy okazji zrobie zderzak z dokładką w jedną całość z tą blendą teraz mi wpadło do głowy, bo początkowo chciałem całkiem gładki a blende mocowaną na kątowniki w kratce - patent kowiego. co myślicie?
Opublikowano 15 Października 201411 l pany szybka porada zanim wygładze morde w krawacie. gładzić na full US zderzak czyli bez miejsca na blache, czy wstawić ori blende mocowaną w tylnych klapach US? tak to wygląda: oczywiście przy okazji zrobie zderzak z dokładką w jedną całość z tą blendą teraz mi wpadło do głowy, bo początkowo chciałem całkiem gładki a blende mocowaną na kątowniki w kratce - patent kowiego. co myślicie? strechem opierdziel i bedzie gladki
Opublikowano 15 Października 201411 l Witam! Koledzy czy moze ktos z Was podac numer czesci , ori wiazki pod servotronic do magla z B7 ? prosze oraz czy jest ktos z was z Lubuskiego lub w poblizu Poznania , kto podjol by sie montazu i podpiecia servotronic albo tylko puszcsenia wiazki i jej podpiecia pod wsio co trzeba ?
Opublikowano 15 Października 201411 l Witam. Panowie, pewnie niektóry z Was już przerabiał temat silniczków klimatronika. Różne porady czytałem na różnych forach i finalnie każda porada kończy się wymianą silniczka. Teraz pytanie, czy szukać pojedynczo, czy może kupić całą nagrzewnice + silniczek od strony kierowcy ( tak wielu radzi - taniej i pewniej)? Drugie pytanko, czy wiecie z jakiego rocznika szukać takiej nagrzewnicy? Niby z B7 i Exeo podchodzą, ale po 2009 roku były niby już ulepszone....czy z tak młodego rocznika podejdą?. Może jakiś sprawdzony sprzedawca??? Z góry dziękuje i pomóżcie, bo zima tuż tuż a w aucie zimno
Opublikowano 15 Października 201411 l Chlopaki co jest? Zmienilem modul tasme i kiere z B7 i zrobilem recode i adaptacje jak w watku z modem i teraz mam blad na fisie Abs esp i brakes co to moze byc?
Opublikowano 15 Października 201411 l Chlopaki co jest? Zmienilem modul tasme i kiere z B7 i zrobilem recode i adaptacje jak w watku z modem i teraz mam blad na fisie Abs esp i brakes co to moze byc? pisz do siwego na priv mielismy to samo i gdzies w necie wygrzebal adaptacje
Opublikowano 15 Października 201411 l Ta blende chcesz dac pod przedni zderzak?nie, albo na środku wprawiona, albo zderzak na gładko i z lewej strony na kątownikach
Opublikowano 15 Października 201411 l Ta blende chcesz dac pod przedni zderzak?nie, albo na środku wprawiona, albo zderzak na gładko i z lewej strony na kątownikachJak chcesz mam ori blende us pod gladki przedni zderzak.
Opublikowano 15 Października 201411 l Ta blende chcesz dac pod przedni zderzak?nie, albo na środku wprawiona, albo zderzak na gładko i z lewej strony na kątownikachJak chcesz mam ori blende us pod gladki przedni zderzak.pw
Opublikowano 15 Października 201411 l Chlopaki co jest? Zmienilem modul tasme i kiere z B7 i zrobilem recode i adaptacje jak w watku z modem i teraz mam blad na fisie Abs esp i brakes co to moze byc? Jak skasowanie bledow jezeli jakies sa nic nie pomoze to sprobuj zrobic to czyli skalibruj czujnik skretu kierownicy: "There are certain test conditions that must be met before doing this procedure: · Start the vehicle. · Turn the steering wheel one turn to the right and one turn to the left. · Drive in a short distance straight line on a level surface at a speed not higher than 20 km/h. · If the steering wheel is straight during the test drive then stop the vehicle with the wheels pointed straight · Ensure that the steering wheel is not moved again. · Keep the engine running and do not switch off the ignition. Procedure for performing the zero position calibration for the Steering Angle Sensor (G85) on VW Passat and Audi A4/S4, A6/S6, and A8/S8: [select] [03 - ABS Brakes] [Login - 11] Enter 40168 [Do It!] [basic Settings - 04] Group 001 [Go!] This will store the zero (centered) position of the steering wheel. There should be a displayed message that reads: "Steer. angle sender compens OK". If you get an error, it may mean the Login was not successfully performed. Click the [Done, Go Back] button and you're all set." Ja tez tak kiedys mialem jak kodowalem modul pod tempomat u kumpal w aucie a to znajdziesz na Ross-Tech
Opublikowano 15 Października 201411 l Pany ma ktoś znaczek s4 zrobiony w clrelu albo jakimś programie graficznym
Opublikowano 15 Października 201411 l Dzieki chlopaki za info cos tam jutro podzialam jak juz wyspie sie po nocy. Dzis juz zabraklo czasu na glebsza analize, milo jak swieci sie cos wiecej w kabinie wciskajac przycisk MODE nie przelacza mi miedzy radiem CD a zmieniarka czemu tak? Przewijanie i vol dzialaja tj rolki