Opublikowano 2 Lutego 201511 l ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Nie mają tam na miejscu. mówisz? a na zamówienie?
Opublikowano 2 Lutego 201511 l jaki dokładnie drut do foteli potrzebujesz ? Może ja coś mam za mniejsze pieniądze Józek Ty w drutach masz doświadczenie fak ju tu Wandej whatsapppppp
Opublikowano 3 Lutego 201511 l ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Wyjmaki do RNS-e można kupic na allegro za grosze.
Opublikowano 3 Lutego 201511 l ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Wyjmaki do RNS-e można kupic na allegro za grosze. Juz jedne mialem. Malo co i przedni panel by wyszedl z wyjmakami. Tylko ori.
Opublikowano 3 Lutego 201511 l ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Wyjmaki do RNS-e można kupic na allegro za grosze. Juz jedne mialem. Malo co i przedni panel by wyszedl z wyjmakami. Tylko ori. to już wiem, dlaczego wiszą u mnie w garażu... zajade do Ciebie zaraz to masz kopa
Opublikowano 3 Lutego 201511 l Ja wyciągałem bez żadnych problemów - i concerta i rns-e. Ale to nie były najtańsze wyjmaki.
Opublikowano 3 Lutego 201511 l jaki dokładnie drut do foteli potrzebujesz ? Może ja coś mam za mniejsze pieniądze ten dolny co trzyma mechanizm podpierania lędźwi drugi raz już urwałem I niech tylko który zasugeruje żebym schudł jaki dokładnie drut do foteli potrzebujesz ? Może ja coś mam za mniejsze pieniądze Józek Ty w drutach masz doświadczenie :polew: Wndej ja naprawialem ten drut,użyłem pretu do obniżania sufitów i opasek Może to druciarstwo ale przeszło dwa lata spełnia swoją rolę jest/był wątek o tym
Opublikowano 3 Lutego 201511 l komuś pdc przód tył z b6? wiązka na dniach się wyreza Ja bym podjechał jak nie daleko
Opublikowano 3 Lutego 201511 l Wujki wyjmaki do rns kosztują w aso 40zł bez znizek... wiec chyba sie nie opłaca kupowac na alledrogo.
Opublikowano 3 Lutego 201511 l ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Wyjmaki do RNS-e można kupic na allegro za grosze. Juz jedne mialem. Malo co i przedni panel by wyszedl z wyjmakami. Tylko ori. miałem podobnie jak ty z wyjmakami z allegro myślałem że panel zdejmę ale jakoś z wyczuciem dałem radę
Opublikowano 3 Lutego 201511 l panowie miałem montować do siebie ale zmienił się plan, więc mam na sell climatronic z b6 2din pod grzane dupska za 180 z wysyłem, zaraz leci w odpowiedni dział jakby co
Opublikowano 3 Lutego 201511 l Weź to smalcem powmaruj:decayed: Tapnięte z SGS5 Chupin na w ..uj smalcu bo ostatnio smalcował b6
Opublikowano 3 Lutego 201511 l siema miszcze wiecie może o co kaman Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum