Opublikowano 6 Kwietnia 201511 l Radia Audi z USA różnią się względem tych z EU tylko wyszukiwaniem nieparzystych częstotliwości (czyli problem z odbiorem radia u nas)?? Reszta jest taka sama i wsio działa? Edytowane 6 Kwietnia 201511 l przez Blachu
Opublikowano 6 Kwietnia 201511 l Józiu kapcie zmienione ? czy też pada snieg u was Jeszcze nie, jeszcze trochę poczekam
Opublikowano 6 Kwietnia 201511 l Mateusz nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale ty miałeś kolor różowy nick
Opublikowano 6 Kwietnia 201511 l Mateusz nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale ty miałeś kolor różowy nick Tak, ale poprosił mnie o zdjęcie koloru
Opublikowano 6 Kwietnia 201511 l Jeszcze nie, jeszcze trochę poczekam ja już zmieniłem w b6 i b7 a tu śnieg i deszcz
Opublikowano 6 Kwietnia 201511 l u mnie pogoda ładna, tylko że ja nie mam nowych kół na lato jeszcze ja mam na lato takie jak ty na zime
Opublikowano 6 Kwietnia 201511 l Mateusz nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale ty miałeś kolor różowy nick Tak, ale poprosił mnie o zdjęcie koloru Dokładnie tak Harry, była to moja decyzja, nikt mnie do niej nie zmusił