miszka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ori poduszki które są najlepsze produkuje firma AVON w UK numer poduchy z czujnikiem 8E0 199 379 BF
wojthass Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No masz szczęście jak masz jakieś wątpliwości co do mojej usługi napisz do........................."Przyjaciółki":polew::polew:---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- Mała próbka z wczorajszej sesji:naughty: http://img819.imageshack.us/img819/6451/audia49.jpg za***ista fotka, a jeszcze lepsza sceneria:decayed: Też szykuje ''mała'' sesję tylko niech się ciepło zrobi:wink:
miszka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ori poduszki które są najlepsze produkuje firma AVON w UKnumer poduchy z czujnikiem 8E0 199 379 BF kupiłem chyba z rok temu nówkę sztukę i do teraz leży na półce
marcin9680 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jezeli pozwolicie to podepne sie pod ten temat z poduszka bo piszecie ze gdy poduszka bedzie uszkodzona to czujnik nie wykaze bledu , nie wiem czemu tak jest ale gdy Ja mialem uszkodzona poduche silnika ta z czujnikiem i na biegu jalowym na wolnych obrotach telepalo buda to po podlaczeniu VAGa pokazalo blad poduszki. Nie moge powiedziec codu bledu ale wiem ze bylo napisane "engine mount short to +/-" Po jej wymianie cale telepanie auta ustalo. Najlepsze w tym wszystkim to , ze zanim kupilem sobie wlasny interfejs diagnostyczny to z tym problemem telepania auta pojechalem do angielskiego warsztatu , mechanik wyjol roznego rodzaju cuda nie widy niby za gruba kase i podpiol pod auto i zaczol szukac bledow , wyskoczyl mu blad o ktorym wspomnialem a On na to , ze to nie to , ze mam sie ty nie przejmowac , ze to jakas pier**la i On ten blad wykasuje a telepanie auta to wina kola zamachowego. Odrazu kupilem VAGa , zdiagnozowalem , wymienilem poduszke i wiecej w tym warsztacie sie nie pokazalem I tak jak inni koledzy pisza tylko ori poducha , wymienilem ja jakies 5 lat temu i ponad 200 tys. km na niej nalatalem i dalej jest spokoj , nic zlego sie nie dzieje.
miszka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ori poduszki które są najlepsze produkuje firma AVON w UKnumer poduchy z czujnikiem 8E0 199 379 BF kupiłem chyba z rok temu nówkę sztukę i do teraz leży na półce w sklepie u gajosa po wpisaniu tego numeru pokazuje łożyska hydrauliczne ale nie wiem co to ma wspólnego z poduchą sklep.gajos.com.pl ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:46 ---------- Ale to do TDI tak sorry zapomniałem że ty szukasz do benzyny ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- ...pojechalem do angielskiego warsztatu , mechanik wyjol roznego rodzaju cuda nie widy niby za gruba kase i podpiol pod auto i zaczol szukac bledow , wyskoczyl mu blad o ktorym wspomnialem a On na to , ze to nie to , ze mam sie ty nie przejmowac , ze to jakas pier**la i On ten blad wykasuje a telepanie auta to wina kola zamachowego. . ja już dawno wszystko robię sam bo to co te niby mechaniory w UK nie raz wymyślają to jest śmiech na sali
marcin9680 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kolego "mikaszi" Ja juz od tamtego momentu tez sam dbam o Swoje auto dlatego nawet teraz gdy mam ujeb... ta glowice to sam Ja bede zdejmowal z silnika , potem wiozl do Polskiego mechanika w Coventry a po calej operacji reaktywacji glowicy sam ja bede zakladal bo jakos nie mam pewnoci czy wszystko poskladaja do kupy Wiem , ze bedzie troche jeb... z ta glowica bo nigdy tego nie robilem w takim aucie ale coz trzeba sobie jakos radzic , dalem rade wymienic urwane tloki i korby wraz z glowica w Ojca aucie Jeep Cheeroke 4.0L to dam i teraz
miszka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kolego "mikaszi" Ja juz od tamtego momentu tez sam dbam o Swoje auto dlatego nawet teraz gdy mam ujeb... ta glowice to sam Ja bede zdejmowal z silnika , potem wiozl do Polskiego mechanika w Coventry a po calej operacji reaktywacji glowicy sam ja bede zakladal bo jakos nie mam pewnoci czy wszystko poskladaja do kupy Wiem , ze bedzie troche jeb... z ta glowica bo nigdy tego nie robilem w takim aucie ale coz trzeba sobie jakos radzic , dalem rade wymienic urwane tloki i korby wraz z glowica w Ojca aucie Jeep Cheeroke 4.0L to dam i teraz mi ostatnio ponad godzinę ściągali 4 opony z alusów , sam bym szybciej brechą ściągnął trzymam kciuki
marcin9680 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 szkoda slow Dzieki wielkie. Pozdrawiam i dobranoc wszystkim
Artur82 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ori poduszki które są najlepsze produkuje firma AVON w UKnumer poduchy z czujnikiem 8E0 199 379 BF kupiłem chyba z rok temu nówkę sztukę i do teraz leży na półce a moze chcesz ja sprzedać ??
miszka Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 :hi:Dzieńdybry dzięki za propozycję Artur, ale czytając wątek jak ta poducha lubi padać to wolę ją mieć na wszelki wypadek . Kupiłem ją bo u mnie też coś pukało przy ruszaniu i hamowaniu, zawiecha była sprawdzona i nic , więc obstawiałem tą poduche ale w końcu okazało się że jest to wina klocków hamulcowych w przednich kołach które się ruszały w zaciskach
wojthass Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja poduchy pod silnikiem wymienilem na uzywane ori chyba za 200zl i problem wibracji ustapil:wink:
miszka Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ostatnio gdzieś na audi.usa forum natknąłem się że Audi ma fabryki w chinach. Panowie co myślicie o produktach takich jak np. filtry które są produkowane przez AUDI ale w chinach. Myślicie że jakość może być inna?
rav85 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jak wypłynał olej to na bank nie spełnia ta poduszka swoich własciwości. i Tak Jak pisze P-U-M-A poduszki najlepiej w ASO. z tym czujnikiem/zaworkiem nie kupisz w zamienniku, chyba że bez tego czujnika. Twój wybór. Ceny w ASO kosmiczne jak za takie poduszki. Ta z czujnikiem około 450 zł z tego co pamiętam Lewa od prawej się czymś różni? Do 1.8T AVJ masz numerek może I do tej środkowej też by się przydał. I btw. ta wtyczka od poduszki widoczna jest? Bo u mnie nie widziałem żadnej wtyczki jak oglądałem tą poduszkę chyba, że w niewłaściwe miejsce patrzyłem. ja czujników nie mialem, wymienilem na zamieniki i jest gorzej niz na starych auto ma mocne wibracje na budzie i chyba kupie oryginalne ale uzywki
Przemots Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam:hi: U mnie poduszka pod silnikiem od strony kierowcy wylana (drgania są spore już) także nie ma co widzę kupować zamienników tylko oryginały
rav85 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 potrzebuje takie uzywane oryginalne poduszki, jak ktos ma auto po dzwonie to z checia odkupie poduszka skrzyni 8e0399105hb poduszka silnika lewa 8e0199379ad prawa 8e0199382j jakie zadanie ma odbijak 8e0199339? na schemacie w etce widnieja 2 sztuki koszt w aso ok 33zl sztuka
Rekomendowane odpowiedzi