miszka Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 wejdz do bagaja i zdejmij poszycie klapy , odkręć jedną srubkę która jest bodajże przy uchwycie do zamykania , wyciągnij trójkąt wraz z uchwytem , zaprzyj się dobrze , włóż paluchy pod tapicerkę i pociągni . Powinna sie wyczepić z zatrzasków bez problemów . Dalej latarka w rękę i zobacz co tam z tym zamkiem a nawet możesz go odkręcić. Nie znam innego sposobu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 wejdz do bagaja i zdejmij poszycie klapy , odkręć jedną srubkę która jest bodajże przy uchwycie do zamykania , wyciągnij trójkąt wraz z uchwytem , zaprzyj się dobrze , włóż paluchy pod tapicerkę i pociągni . Powinna sie wyczepić z zatrzasków bez problemów . Dalej latarka w rękę i zobacz co tam z tym zamkiem a nawet możesz go odkręcić. Nie znam innego sposobu okej dzieki jutro postaram sie tak zrobic:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 wejdz do bagaja i zdejmij poszycie klapy , odkręć jedną srubkę która jest bodajże przy uchwycie do zamykania , wyciągnij trójkąt wraz z uchwytem , zaprzyj się dobrze , włóż paluchy pod tapicerkę i pociągni . Powinna sie wyczepić z zatrzasków bez problemów . Dalej latarka w rękę i zobacz co tam z tym zamkiem a nawet możesz go odkręcić. Nie znam innego sposobu okej dzieki jutro postaram sie tak zrobic:wink:[/quote a otwieranie kluczykiem z zamka też nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Łołoooooo spokojnie. Nic nie wyrywajcie Jak otworzysz klapkę gdzie jest schowany trójkąt to zobaczysz czerwoną plastikową linkę. Pociągnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Łołoooooo spokojnie. Nic nie wyrywajcie Jak otworzysz klapkę gdzie jest schowany trójkąt to zobaczysz czerwoną plastikową linkę. Pociągnij w avantach tak jest tylko ciekawe czy w sedanach:mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 w sedanie trójkąt jest przymocowany do klapy , przynajmniej u mnie tak jest . A co do tej linki to też jest ale czy ona jest do otwierania bagaja to nie był bym taki pewny bo u mnie ta linka jest przymocowana do zamka/pompki do klapki wlewu paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 raz mialem okazje jechac w bagazniku:decayed:i skozystalem z tej linki takze mozna nia otworzyc baga:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 trochę to dla mnie dziwne jak to może otwierać zamek bagaja ale człowiek uczy się cale życie ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ---------- raz mialem okazje jechac w bagazniku:decayed:i skozystalem z tej linki takze mozna nia otworzyc baga:wink: ruskie cie powineli ale dałeś radę uciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 trochę to dla mnie dziwne jak to może otwierać zamek bagaja ale człowiek uczy się cale życie ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ---------- raz mialem okazje jechac w bagazniku:decayed:i skozystalem z tej linki takze mozna nia otworzyc baga:wink: ruskie cie powineli ale dałeś radę uciec z imprezy wracalem a za duzo ludzi trochu bylo:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ruskie cie powineli ale dałeś radę uciec z imprezy wracalem a za duzo ludzi trochu bylo:grin: no to ładnie wracaliście , ja kiedyś malaczem z dożynek wracałem 18km w 8 osób , wszyscy byli tak nawaleni że nikomu nie przeszkadzało że jest tak ciasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 wejdz do bagaja i zdejmij poszycie klapy , odkręć jedną srubkę która jest bodajże przy uchwycie do zamykania , wyciągnij trójkąt wraz z uchwytem , zaprzyj się dobrze , włóż paluchy pod tapicerkę i pociągni . Powinna sie wyczepić z zatrzasków bez problemów . Dalej latarka w rękę i zobacz co tam z tym zamkiem a nawet możesz go odkręcić. Nie znam innego sposobu okej dzieki jutro postaram sie tak zrobic:wink:[/quote a otwieranie kluczykiem z zamka też nie działa? tez niedziala:kwasny: ---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ---------- raz mialem okazje jechac w bagazniku:decayed:i skozystalem z tej linki takze mozna nia otworzyc baga:wink: dzieki :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ale mi sie trafiło , środek tygodnia a tu kumpel na grilla zaprasza :drinks: do jutra elita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ale mi sie trafiło , środek tygodnia a tu kumpel na grilla zaprasza :drinks: do jutra elita taki to pozyje:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Siema Luknie ktoś z posiadaczy hidów? http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/dobry-hid-bixenon-279073/#post3653939 A i Marcino, Ty dzwoniłeś do mnie wczoraj? Ja telefon w samochodzie zostawiłem wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Siema Luknie ktoś z posiadaczy hidów? http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/dobry-hid-bixenon-279073/#post3653939 A i Marcino, Ty dzwoniłeś do mnie wczoraj? Ja telefon w samochodzie zostawiłem wczoraj Ja kupilem i nich Hidy żarnik na metalowej podstawie a przetwornica na canbusie zeby na pelnym fisie nie wywalal blad polecam Zestawy Xenonowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Jeszcze do tego jakie gniazdo ma ori bix w B6 a jakie w B8? Ogólnie to które brać, o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ja też na hidach latam ponad rok kupowałem jakieś cyfrowe slim które nie zakłócają radia i cb i narazie daja rade barwe 6000k wybrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A zakladal ktos z Was jakies HID-y pod swiatla przeciwmglowe? Jak tak to jakie polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 D2S pasują do ori bixów B6 i potem do soczewki z B8? Bo nie chciałbym tego wymieniać później po swapie soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 D2S pasują do ori bixów B6 i potem do soczewki z B8? Bo nie chciałbym tego wymieniać później po swapie soczewki Do soczewki z B8 napewno ,Ja mam obecnie wlozony palnik D4S a jak to jest z ori soczewka z B6 to nie mam pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi