Gość Edyta Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Artur i jak pogoda? da wam coś zrobić?
MARCIN607 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 a ja dzisiaj bylem ogladac B6 zapomniał gosciu tylko mi powiedziec ze maska ma inny kolor niz reszta auta i zderzak jest inny niz maska i reszta auta dobrze ze w Łodzi stała to sie tak nie uruchomiłem a mówił że maska ma ten sam kolor co reszta? :polew::polew::polew: Elo Maniaki
klysek Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 a ja dzisiaj bylem ogladac B6 zapomniał gosciu tylko mi powiedziec ze maska ma inny kolor niz reszta auta i zderzak jest inny niz maska i reszta auta dobrze ze w Łodzi stała to sie tak nie uruchomiłem a mówił że maska ma ten sam kolor co reszta? :polew::polew::polew: Elo Maniaki to na ten temat nic nie poweidzial
patryk10015 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 panowie i panie ma ktoś jakiś patent dobry na lampki oświetlenia tablicy rejestracyjnej bo już Mnie denerwują te blaszki w klapie można je usunąć i coś inne wstawić żeby było wsuwane powiedzmy na te lampki podświetlenia? robił ktoś coś takiego?
tomcrack27 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Wymień lepiej na ledowe i będziesz miał spokój.mi tez sie blaszki ulamaly i wymieniłem to w cholerę
patryk10015 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów?
turzol Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Wymień lepiej na ledowe i będziesz miał spokój.mi tez sie blaszki ulamaly i wymieniłem to w cholerę tylko on ma Sedana
tomcrack27 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 http://img90.imageshack.us/img90/3859/3ywu.jpg
Gość cwiara Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów? Kupujesz ori cale lampki ledowe w aso za ok 50pln/szt. Ksztaltem sa takie same jak na zarowke. Tez sa chyba na blaszki. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
biggman Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów? w B6 nie potrzebujesz rezystorów przy ori lampkach
tomcrack27 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów? w B6 nie potrzebujesz rezystorów przy ori lampkach tu bym sie z toba nie zgodzil bo ja akurat musialem miec rezystor u siebie:wink:
Gość cwiara Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Ja mam z jednej strony chinska kamerke a z drugiej ori lampke led i rezystorow nie musialem podlaczac Sent from my iPhone5 using Tapatalk
biggman Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów? w B6 nie potrzebujesz rezystorów przy ori lampkach tu bym sie z toba nie zgodzil bo ja akurat musialem miec rezystor u siebie:wink: a to nie wiem czemu, zasadniczo nie trzeba
Marcino87 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Bo Tomek ma tyl z B7 ? Sent from my телефон
Patryś Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Ja właśnie przed chwilą założyłem nowe podświetlenie tablicy LED 4H0 943 021 i 022 Nic nie musiałem robić oprócz jednej rzeczy. Niby lewa prawa i miało być ok ale lewa mi nie świeciła. Rozebrałem, płytkę odwróciłem żeby były bieguny odwrotnie, złożyłem i śmiga.
Marcino87 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Ja właśnie przed chwilą założyłem nowe podświetlenie tablicy LED 4H0 943 021 i 022 Nic nie musiałem robić oprócz jednej rzeczy. Niby lewa prawa i miało być ok ale lewa mi nie świeciła. Rozebrałem, płytkę odwróciłem żeby były bieguny odwrotnie, złożyłem i śmiga. http://imageshack.us/a/img10/269/lr17.th.jpg Tak jest w nie ktorych vinach trzeba obracac a w nie ktorych smiga od razu Sent from my телефон
patryk10015 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Mnie ledy ori nie urządzają jak są też na te dwie blaszki podłączane ja bym chciał te dwie blaszki wogole zlikwidowac i dac jakies wtyki zamiast tych blaszek do lampki bo już nie pierwszy raz mam z jedna problem a mam wlozone ledy z can busem ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ---------- a powiedźcie mi jeszcze jakbym chciał wymienić te gniazdo jedno z dwiema blaszkami od lampek to da radę same czy trzeba z całą blendą bo przy jednej blaszce sie plastik stopił i jak się wymienia te gniazdo to jest już z dwiema nowymi blaszkami czy trzeba przekładać stare blaszki w miejsce nowego gniazda lampki tablicy?
tomcrack27 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Bo Tomek ma tyl z B7 Sent from my телефон :grin: no mam tyl z b7 a tak naprawde jak podlaczylem to wywalalo mi blad i po zamontowaniu rezystora bylo git
Rekomendowane odpowiedzi