Opublikowano 27 Października 201312 l Jak dodajecie filmy do wiadomosci?? gdzie je przerabiacie na linki---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- czy konto na YT jest darmowe? konto na YT za free
Opublikowano 27 Października 201312 l ---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- Daje radę kolo:shock3:
Opublikowano 27 Października 201312 l Siemka z wieczora i ajk tam Pany nikomu sie nie wala gdzies sprawny pompowtrysk BA do AWX-a a tak poza tym co sie z wszystkim stalo ? pija % czy odpoczywaja po piciu
Opublikowano 27 Października 201312 l wszyscy odpoczywają po sobocie:grin: To co ci "wszyscy" robia w te Soboty jak tacy zmeczeni
Opublikowano 27 Października 201312 l wszyscy odpoczywają po sobocie:grin: To co ci "wszyscy" robia w te Soboty jak tacy zmeczeni to czego ja nie mogę imprezują Artur wladi dochodzi do siebie po wyjeździe
Opublikowano 27 Października 201312 l kurcze impreza a co to takiego ja juz zapomnialem co to znaczy bawic sie gdzies w jakims gronie , pic wodke i balowac do rana
Opublikowano 27 Października 201312 l no Wladi Ty też coś cicho dziś siedzisz No rezam luknij na pogaduchy:decayed:
Opublikowano 27 Października 201312 l kurcze impreza a co to takiego ja juz zapomnialem co to znaczy bawic sie gdzies w jakims gronie , pic wodke i balowac do rana +1
Opublikowano 27 Października 201312 l Nie w ciazy ale codzienne zycie tyle czasu zajmuje , ze juz brakuje czasu na inne przyjemnosci czy tez jakie kolwiek przyjemnosci masakra bo nawet sie napic nie ma jak zeby odreagowac caly ten codzienny bajzer , coz takie zycie.
Opublikowano 27 Października 201312 l nie ty jeden tak masz mój piękny jak zjedzie po tygodniu z trasy to nic się nie chce
Opublikowano 27 Października 201312 l ale pewnie sie napije jutro popoludniu bo jutro sie dowiem czy stracilem prace czy tez nie , jak tak to nawale sie jak szpak i trzeba bedzie sie pogodzic z tym wszystkim i szukac nowej pracy a jak utrzymam prace to tez sie nawale jak swinia a co tam