Opublikowano 27 Października 201312 l U mnie też restrukturyzacja 30 do zwolnienia za 2 tygodnie. :-( Sony Xperia Tapatalk 4.
Opublikowano 27 Października 201312 l ale pewnie sie napije jutro popoludniu bo jutro sie dowiem czy stracilem prace czy tez nie , jak tak to nawale sie jak szpak i trzeba bedzie sie pogodzic z tym wszystkim i szukac nowej pracy a jak utrzymam prace to tez sie nawale jak swinia a co tam Jeżeli spożywamy alkohol, nie pijemy - YouTube
Opublikowano 27 Października 201312 l U mnie też restrukturyzacja 30 do zwolnienia za 2 tygodnie. :-( Sony Xperia Tapatalk 4. To wspolczuje nic milego a umnie wsio bylo wporzadku dopoki podczas wykonywania Moich obowiazkow uleglem wypadkowi i naderwalem sciegna w prawym ramieniu i zglosilem wypadek w miejscu pracy zgodnie z procedura a teraz pracodawca zrzuca wine na mnie i chcac sie pozbyc problemu zwalnia mnie mimo iz po tym mam wygrana sprawe w Trybunale w UK to Sad Pracy za bezzasadne zwolnienie to i tak wola mi wyplacic zadosc uczynienie + odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu ale pozbeda sie kolejnego obco krajowca z firmy Masakra nic tylko lac ich i patrzec jak puchna
Opublikowano 27 Października 201312 l A ja o suchym pysku cały weekend bo biore prochy jakieś na wysypkę ktora ponoć jest grypa:facepalm: c**j z takim weekendem ze tylko spanie i branie prochów:kwasny:
Opublikowano 27 Października 201312 l A ja o suchym pysku cały weekend bo biore prochy jakieś na wysypkę ktora ponoć jest grypa:facepalm: c**j z takim weekendem ze tylko spanie i branie prochów:kwasny: tak ale chociaz sobie prochy powciagasz
Opublikowano 27 Października 201312 l A ja o suchym pysku cały weekend bo biore prochy jakieś na wysypkę ktora ponoć jest grypa:facepalm: c**j z takim weekendem ze tylko spanie i branie prochów:kwasny: tak ale chociaz sobie prochy powciagasz Wolałbym jednak bro albo kilka szklanek jacka z colą
Opublikowano 27 Października 201312 l OPT - GLINEK AIRIRDE B6 AVANT TVN TURBO GLIWICE - YouTube czy to ktoś z klubu
Opublikowano 27 Października 201312 l OPT - GLINEK AIRIRDE B6 AVANT TVN TURBO GLIWICE - YouTubeczy to ktoś z klubu Tak. Takie przekrety jak puma robil i juz go nie ma:wink:
Opublikowano 27 Października 201312 l OPT - GLINEK AIRIRDE B6 AVANT TVN TURBO GLIWICE - YouTubeczy to ktoś z klubu Tak. Takie przekrety jak puma robil i juz go nie ma:wink: do chłopaka jest mocno ograniczony dostęp
Opublikowano 27 Października 201312 l Szału nima duże koło air i to wszystko memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 27 Października 201312 l jakim cudem angol ma blachy PL ? przecież on ma blachy GB ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a to tego nie wiedziałem
Opublikowano 27 Października 201312 l jakim cudem angol ma blachy PL ? przecież on ma blachy GB ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a to tego nie wiedziałem http://s15.postimg.org/58y97l66j/image.png otóż to zgadzam się z Arturem blachy GB
Opublikowano 27 Października 201312 l Szału nima duże koło air i to wszystko memory five-wladi i wszystko jasne:) zgadza się, duże koło. air i to wszystko :thumbdown:
Opublikowano 27 Października 201312 l http://c.wrzuta.pl/wi13982/8355a73900031e56526a35e6/fajne_blondynki noo, jest gwiazda, jest jazda