Opublikowano 27 Października 201312 l Panowie czym wyczyscic skore by byla taka matowa a nie blyszczaca ? Sent from my телефон Colourlock cleaner i confitioner jako zestaw Podasz jakis kink kompletu ? Sent from my телефон
Opublikowano 27 Października 201312 l Nie chce ktos wymienic sie na fotele s line b6 speed full elektryka na zwykle z doplata?Albo chetnie kupie komplet s line b6 pol skory w normalnych pieniadzach:wink: Poka fotki:naughty: Deszcz napie... Ja mam swoje bez elektryki i chętnie bym się wymienił i przytulił Twoje:naughty: jaki stan masz najwyżej później cyknij jakieś fotki ja będę wieczorem:wink:
Opublikowano 27 Października 201312 l Nie chce ktos wymienic sie na fotele s line b6 speed full elektryka na zwykle z doplata?Albo chetnie kupie komplet s line b6 pol skory w normalnych pieniadzach:wink: Poka fotki:naughty: Deszcz napie... Ja mam swoje bez elektryki i chętnie bym się wymienił i przytulił Twoje:naughty: jaki stan masz najwyżej później cyknij jakieś fotki ja będę wieczorem:wink: Wojtek badziewia nie ma na bank takze lykaj jak bocian zabe Sent from my телефон
Opublikowano 27 Października 201312 l Nie chce ktos wymienic sie na fotele s line b6 speed full elektryka na zwykle z doplata?Albo chetnie kupie komplet s line b6 pol skory w normalnych pieniadzach:wink: Poka fotki:naughty: Deszcz napie... Ja mam swoje bez elektryki i chętnie bym się wymienił i przytulił Twoje:naughty: jaki stan masz najwyżej później cyknij jakieś fotki ja będę wieczorem:wink: Wojtek badziewia nie ma na bank takze lykaj jak bocian zabe Sent from my телефон No jak się dogadamy co do ceny to napewno łyknę
Opublikowano 27 Października 201312 l Józek dlaczego sprzedajesz swoje 16" ktore kupiłeś na zimę?? Bo gość który mi to malował zj***ł trochę robotę a ja lubię mieć wszystko pięknie Artur daj PW za ile byś ogarnął mi pomalowanie felg jak się należy Józek i tak teraz jest ciężko z terminem ale jeśli nie pójdą to za tydzień możemy się dogadywać, bo teraz mam ciężko z czasem spoko, spoko ---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ---------- Nie chce ktos wymienic sie na fotele s line b6 speed full elektryka na zwykle z doplata?Albo chetnie kupie komplet s line b6 pol skory w normalnych pieniadzach:wink: Poka fotki:naughty: Deszcz napie... Ja mam swoje bez elektryki i chętnie bym się wymienił i przytulił Twoje:naughty: jaki stan masz najwyżej później cyknij jakieś fotki ja będę wieczorem:wink: Wojtek badziewia nie ma na bank takze lykaj jak bocian zabe Sent from my телефон No jak się dogadamy co do ceny to napewno łyknę daj spokój z tym modzeniem, po co Ci to ???????
Opublikowano 27 Października 201312 l W sumie po nic ale robię to żebyś ty był zawsze drugi:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 27 Października 201312 l Pany 40zl to dużo za mikrofon z kablem do BT? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Października 201312 l jesli ten mikrofon idealnie pasuje w lampke w podsufitke to bierz bo taniocha ja za swoj dalem 110 zl
Opublikowano 27 Października 201312 l Nie chce ktos wymienic sie na fotele s line b6 speed full elektryka na zwykle z doplata?Albo chetnie kupie komplet s line b6 pol skory w normalnych pieniadzach:wink: ja mam takie na sprzedaz
Opublikowano 27 Października 201312 l Mikrofon do zestawu Bluetooth Audi A6 C5 C6 A4 B5 B6 Zduńska Wola ? Tablica.pl podejdzie?
Opublikowano 27 Października 201312 l tak ksztalt ma taki zeby tam spasowac w lampke, bierz i nie pytaj:decayed:
Opublikowano 27 Października 201312 l chłopaki pukają mi czasami końcówki drążka kier. i mam już nówki FEBI do założenia ale zastanawiam się czy montować na zimę czy poczekać do wiosny? nie jeżdże w trasy tylko po miescie, tyle co z domu do pracy 6km w obie strony.
Opublikowano 27 Października 201312 l chłopaki pukają mi czasami końcówki drążka kier. i mam już nówki FEBI do założenia ale zastanawiam się czy montować na zimę czy poczekać do wiosny? nie jeżdże w trasy tylko po miescie, tyle co z domu do pracy 6km w obie strony. poczekaj do wiosny Który szukał ostatnio dawcy ? AUDI S4 B6 4.2 QUATTRO RECARO RNS-E RS4 (3633179950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 27 Października 201312 l Witam . Z racji tego ze nie moge wystawic tego w dziale sprzedam zapytam tutaj ,moze ktos potrzebuje fotele kpl. zwykle podgrzewane soul 200zl badz drugi kpl. fotele s-line materialowe z b7 pociete siedzisko kierowcy rowniez 200zl fotki w piatek . Jezeli jest ktos chetny prosze na PW
Opublikowano 27 Października 201312 l Chce ktoś BT high za 170zzł? bo drugi się nawinął na allegro:whistling:
Opublikowano 27 Października 201312 l Jak dodajecie filmy do wiadomosci?? gdzie je przerabiacie na linki ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- czy konto na YT jest darmowe?