Gość Edyta Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Chłopaki, zastanawiam się nad tuba od q5, mam kila pyt z tym zwiazanych 1. Czy byly tuby w q5 zwykle i boose ? 2. Czy ta tuba ma 2 kable do podłaczenia, sygnalowe ? 3. W jakie min koło wchodzi to Q5 były zwykłe a wchodzą min w 17":thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) a czy otwór na koło nie jest standard ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ---------- zapas mam 16' a 18' też wchodzi:wink: tak ale tuba z q5 nie wejdzie w zapas 16 za mala srednica w 17 siedzi ok ale najlepiej pasuje do 18
jozek726 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Edytka Ty miałaś s-liny 17 cali, masz je jeszcze a może chcesz sprzedać ?
greg2505 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Chłopaki, zastanawiam się nad tuba od q5, mam kila pyt z tym zwiazanych 1. Czy byly tuby w q5 zwykle i boose ? 2. Czy ta tuba ma 2 kable do podłaczenia, sygnalowe ? 3. W jakie min koło wchodzi to Q5 były zwykłe a wchodzą min w 17":thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) a czy otwór na koło nie jest standard Nie w otwór tylko w koło 17" min musi być i dwa kable podłącza się pod wzmak albo tube bose memory five wladi i wszystko jasne :-) wladi a w 17 dojazdówkę będzie pasowała ,czy za płytka fela
wladi Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Chłopaki, zastanawiam się nad tuba od q5, mam kila pyt z tym zwiazanych 1. Czy byly tuby w q5 zwykle i boose ? 2. Czy ta tuba ma 2 kable do podłaczenia, sygnalowe ? 3. W jakie min koło wchodzi to Q5 były zwykłe a wchodzą min w 17":thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) a czy otwór na koło nie jest standard Nie w otwór tylko w koło 17" min musi być i dwa kable podłącza się pod wzmak albo tube bose memory five wladi i wszystko jasne :-) wladi a w 17 dojazdówkę będzie pasowała ,czy za płytka fela W dojazdówke nie podejdzie jak włożysz w 17 to delikatnie będzie wystawała... memory five wladi i wszystko jasne :-)
Gość Edyta Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Chłopaki, zastanawiam się nad tuba od q5, mam kila pyt z tym zwiazanych 1. Czy byly tuby w q5 zwykle i boose ? 2. Czy ta tuba ma 2 kable do podłaczenia, sygnalowe ? 3. W jakie min koło wchodzi to Q5 były zwykłe a wchodzą min w 17":thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) a czy otwór na koło nie jest standard Nie w otwór tylko w koło 17" min musi być i dwa kable podłącza się pod wzmak albo tube bose memory five wladi i wszystko jasne :-) wladi a w 17 dojazdówkę będzie pasowała ,czy za płytka fela wejdzie tyle ze oslony tej plastikowej juz nie zalozysz jozek ano mam ale nie idza na sell:wink:
lukjar7 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 mam teraz 17 s-line, na zime wloze jedna w zapas i tuba wejdzie ps zima niestety na 15 cali, a latem bedziemy sie martwić powiedzcie jak to gra, bo u mnie zwykly sub w avancie daje fajne wraznie tylko na tylnych siedzeniach, siedzialem w sedanie i ladniej gralo ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- 150 zl na allegro to dobra cena ?
Artur82 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 12:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ---------- Panowie montował ktoś diody ambiente w tylnej lampce podsufitki?? Ja A4 Avant - Rear ambient light installation. woelikie dzięki za linka ---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ---------- Panowie montował ktoś diody ambiente w tylnej lampce podsufitki?? Artur my mamy porobione Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- Jaki masz kolor lampek szary ? Bo mam lampke dla Cuebie z tymi diodami juz zalozonymi Sent from my телефон dzięki Marcino ale ja już diody kupiłem więc wrzucę to w swoją lampkę
wladi Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Jak dla Ciebie zwykły sub gra fajnie to bose + sub z Q5 urwie Ci głowę memory five wladi i wszystko jasne :-)
marcin9680 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Panowie montował ktoś diody ambiente w tylnej lampce podsufitki?? Artur my mamy porobione Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- Jaki masz kolor lampek szary ? Bo mam lampke dla Cuebie z tymi diodami juz zalozonymi Sent from my телефон Marcin to ile zlociszy zyczysz sobie za tylne lampki ambiente ? to moze pochandlujemy daj znac na pw
Marcino87 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Panowie montował ktoś diody ambiente w tylnej lampce podsufitki?? Artur my mamy porobione Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- Jaki masz kolor lampek szary ? Bo mam lampke dla Cuebie z tymi diodami juz zalozonymi Sent from my телефон Marcin to ile zlociszy zyczysz sobie za tylne lampki ambiente ? to moze pochandlujemy daj znac na pw Poszlo PW Sent from my телефон
jozek726 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Nikt żadnych 17 nie ma na sprzedaż ?
Marcino87 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 To slajn?http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/73/12/89/3673128975 B7 Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- Chyba Sent from my телефон
greg2505 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 100% zwykłe b7 ---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- Wandej chcesz s-liny to mam kompl. na stanie
Wandej Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 100% zwykłe b7---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- Wandej chcesz s-liny to mam kompl. na stanie mogę kupić cały czas za 500zł o kolegi z forum ale nie mam kasy:kwasny:
miszka Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 100% zwykłe b7---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- Wandej chcesz s-liny to mam kompl. na stanie mogę kupić cały czas za 500zł o kolegi z forum ale nie mam kasy:kwasny:... ... i szukam okazji
rav85 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 czemu ubezpieczyciele wyliczają wartość auta w razie kradzieży jak audi b5 ;/ gdzie oni kupią wedle ich wyliczeń b6 za 10tys
Wandej Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 100% zwykłe b7---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- Wandej chcesz s-liny to mam kompl. na stanie mogę kupić cały czas za 500zł o kolegi z forum ale nie mam kasy:kwasny:... ... i szukam okazji Otóż to:decayed: Ja cos to ja mam na pchnięcie moduł BT high + mikrofon za 350zł
Rekomendowane odpowiedzi