patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 po długiej przerwie, panowie nie ma ktoś z was górnej części zderzaka s line pod spryski do opchnięcia przypadkiem? Bo znalazłem cały przód ale ze zderzakiem s line bez spryskow i facet nie chce opchnąć wszystkiego poza zderzakiem tylko caly komplecik
tomcrack27 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 wladi takiego szuka wiec jestes drugi:grin:
wladi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 wladi takiego szuka wiec jestes drugi:grin:
patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 spoko to będę musiał pewnie narazie założyć bez spryskow a z czasem wymienie górę chyba że do końca tego roku znajdę bo po nowym roku furę odbieram
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 po długiej przerwie, panowie nie ma ktoś z was górnej części zderzaka s line pod spryski do opchnięcia przypadkiem? Bo znalazłem cały przód ale ze zderzakiem s line bez spryskow i facet nie chce opchnąć wszystkiego poza zderzakiem tylko caly komplecik ja mam:wink:
dudas307 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Pany, lustro szare do B6 fotochrom kompletne z osłonkami, wtyczką i kawałkiem wiązki pod mały uchwyt, reflektuje ktoś?
tomcrack27 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 pany kupowal ktos cos takiego?oplaca sie? PLASTIK RĄCZKA AUDI A4 B6 B7 2001- 8E LEWY PRZÓD (3738254785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
greg2505 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 spoko to będę musiał pewnie narazie założyć bez spryskow a z czasem wymienie górę chyba że do końca tego roku znajdę bo po nowym roku furę odbieram kup zwykły ze spryskami i przenituj ramę ,będziesz miał jak ori
tomcrack27 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 nowy w aso 70zł a numerek masz moze?
patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 po długiej przerwie, panowie nie ma ktoś z was górnej części zderzaka s line pod spryski do opchnięcia przypadkiem? Bo znalazłem cały przód ale ze zderzakiem s line bez spryskow i facet nie chce opchnąć wszystkiego poza zderzakiem tylko caly komplecik ja mam:wink: ale masz ze zwyklego zderzaka gore czy od s line? ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- spoko to będę musiał pewnie narazie założyć bez spryskow a z czasem wymienie górę chyba że do końca tego roku znajdę bo po nowym roku furę odbieram kup zwykły ze spryskami i przenituj ramę ,będziesz miał jak ori a jak to później będzie się miało do trzymania kratki dolnej bo podobno jak sie gore zaklada zwykla to dolna kratke mozna zgubić wandej chyba zgubił z tego co pamietam?
greg2505 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 po długiej przerwie, panowie nie ma ktoś z was górnej części zderzaka s line pod spryski do opchnięcia przypadkiem? Bo znalazłem cały przód ale ze zderzakiem s line bez spryskow i facet nie chce opchnąć wszystkiego poza zderzakiem tylko caly komplecik ja mam:wink: ale masz ze zwyklego zderzaka gore czy od s line? ja mam górę zwykłą (docinałem),ale ramę na której zamocowana jest dokładka przenitowałem z ori s-lina,żebyś bliżej mieszkał bym ci to ogarnął w parę minut nic nie zgubisz bo masz ori ramę
iszek Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam. Dziwnym trafem zlamal sie mechanizm wycieraczki przedniej i przegldajac allegro znalazlem takie oferty:1. MECHANIZM WYCIERACZEK CIĘGNA PRZÓD AUDI A4 - B6 B7 (3717949294) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 2. Audi A4 B6 B7 00-07 mechanizm wycieraczek NOWY (3784509760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. doradzcie ktory wybrac, czy moze szukac uzywki? podbijam:wink:
tomcrack27 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam. Dziwnym trafem zlamal sie mechanizm wycieraczki przedniej i przegldajac allegro znalazlem takie oferty:1. MECHANIZM WYCIERACZEK CIĘGNA PRZÓD AUDI A4 - B6 B7 (3717949294) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 2. Audi A4 B6 B7 00-07 mechanizm wycieraczek NOWY (3784509760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. doradzcie ktory wybrac, czy moze szukac uzywki? podbijam:wink: ja bym raczej uderzal w ori uzywke:wink:
marcin_o23 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 nowy w aso 70zł a numerek masz moze? ja podałem vin auta mi dobrali na miejscu
patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 po długiej przerwie, panowie nie ma ktoś z was górnej części zderzaka s line pod spryski do opchnięcia przypadkiem? Bo znalazłem cały przód ale ze zderzakiem s line bez spryskow i facet nie chce opchnąć wszystkiego poza zderzakiem tylko caly komplecik ja mam:wink: ale masz ze zwyklego zderzaka gore czy od s line? ja mam górę zwykłą (docinałem),ale ramę na której zamocowana jest dokładka przenitowałem z ori s-lina,żebyś bliżej mieszkał bym ci to ogarnął w parę minut nic nie zgubisz bo masz ori ramę ok to jak nie znajdę to kupię zwykla gore i zrobie tak jak mowisz ze zderzaka s line bez spryskow myślałem że jedyne wyjscie to ori od s line zeby kratki nie zgubić chyba ze znajde do konca roku, z ogarnieciem nie bedzie problemu ale dzieki za pomoc
greg2505 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 po długiej przerwie, panowie nie ma ktoś z was górnej części zderzaka s line pod spryski do opchnięcia przypadkiem? Bo znalazłem cały przód ale ze zderzakiem s line bez spryskow i facet nie chce opchnąć wszystkiego poza zderzakiem tylko caly komplecik ja mam:wink: ale masz ze zwyklego zderzaka gore czy od s line? ja mam górę zwykłą (docinałem),ale ramę na której zamocowana jest dokładka przenitowałem z ori s-lina,żebyś bliżej mieszkał bym ci to ogarnął w parę minut nic nie zgubisz bo masz ori ramę ok to jak nie znajdę to kupię zwykla gore i zrobie tak jak mowisz ze zderzaka s line bez spryskow myślałem że jedyne wyjscie to ori od s line zeby kratki nie zgubić chyba ze znajde do konca roku, z ogarnieciem nie bedzie problemu ale dzieki za pomoc zderzaki różnią się tylko tą dolną ramą w zwykłym jest jeden odlew ,w s-line jest donitowana ,rozwiercasz nity i masz wzór gdzie dokładnie przyciąć zwykły zderzak przykładasz ramę wiercisz otwory i nitujesz ,prosta sprawa już kilka zderzaków tak zrobiłem ,praktycznie nie do poznania że nie ori
turzol Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 pany kupowal ktos cos takiego?oplaca sie?PLASTIK RĄCZKA AUDI A4 B6 B7 2001- 8E LEWY PRZÓD (3738254785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ja kupowałem na wszystkie drzwi nówki, dałem po rabatach niecałe 60pln/szt
turzol Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 numerkow nie posiadasz czasem kombinacji numerów jest kilkadziesiąt, wszystko zależy jaki kolor, jaki wariant czy 2 czy 4szyby w prądzie, składane czy nieskladane lustra
Rekomendowane odpowiedzi