miszka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ila $£€¿¿?? Ech a niby takie bystre Chłopaki Wladi ja tylko spożywam od lewej dolary , funciki i jełro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 osrana wigilia firmowa. porażka. Niech to sie już skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puffi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Panowie gdzie w cabrio siedzi wzmak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pewnie pod siedzeniem. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 osrana wigilia firmowa. porażka. Niech to sie już skończy. u mnie jutro i tak samo się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 dobrze ze wodki nie daja bo pewnie mordobiciem by sie skonczyla taka wigilia:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja tam czekam na wroclawska wigilie klubowa juz w sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 A my w 3M mamy jutro:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 osrana wigilia firmowa. porażka. Niech to sie już skończy. Ja mam w sobote ale w nowej firmie to inna bajka jest:naughty: jako dzial mechanikow mamy osobno niz reszta firmy bo oni tylko kolacja we firmie My zaczynamy od wyjscia na gokarty potem w miasto na libacje w miedzyczasie cos gdzies dobrego zjemy no i jak w zeszlym roku skonczy sie to pewnie w strip clubie a co lepsza grosza nie musze placic bo fundusze zalatwia menager ze sprzedazy miedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Spierdzieliłem już, kaziraki holendry siedzą. Oni na darmowe to się aż trzęsą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 No pięknie jednak sprawdza się powiedzenie "kto nie ma miedzi ten w domu siedzi" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 A my w 3M mamy jutro:naughty: Juz widze jak Wladi odcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 A my w 3M mamy jutro:naughty: Juz widze jak Wladi odcina Ja Ci zaraz odetnę my tylko na kręgle jedziemy:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 A my w 3M mamy jutro:naughty: Juz widze jak Wladi odcina Ja Ci zaraz odetnę my tylko na kręgle jedziemy:whistling: A pozniej sie bedziecie sami toczyc jak te kule Ja wiem jak sie koncza z Toba imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kuźwa mówię Ci że na trzeźwinksa bo Endrju wyjechał i nie mam kierowcy:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kuźwa mówię Ci że na trzeźwinksa bo Endrju wyjechał i nie mam kierowcy:facepalm: Swiat sie konczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 no i prezent od mikołaja qwertego przyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 co tam dobrego ci przyniosl pochwal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 bixenon z soczewką b8 i czarnym dołem jeszcze tylko modul trzeba i drl będą odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=613932808644099&set=vb.341737979196918&type=2&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi