wladi Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Karwa chyba Wam się wątki poyebały:thumbup:
Artur82 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 no tu jest trochę o ma miekkich tez byo dziś nie chudo
kaju Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 no tu jest trochę o ma miekkich tez byo dziś nie chudo aktywnie, aktywnie
tomcrack27 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 na mietkich to koledze trza bylo dlugo dlugo tlumaczyc:facepalm:a i tak nie zrozumial:grin:
tomcrack27 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 no niestety czasem i tacy sie trafiaja:doh:
miszka Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Ale w połowie tej dłuuuugiej opowieści to już myślałem że sie pogryziecie Miałem coś nabazgrać ale mnie tam chyba nie wszyscy trawią po ostatniej wypowiedzi więc nie komentowałem
tomcrack27 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Ale w połowie tej dłuuuugiej opowieści to już myślałem że sie pogryziecie Miałem coś nabazgrać ale mnie tam chyba nie wszyscy trawią po ostatniej wypowiedzi więc nie komentowałem mysle ze bysmy sie pogryzli gdyby to bylo na zywo:decayed:moim zdaniem bylo by ciekawiej i nie trza bylo by tyle pisac:decayed:
miszka Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 No też myślę że wszystko by dużo krócej trwało ---------- Post dopisany at 00:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ---------- I jedyne co by trzeba było napisać to wpis na izbę przyjęć
tomcrack27 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 a zebys wiedzial andriu:decayed: ja wlasnie wsysam whisky ale za duzo nie moge bo jutro jade po odbior kiery z tt wydechu na dwa kominy i d*py od esy:jerk:
tomcrack27 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 moze powinnismy zrobic sobie konferencje na skype:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi