klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 z innej beczki czy wujej Domin przewiduje otwracie sezonu griowego w nadchocy weekend bo nie wiem czy cos w pracy wykrecac:decayed: ?
MARCIN607 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 http://img.tapatalk.com/d/14/03/06/esejeja4.jpgMożecie cos wiecej mi o tym gwincie ?? trza było gwint brać jak puma miał ap po 1.5k
Marcino87 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 http://img.tapatalk.com/d/14/03/06/esejeja4.jpgMożecie cos wiecej mi o tym gwincie ?? trza było gwint brać jak puma miał ap po 1.5k Musze cos ogarnac bo z moimi nowymi kołami blotniki powywijam
domin79 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 z innej beczki czy wujej Domin przewiduje otwracie sezonu griowego w nadchocy weekend bo nie wiem czy cos w pracy wykrecac:decayed: ? za wczesnie na takie rzeczy chyba:eusathink: kembasa na talerzu za szybko by stygła:decayed:
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 z innej beczki czy wujej Domin przewiduje otwracie sezonu griowego w nadchocy weekend bo nie wiem czy cos w pracy wykrecac:decayed: ? za wczesnie na takie rzeczy chyba:eusathink: kembasa na talerzu za szybko by stygła:decayed: spoko zabieram tylko napoje chlodzaco-reozgrzewajace
Marcino87 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 z innej beczki czy wujej Domin przewiduje otwracie sezonu griowego w nadchocy weekend bo nie wiem czy cos w pracy wykrecac:decayed: ? za wczesnie na takie rzeczy chyba:eusathink: kembasa na talerzu za szybko by stygła:decayed: A ja jak zwykle nic nie wiem ech
Wandej Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 http://img.tapatalk.com/d/14/03/06/esejeja4.jpgMożecie cos wiecej mi o tym gwincie ?? trza było gwint brać jak puma miał ap po 1.5k E synek on miał SuperSporta chyba:whistling:
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Kuźwa, znowu leci płyn ze sprysku xenonu strona pasażera ma ktoś zamontowane te zamienniki ? warte to coś ?
domin79 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Kuźwa, znowu leci płyn ze sprysku xenonu strona pasażera ma ktoś zamontowane te zamienniki ? warte to coś ? Bigman ma i se chwali:naughty:
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Kuźwa, znowu leci płyn ze sprysku xenonu strona pasażera ma ktoś zamontowane te zamienniki ? warte to coś ? Bigman ma i se chwali:naughty: No to fajnie wiedzieć, zaraz szukam ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- która to strona ? Pasażera ?
wladi Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Doniek nie świruj damy radę z tym grylem:thumbup:
Wandej Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Doniek nie świruj damy radę z tym grylem:thumbup: Zderzak dorzucicie jak nie będzie się chciał palić
biggman Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Kuźwa, znowu leci płyn ze sprysku xenonu strona pasażera ma ktoś zamontowane te zamienniki ? warte to coś ? Bigman ma i se chwali:naughty: Dokładnie jest sucho i działają ---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- Kuźwa, znowu leci płyn ze sprysku xenonu strona pasażera ma ktoś zamontowane te zamienniki ? warte to coś ? Bigman ma i se chwali:naughty: No to fajnie wiedzieć, zaraz szukam ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- http://i.imgur.com/2FOlzQl.jpg która to strona ? Pasażera ? bierz za tą cene ten nowy ori czy prawy czy lewy one są takie same
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 to wezmę, a nie mają one czasem wyjścia na waż odwrotnie ?
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Doniek nie świruj damy radę z tym grylem:thumbup: +1 ale nie chcialem sie narzcac
biggman Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 to wezmę, a nie mają one czasem wyjścia na waż odwrotnie ? to się kreci dookoła ustawisz sobie jak Ci wygodnie
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 to wezmę, a nie mają one czasem wyjścia na waż odwrotnie ? to się kreci dookoła ustawisz sobie jak Ci wygodnie po za tym to samo ? To fajnie, dzięki, biorę bo leci mi strasznie i to jeszcze na halogen
biggman Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 miałem w ręku oba wyglądają identycznie, fabrycznie pewnie mają tylko inaczej dysze ustawione
Artur82 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Kuźwa, znowu leci płyn ze sprysku xenonu strona pasażera ma ktoś zamontowane te zamienniki ? warte to coś ? Bigman ma i se chwali:naughty: ja tez i se chwale...Jozek ale jak chcesz to mam ten wlasnei ori na pogonienie
Rekomendowane odpowiedzi