Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee to jak mam wiazki w drzwiach tylnych F od B6 do 2002r. a przyciski w raczkach sa z B7 to nie podlacze tych przyciskow do tych wiazek? Czy nie zaloze tych gornych nakladek przyciskow z B8 na te z B6?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeżeli macie takie ikonki na przełącznikach to wtyczki pasują :decayed: przy takich ikonach można zamienić klawisze u kierowcy :wink:

dsc07345.jpg

do takich nie pasują wtyczki:facepalm: i klawisze też u kierowcy nie podejdą:doh:

8z0959855_4.jpg

w tych miejscach trzeba szlifować:whistling:

2011.jpg

tak wygląda potrzebny wtyk dla pasażerów

20130215_091150.jpg

efekt końcowy w wątku u mnie post#65:decayed:

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

Eee to jak mam wiazki w drzwiach tylnych F od B6 do 2002r. a przyciski w raczkach sa z B7 to nie podlacze tych przyciskow do tych wiazek? Czy nie zaloze tych gornych nakladek przyciskow z B8 na te z B6?

jeżeli ci nie zależy na blokadzie tyłu to całość pasi,jedyne drzwi gdzie wtyk pasuję:banan:

Opublikowano

Czekaj bo juz pogubilem sie, jezeli mam wiazki w tylnych boczkach z B6 do 2002r to nie moge kupic tylnych przyciskow z B7? Nie beda pasowac? Przyciski tylnych boczkow z B6 i B7 nie maja tych samych gniazdek?

Opublikowano

patrz fotka

nr1. to jest z b7

fotka nr2. b6

różnią się wtyczkami:facepalm:

Opublikowano

Dominik jak tam z kabelkami dla mnie:wink:

Opublikowano

Dominik taki rezacz to pewnie sporo ludzi Ci " gitarę zawraca " z różnymi rzeczami i jak tu wszystko spamiętać :decayed:

Opublikowano

Domin to jeszcze chwilę i zapomni jak się nazywa:decayed:

Opublikowano
Dominik jak tam z kabelkami dla mnie:wink:

mów co i jak prosto z mostu , niestety mam forumowa skleroze :facepalm:

grzane dupki przed BT klikaliśmy :whistling:

Opublikowano

nie ma problemu ciepło jest:grin:

---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

wracają do tematu szyb

to jest wtyk z b6 10pin

20140410_214544.jpg20140410_214554.jpg

w b7 wtyk jest 4pin

20130215_091150.jpg

Opublikowano

Domin jak do mnie ptzyjedziesz to w drzwiach masz zabrany fon :decayed:

Opublikowano
Bimberos79
Opublikowano
Bimberos79
:grin::grin::grin:
Opublikowano

Grzegorz a jezeli ma sie we wszystkich drzwiach przyciski starego typu z B6 do 2002r tj. zdjecie nr 2, to czy mozna po prosto zdjąc gore z chromem przyciskow z B8 i przelozyc je na przyciski tych z B6 do 2002r? czyli zrobic podmianke samej gory przyciskow zachowujac dół po staremu? wtedy uniknąłbym kombinowania z wiązkami w boczkach drzwi bo mam starego typu niekompatybilne z B7

Opublikowano

Serafin widzisz o co kaman:wink:

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

Grzegorz a jezeli ma sie we wszystkich drzwiach przyciski starego typu z B6 do 2002r tj. zdjecie nr 2, to czy mozna po prosto zdjąc gore z chromem przyciskow z B8 i przelozyc je na przyciski tych z B6 do 2002r? czyli zrobic podmianke samej gory przyciskow zachowujac dół po staremu? wtedy uniknąłbym kombinowania z wiązkami w boczkach drzwi bo mam starego typu niekompatybilne z B7
nie pasują :facepalm:
Opublikowano

Józek nie orcuj sie tak :polew: jak wygram w kumulacji Lottka to kupię Tobie takie S4 :decayed::banan:

Opublikowano

tylko że nie będzie prawie co rezać:grin: