Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:naughty:
  • Odpowiedzi 86.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzieś mam nowy nie zakłądany taki znaczek jakbyś chciał

szczerze to tak z ciekawości pytam, a ile Ty chcesz za taki ? :decayed:

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

AUDI QUATTRO 1,8T 170KM (4195264420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Kto poleciłby auto od klubowicza :facepalm:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-1-9-tdi-avf-czarny-avant-drozej-pewniej-32-000tys-zl-326311/

Olej wymieniony 2 tys. km temu, wymiana rozrządu była przy 120 tys. km następna przy 200. tys. km

a dawno temu na forum:

15-12-2010, 16:17

Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Łukasz, od kilkunastu dni jestem posiadaczem audi a4 1.9 tdi silnik avf 130 km, buda w sedanie , bardzo dobrze wyposażone tj. multi funkcja, pakiet skórzany, oświtleniowy, skrzynia 6, super audio bose, rok auta to 2004r. Auto ma najechane 225 tys, przebieg wiarygodny potwierdzony w aso

Opublikowano
Kto poleciłby auto od klubowicza :facepalm:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-1-9-tdi-avf-czarny-avant-drozej-pewniej-32-000tys-zl-326311/

Olej wymieniony 2 tys. km temu, wymiana rozrządu była przy 120 tys. km następna przy 200. tys. km

a dawno temu na forum:

15-12-2010, 16:17

Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Łukasz, od kilkunastu dni jestem posiadaczem audi a4 1.9 tdi silnik avf 130 km, buda w sedanie , bardzo dobrze wyposażone tj. multi funkcja, pakiet skórzany, oświtleniowy, skrzynia 6, super audio bose, rok auta to 2004r. Auto ma najechane 225 tys, przebieg wiarygodny potwierdzony w aso

Sprzedaje Avanta a w poscie 2010 jest sedan

Opublikowano

no faktycznie

Opublikowano

Mój błąd a raczej druga para oczu mnie zawiodła :cool:

Opublikowano

Kurcze trochę dużo jak na B6:whistling:Bez hejtow proszę:wink:Kukurydzaman to jest dzisiaj?decayed:

Opublikowano
Kurcze trochę dużo jak na B6:whistling:Bez hejtow proszę:wink:Kukurydzaman to jest dzisiaj?decayed:

tańczy u gołębia :grin:

Opublikowano

Tak sie bawi WP:decayed: pójdzie nie dlugo bronić ukrainy razem z naszymi wszystkimi 5 czolgami:decayed:

Opublikowano

Ta chyba wodkie beda tam pili:decayed:

Opublikowano

Tak sie bawi WP:decayed: pójdzie nie dlugo bronić ukrainy razem z naszymi wszystkimi 5 czolgami:decayed:

4 :whistling: jednego zamienił na b6 dlatego ma taki profil opon żeby przez zarośla się przedrzeć w razie czego :grin:

Opublikowano

4 :whistling: jednego zamienił na b6 dlatego ma taki profil opon żeby przez zarośla się przedrzeć w razie czego :grin:

:polew::polew: Nie musisz mówic czyje to b6:decayed: ponoć ostatnio do tego czołgu wpadły listwy s4 co by siac posrach i panikę u wroga:decayed:

Opublikowano

listwy to po to by się porozpychać na polu bitwy :decayed:

Opublikowano
listwy to po to by się porozpychać na polu bitwy :decayed:

przecież to nie listwy, tylko parapety na ociekającą deszczówke, żeby całkiem rdza go nie wpierdoliła od spodu

Opublikowano

Dzieki Kaju wtyki dzis doszly, jeszcze nie rozbieralem wtyczek ale sadze, ze piny sa takie same we wtyczkach pod przyciski szyb zarowno w B6 i B7, wiec pozostanie podmienic wtyczke bez ciecia kabli :)

Opublikowano
Dzieki Kaju wtyki dzis doszly, jeszcze nie rozbieralem wtyczek ale sadze, ze piny sa takie same we wtyczkach pod przyciski szyb zarowno w B6 i B7, wiec pozostanie podmienic wtyczke bez ciecia kabli :)

polecam się :hi: