Wandej Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 jak szybko wyslesz moj towar oszukisto to tez nic zlego nie powiem wiecej na ALT:decayed: W poniedziałek wyślę. Ale trochę się jebłem z ceną i dorzucę Ci zapach jakiś może co?? Chcesz choinkę czy dr.marcus?? Bo 80 te wycieraki w końcu:decayed: no ladnie zobaczyles ze z Norwegii i chciales naciagnac:decayed:a jozka sie ujebaly:grin:spoko jedrek dla mnie moze byc bo przelew i tak poszedl:wink: Chce być fair bo nie mam zwyczaju zdzierać z forumowej ekipy:wink: Mam tutaj już kilku klientów którzy o wszyscto walą do mnie bo ceny są git i tak zostaną
tomcrack27 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 wiem dlatego uderzylem do ciebie siusiaku:decayed:
Wandej Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 wiem dlatego uderzylem do ciebie siusiaku:decayed: I tak pourabiam pourabiam a potem taki uj towar zobaczysz:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 spoko moja sprawiedliwa reka by cie znalazla:grin:
Wandej Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 spoko moja sprawiedliwa reka by cie znalazla:grin: Tylko flaszkę weź i kierowce:decayed:
Patryś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Całą drogę jechałem 130 żeby spokojnie na jednym baku dojechać ale około 50 km od granicy PL nie wytrzymałem i stanąłem zatankować do pełna jeszcze niemieckiego paliwa hehe i o dziwo załapał za pierwszym strzałem to już uhahany wrzuciłem tempomat na 150 i do samego domu zleciało moment
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 a o czym wy Chłopaki sprechacie? o wycierakach na przód? zmieniłem ramiona na te z B7 ale pióra na nich są ujowe na maxa i nie sciagaja perfekcyjnie i chyba bedzie czyba powoli rozejrzec sie za czyms wartosciowym albo przeloze stare ramiona i dojeżdżę stare piora bo były perfekcyjne
Wandej Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 a o czym wy Chłopaki sprechacie? o wycierakach na przód? zmieniłem ramiona na te z B7 ale pióra na nich są ujowe na maxa i nie sciagaja perfekcyjnie i chyba bedzie czyba powoli rozejrzec sie za czyms wartosciowym albo przeloze stare ramiona i dojeżdżę stare piora bo były perfekcyjne Zakładaj Denso. Mało kto wie o nich ale jakościowo chyba lepsze od Boscha i Valeo. No i prawie połowę tańsze:wink:
tomcrack27 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 spoko moja sprawiedliwa reka by cie znalazla:grin: Tylko flaszkę weź i kierowce:decayed: w tym roku na wakacje sie nie wybieram ale na nastepnej bukowinie bede napewno:wink:
POWER-KRIS Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Valeo w miarę, ale Bosch to kpina. Tapatalk Pro Sony Xperia Dual
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 a po ile one chodzą? i jezeli ktos tu takimi handluje to wole robic interes ze swoimi? te wycieraki to klocki czy piora? bo ni panimaju ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- 2:1 hooolandia
Wandej Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 spoko moja sprawiedliwa reka by cie znalazla:grin: Tylko flaszkę weź i kierowce:decayed: w tym roku na wakacje sie nie wybieram ale na nastepnej bukowinie bede napewno:wink: Mnie jakoś gory nie służą Ostatnio będąc w zakopcu żygałem na kropówkach oparty o latarnie:bag: Kolejna brama:kox:
POWER-KRIS Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Swoją drogą jaki nr i cena Denso? Tapatalk Pro Sony Xperia Dual
tomcrack27 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 spoko moja sprawiedliwa reka by cie znalazla:grin: Tylko flaszkę weź i kierowce:decayed: w tym roku na wakacje sie nie wybieram ale na nastepnej bukowinie bede napewno:wink: Mnie jakoś gory nie służą Ostatnio będąc w zakopcu żygałem na kropówkach oparty o latarnie:bag: Kolejna brama:kox: gor to ja mam tu pod dostatkiem:decayed:bardziej chodzi mi o integracje nic o gory:wink:
barrowiec1 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 chłodnica do klimy jest taka sama w b6 i b7?
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 4 brama dla NL ale blad bramkarza legendy ufffff
wladi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja yebie ale się dzieje coś Hiszpania nie ma formy:whistling:
Patryś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 No jadą ładnie. Holendrzy to pewnie szczą w gacie po pubach
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 No Patryk jakbym byl tera w NL jak i Ty to chyba by na ten mecz gdzies poszli w PUB i pokazali chlopakom jak to sie pije ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- 5 brama dla NL ja pierdoooo
Rekomendowane odpowiedzi