Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mogę sprawdzić czy mam ten modulik ?? :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy orientuje się ktoś czy dużo roboty i kasy potrzeba na dołożenie tempomatu?? Ktoś może robił taki myk chętnie się dowiem bo brakuje mi tego u mnie

to zalezy czy masz modul ktory obsuguje tempomat,jezeli masz to tylko manetka ok50-70zl i obudowa z dziura na tempomat(mozesz sam wyciac) do tego programowanie samemu lub elektryk

wydaje mi się,że tempomat podchodzi pod każdy moduł w B6.

Opublikowano

Czy orientuje się ktoś czy dużo roboty i kasy potrzeba na dołożenie tempomatu?? Ktoś może robił taki myk chętnie się dowiem bo brakuje mi tego u mnie

to zalezy czy masz modul ktory obsuguje tempomat,jezeli masz to tylko manetka ok50-70zl i obudowa z dziura na tempomat(mozesz sam wyciac) do tego programowanie samemu lub elektryk

Nie.

Opublikowano

Nie.

pasował do Twojego byłego i antoniego,więc pomyślałem,że wszędzie podejdzie :decayed:

Opublikowano

Zarowno ja jak i Antonio zmienialismy moduly.

Opublikowano

Zarowno ja jak i Antonio zmienialismy moduly.

Mógłbyś coś więcej napisać na ten temat?? Może być na PW, będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Chyba za krotko tu jestem bo szukałem juz kilka razy takiego tematu i ni cholery nie mogłem znaleźć. Dzieki ci wielkie :drunk:

Opublikowano
  • Autor

2365309984_699c868c2f.jpg?v=0

Jakby wszystkie niunie staly rozwarte do wziecia grubo bym sie zastanawial ( chociaz pewnie wskoczylbym w audi :polew: )

:decayed: :decayed:

Opublikowano

o kurde to moja fura :P:naughty:

Opublikowano

a moje dzifffki :decayed:

Opublikowano

2365309984_699c868c2f.jpg?v=0

Jakby wszystkie niunie staly rozwarte do wziecia grubo bym sie zastanawial ( chociaz pewnie wskoczylbym w audi :polew: )

:decayed: :decayed:

Mając taką furę :kox: laski pewnie by same z Tobą pojechały :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

One nie maja ze mna jezdzic :naughty:

Gas2.PNG

Opublikowano

One nie maja ze mna jezdzic :naughty:

Gas2.PNG

:good: :good: :good:

Opublikowano

V6 pod maską,turbina,diesel,automat i kombi,to cechy charakterystyczne dla Audi,ale brak w moim najważniejszego, Quattro :disgust:

Nie mam problemów z prowadzeniem,ale sporo dzisiaj jeździłem i miejscami esp praktycznie nie gasło :decayed: myślę,że z Q jeździło by się znacznie pewniej...

Opublikowano

Wyłacz ESP weiksza frajda :decayed: ale co by nie mowic Q fajna sprawa :decayed:

btw mam pytanko czy duzo jest jeb... z dorezaniem grzanych spryskow ?? :gwizdanie: i pod co trzeba podłączyc ?? albo jak ktos ma foto był bym bardzo dzwięczny :decayed::naughty:

Opublikowano

nie wiem czy mam grzane spryski,ale latam na letnim płynie i mi jeszcze spryskiwacze nie zamarzły,a w dzień było 5-6stopni na minusie :decayed:

Opublikowano

Grzane spryski byly w tzw. pakiecie zimowym - grzane lusterka, dupska, spryski.

Opublikowano

Grzane spryski byly w tzw. pakiecie zimowym - grzane lusterka, dupska, spryski.

mam w swoim grzane lusterka i grzane spryski ale nie mam podgrzewanych foteli - widocznie można było zamawiać auta z niepełnym pakietem...

Opublikowano

ja niby mam płyn zimowy ale uj.. nic nie leci (tzn. jak chwile reka potrzymałem dysze to cos tam poleciało :decayed:) tak jak by były dysze przymarzniete :( albo uj wie :disgust: rok temu miałem taki sam problem :wallbash: